1. Serije
  2. Rescue Me

Rescue Me

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 178
"This ain't a job. It ain't an occupation. It's a calling."

Tomi Gavin i ostali junaci vatrogasci jedne njujorške jedinice bore se sa svakodnevicom dok ih proganjaju posledice tragičnog napada na Ameriku 11. septembra. Tomi se nedavno razveo od supruge s kojom ima troje dece, flaša mu je najbolji prijatelj, a u kombinaciji s tabletama najbolje odagna vizije njegovog svog kolege i rođaka Džimija, čija se udovica najradije teši upravo u Tomijevim rukama. Tu su još i Lu, Franko, Šon, Majk, a svi zajedno čine sjajnu gorko-slatku kombinaciju u seriji koja je stekla veliki broj vernih obožavaoca.

Godina: (2004. - 2011.)
Mreža: FX (US)
Žanr: komedija, drama
Glumci: Denis Leary, John Scurti, Daniel Sunjata, Steven Pasquale, Michael Lombardi, Andrea Roth, Callie Thorne, James McCaffrey
Uredio bilja • 05.04.2026. 16:10
prejaka serija.. a tek Tommy  :000
0 0
mugrinic
Trailer me nije baš nešto zaintrigirao.  :smfor (9): :smfor (9): :smfor (9):

nisi ovo gledao?! pa ovo je čisti klasik, obavezno pogledaj  :smfor (6):
0 0
Sad imaš šansu sa odličnim novim titlovima, biće ovih dana kompletirana prva sezona.  :smfor (26):
To mi je bila prva serija s kojom sam bio frapiran količinom psovli sexa

Poslano sa mog Redmi Note 2 koristeći Tapatalk

0 0
Ćorak. Nije mi legla serija pod nikako. Ali the Job, di je isto Denis Leary mi se sviđa.
Da, čudan sam.
0 0
Svaki put kad ih vidim kako se prešetavaju po zapaljenim prostorima bez maske i održavaju aktivni razgovor bez da im u nijednom trenutku ne zasuze oči ili se barem zakašlju dobijem slom živaca. Jasno mi je da je to serija, ali brate ne seri.
0 0
Zato lepo piše da je serija komeNdija.  ;D
MarMar
Svaki put kad ih vidim kako se prešetavaju po zapaljenim prostorima bez maske i održavaju aktivni razgovor bez da im u nijednom trenutku ne zasuze oči ili se barem zakašlju dobijem slom živaca. Jasno mi je da je to serija, ali brate ne seri.

i ja se nasekiram na školske serije (npr. Glee) jer su svi profesori divni i puni razumijevanja.. zato mi je omiljeni lik ona neurotična trenerica, ista sam takva ;D
0 0
hyde_sb
MarMar

i ja se nasekiram na školske serije (npr. Glee) jer su svi profesori divni i puni razumijevanja.. zato mi je omiljeni lik ona neurotična trenerica, ista sam takva ;D

samo sa šljokicama  ;D
0 0
MarMar
hyde_sb
MarMar

samo sa šljokicama  ;D

baš tako Photo ;D
0 0
Zbog ove sam serije nekada pratio RTL televiziju. Fenomenalna gluma Learya i ostatka ekipa.
0 0
Kompletirani su titlovi. Ako neko nije gledao, velika preporuka!  :smfor (26):
bilja

:smfor (27): :smfor (27):

ja sam gledala, ali ponavljam gradivo kad uhvatim vremena, hvala  :smfor (25):
0 0
hyde_sb
bilja

:smfor (27): :smfor (27):

ja sam gledala, ali ponavljam gradivo kad uhvatim vremena, hvala  :smfor (25):
I ja sam ranije gledala na preskok, ali ovaj put sam baš uživala. Ima svega, ali humor je fenomenalan.

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 374 gostiju 108 botova Ukupno: 482

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više