1. Serije
  2. Queen Sugar

Queen Sugar

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 114 rezultata)
Show 234
"Remaining silent when one must speak is a slow death of freedom."

Serija prati živote brata (Ralph Angel) i dvije sestre (Nova i Charley) Bordelon kojima otac u nasljedstvo ostavi 300 hektara zemlje. Serija je snimljena po istoimenom romanu autorice Natalie Baszile, a jedna od izvršnih producentica je i Oprah Winfrey.

Godina: 2016.
Mreža: Oprah Winfrey Network
Žanr: drama
Glumci: Dawn-Lyen Gardner, Rutina Wesley, Kofi Siriboe, Tina Lifford, Nicholas L. Ashe, Ethan Hutchison
Uredio bilja • 07.04.2026. 14:05
0 0
postavljene prve četiri.. uskoro će i sljedeće tri, samo da ih pregledam.. dugo nisam gledala kvalitetniju dramu, sve preporuke  :sbowing_100-106
0 0
:clapp :clapp :clapp
Gledaćemo.
Znamo da je odlična, a uskoro bi trebala biti i 2. sezona :smfor (21):

Hvala, SB :clapp
0 0
dalmatino
Znamo da je odlična, a uskoro bi trebala biti i 2. sezona :smfor (21):

Hvala, SB :clapp

znam, žurim da kompletiram prvu sezonu pa da drugu mogu laganini ;D
0 0
Samo polako, ipak se serija događa na jugu, koliko se sjećan pilota. Nema razloga za prišu  ;D
0 0
Pogledala sam pilot večeras i dopao mi se. Volim ove spore drame, a ceo ambijent Lujzijane me podseća na naša vojvođanska sela, onako, atar pored Tamiša, jablanovi, vrbe i blatnjava obala.  ;D
Mislim da je i deo Treme sniman na istoj lokaciji, kao i One Mississippi, što me odmah kupilo da nastavim da gledam. Javljam utiske kad pogledam još koju.
Cico,  :smfor (25): za vrhunske prevode.
bilja
Pogledala sam pilot večeras i dopao mi se. Volim ove spore drame, a ceo ambijent Lujzijane me podseća na naša vojvođanska sela, onako, atar pored Tamiša, jablanovi, vrbe i blatnjava obala.  ;D
Mislim da je i deo Treme sniman na istoj lokaciji, kao i One Mississippi, što me odmah kupilo da nastavim da gledam. Javljam utiske kad pogledam još koju.
Cico,  :smfor (25): za vrhunske prevode.

znala sam da će ti se svidjeti.. i meni je njihov Jug posebno drag, zato što nema onih zapadnih šminkera.. još uvijek živi taj neki stari štih  :000 nemoj žuriti sa gledanjem pa da me stigneš.. hvala, molim ;D
0 0
Njih je uništio uragan Katrina 2005. i od tada su najsiromašniji deo SAD. Treme je najrealnije opisala celu tu situaciju, a ujedno je i najjača serija snimana na Jugu. Gledaću da ne žurim pa da što duže uživam, a ti ćeš me već stići s prevodima, znam ja tebe kad kreneš.  ;D
postavljena 10.

kakav moćan kraj  :sbowing_100-106 :sbowing_100-106
0 0
kompletirana prva sezona  :smfor (27): :smfor (27):

ostala je još 1. epizoda 2., a onda svaki tjedan jedna  :smfor (2):

EDIT: ispravak - još dvije epizode 2. sezone, izašle su dan za danom  ;D
0 0
:thcheerleader3
0 0
Ma bravo! Ja sam pogledala prve četiri i sve je bolje i bolje. Baš se radujem što se nastavilo.
Hvala za prevode, cico.  :smfor (25):
jučer konačno izašao transkript za 2. epizodu.. pa je konačno i prevedena.. a već izašla 3., a transkripta naravno još nema  :smfor (2):

EDIT: ispravak netočnog navoda.. ima ga skupa s epizodom  :smfor (27): :smfor (27):
0 0
Ja sam pogledala tek 6 epizoda i naložila se na seriju. Odlična je i baš me raduje što se nastavilo. Samo ću polako da gustiram da što duže uživam.  :thcheerleader3
postavljena 7. epizoda.. titl je rađen za AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-BTW, ali odgovara i za WEBRip.x264-RARBG, iako u toj verziji nema zvuka.. možda su je i zamijenili dosad  :smfor (26):

btw, serija je obnovljena za 3. sezonu  :smfor (27):
0 0
hyde_sb
postavljena 7. epizoda.. titl je rađen za AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-BTW, ali odgovara i za WEBRip.x264-RARBG, iako u toj verziji nema zvuka.. možda su je i zamijenili dosad  :smfor (26):

Serija je super. Još ako Ivana nastavi prevoditi po noći :) brzo će kraj 2. sezone  :smfor (24): :smfor (25):
0 0
bf1947(1)
hyde_sb

Serija je super. Još ako Ivana nastavi prevoditi po noći :) brzo će kraj 2. sezone  :smfor (24): :smfor (25):

mogu ja prevoditi dan i noć dok sam na godišnjem.. problem je što epizode izlaze jednom tjedno  ;D
0 0
:smfor (25):
Super, lepa vest!  :thcheerleader3
E da, je l' još nekog nervira ovaj Ralph Angel kao mene? Nije sposoban ni za šta bez tuđe pomoći, a hoće sve samo njemu i stalno su mu svi krivi što je kreten!
Spoiler
Jedva čekam da vidim kako će se razrešiti ovo sa nasledstvom, ove dve nisu normalne ako mu sve prepuste.  :smfor (9):
bilja
E da, je l' još nekog nervira ovaj Ralph Angel kao mene? Nije sposoban ni za šta bez tuđe pomoći, a hoće sve samo njemu i stalno su mu svi krivi što je kreten!

on mene strašno nervira.. sav je egocentričan i iskompleksiran, a nesposoban za popizdit  :smfor (4):
0 0
Onda nisam jedina kojoj ga nije žao. Sad mi je lakše.  ;D
bilja
Onda nisam jedina kojoj ga nije žao. Sad mi je lakše.  ;D

ma što bi ga žalila? dobro je Charley rekla
Spoiler
on je sâm kriv što je završio u zatvoru, a sad tu glumi neku žrtvu.. de dobro je
0 0
postavljena 8.
Spoiler
hoće li biti ijedna epizoda u kojoj Rah ne plače?  :smfor (24):
0 0
uopće nema najave kad se nastavlja drugi dio sezone (još 8 epizoda)  :smfor (2):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 114 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 252 gostiju 140 botova Ukupno: 392

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više