1. Serije
  2. Ennemi Public

Ennemi Public

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 64 rezultata)
Show 179

Nakon 20 godina zatvora, ubica deteta Guy Beranger izlazi iz zatvora i nalazi utočište kod monaha u malom belgijskom selu. Prati ga mlada inspektorka federalne policije, Chloe Muller. Nedugo nakon njegovog puštanja, nestaje devojčica.

Godina: 2016.
Mreža: RTBF
Žanr: drama, triler
Glumci: Stéphanie Blanchoud, Jean-Jacques Rausin, Clément Manuel, Angelo Bison, Philippe Jeusette, Laura Sepul
Uredio bilja • 03.04.2026. 17:31
Radi se o pravom belgijskom bonbonu iz prošle godine. Postavljene su epizode 1-3. Svakako vrijedno gledanja.
0 0
Njušim dobru seriju...još kad bi mi netko prišapnuo gdje se može pronaći...
Može na PM  :smfor (26):
0 0
4.
0 0
5-10. Okončana je 1. sezona i postavljeni titlovi. Ljubitelji krimi drama doći će na svoje, a ostali je mogu slobodno zaobići. Onima koji vole tu vrstu, preporučujem da u svojoj agendi naprave malo mjesta, a nešto drugo ostave za kasnije.

0 0
Hvala na tiitlovima, Boki.  :smfor (26):
Ima da je uguramo u raspored pa makar po epizodu na dan.
Ovo ce se gledati pod obavezno.Volim ove madzarske serije sad jos samo da napisem 300 postova i dobijem prevode  :thcheerleader3
0 0
vasabi
Ovo ce se gledati pod obavezno.Volim ove madzarske serije sad jos samo da napisem 300 postova i dobijem prevode  :thcheerleader3

vidim, čitanje ti nije jača strana.. nije 300 već 20.
0 0
hyde_sb
vasabi

e jbga :) i onda neće biti lako, jer sam ja prevodio belgijsku a ne madžarsku verziju. :)
0 0
bf1947(1)
hyde_sb
vasabi

e jbga :) i onda neće biti lako, jer sam ja prevodio belgijsku a ne madžarsku verziju. :)

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Boki, jesi siguran? I meni nešto zvuči kao madžarski...  ;D
bilja
Boki, jesi siguran? I meni nešto zvuči kao madžarski...  ;D

Bogami, sad više i nisam,. Čak i ne znam kako sam to završio, jer, kunem se, nisam u rukama imao madžarski riječnik :)
0 0
:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
bf1947(1)
hyde_sb
vasabi

To je sve isti qrac  ;D Hvala na prevodima  :smfor (25):
0 0
  Prvo da se zahvalim na odličnom madžarskom prevodu :smfor (26):

Odgledao sam prvu epizodu koja obećava. Videću šta će još biti do kraja.

Nisam znao da je Madžarska zemlja piva ;D
0 0
malkin
  Prvo da se zahvalim na odličnom madžarskom prevodu :smfor (26):

Odgledao sam prvu epizodu koja obećava. Videću šta će još biti do kraja.

Nisam znao da je Madžarska zemlja piva ;D
Malkin, svašta ćeš ti da naučiš ovde kod nas.  :smfor (6):
  U to sam uveren. Uz to punim baterije pozitivnom energijom.

0 0
Nisam ni ja znao za Madjarsku.
Pre su ceska, austrija i nemacka zemlje piva. Za austriju mogu da garantujem da je zemlja piva jer zivim u njoj, i mogu da garantujem da je Kalifornija zemlja marihuane. ;D

Sent from Tapatalk

0 0
Aaaa, znala sam da ima nečeg dobrog u toj Kaliforniji. A ti onako žurio da pobegneš odande.  :unsure
faks86
Nisam ni ja znao za Madjarsku.
Pre su ceska, austrija i nemacka zemlje piva. Za austriju mogu da garantujem da je zemlja piva jer zivim u njoj, i mogu da garantujem da je Kalifornija zemlja marihuane. ;D

Sent from Tapatalk

ja ću onda nastaviti stremiti bosni jer je to država domaće rakije  :smfor (6):
0 0
bilja
Aaaa, znala sam da ima nečeg dobrog u toj Kaliforniji. A ti onako žurio da pobegneš odande.  :unsure
Ako zaista THC leci rak tamo ne bi smelo da ima ijednog obolelog. ;D
Najjace kad one smesne scene iz filmova, gde prolazi auto spustenih prozora i kulja dim, vidis uzivo - bas i ne bude smesno. ;D

Sent from Tapatalk

0 0
Zanimljivi prizori.  ;D To ni u NL nisam videla, a tamo je legalno.
Tojagica
bilja
Aaaa, znala sam da ima nečeg dobrog u toj Kaliforniji
znao sam da me je nesto privuklo na ovaj forum samo nisam znao sta :D

već vidim da ćete se ti i coa vrlo dobro skompati  :hslocked:
0 0
Pa legalno je i u kaliforniji, po zakonu republike kalifornije, ali nije po federalnom SAD. I dalje dileri stoje po coskovima, valjda zbog federalne policije. Komplikovano je to kod njih, mislim da ni oni sami ne znaju. ;D

Sent from Tapatalk

0 0
Koliko sam upućena (a nisam baš najbolje, je l'), legalno je samo u medicinske svrhe, ako je kupiš sa receptom u spec. radnji/apoteci, a ne od dilera na ulici. Je l' tako nekako?  ;D

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 64 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 107 gostiju 88 botova Ukupno: 196

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više