1. Serije
  2. The Body Farm

The Body Farm

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 186

Doktorka Eve Lockhart i njen poslovni partner Mike Phillips zajedno vode najmoderniju forenzičku laboratoriju pod nazivom Farma leševa i pomažu policiji u rešavanju najtežih slučajeva. Serija The Body Farm je spin-off proceduralne drame Waking the Dead.

Godina: 2011.
Mreža: BBC One
Žanr: drama, kriminalistički
Glumci: Tara Fitzgerald, Keith Allen, Wunmi Mosaku, Mark Bazeley, Finlay Robertson
Uredio bilja • 09.04.2026. 12:10
  Prvo da se zahvalim na prevodima.

Upravo sam završio prvu i jedinu sezonu serije koja je za svaku pohvalu i preporuku.

Serija ima šest epizoda i svaka je priča za sebe. Tim naučnika koji radi za policiju ostaje isti, menjaju se samo leševi. Naučnici imaju svoju malu koliniju i farmu na kojoj proučavaju leševe. Neko sadi krompir, poribljava potoke i reke a pomenuta gospoda mrtvace. Za policiju počinju da rade za džeparac jer im nestaje para za istraživanje.

Prava je šteta što nisu nastavili dalje sa serijom za koju nisam ni znao da postoji. Serija nije za svakog kako zbog leševa tako i zbog metoda ispitivanja.

Od mene preporuka.
0 0
Body Farm sam gledao zbog Kita Alena,jer sam ga gledao kao Šerifa u Robin Hudu,nije loša serija bila,ali koliko vidim više se ne snima,samo 6 epizoda..  :? ??
0 0

Još jedna serija koju sam našla u "bunkeru" foruma  ;D .

Iako je naziv sumoran, sama serija nije. Zapleti su dobri,glavni likovi simpatični. Kroz sve epizode provejava neka pozitivnost i čini seriju laganom za gledanje . Jedina zamerka - ideja farme je odlična, ali nije dovoljno prezentovana u seriji.. očekivala sam malo više naučno/forenzičkog elementa.

Svakako je za preporuku (nije tipična CSI serija ).

Hvala na prevodima.
0 0
Ne volim CSI serije, pa iako je ovo britanska serija koje inače gotivim, nije mi se svidjela. Serija mi je poprilično dosadna, glumci osrednji, kao i sam slučaj. Ocjena 5/10
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 112 gostiju 88 botova Ukupno: 201

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više