Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. Najbolje scene iz serija i filmova (i obratno)

Najbolje scene iz serija i filmova (i obratno)

4 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 9 / 10 Prikazano od 201 do 225 (ukupno 241 rezultata)
omar little
Ponovo sam "prelistavao" The Wire i naleteh na čuvenu "fuck scene". Ovo bi valjalo posmatrati i iz šire perspektive. Naime, u to doba je rat protiv golotinje i psovki na tv-u bio u punom jeku, ali je i HBO bio najvitalniji i najsmeliji, pa su Jimmy i Bunk uz krajnje sužen izbor reči odradili po mnogo čemu antologijsku scenu.
Dakle, Fuck scene

Dodao bih još jednu dimenziju koju ova scena donosi. Naime ona se može promatrati i kao ironiziranje svih CSI serija i nihovih stupidnih predložaka. Mcnulty i Bunk dok rade policijski posao, pokazuju kako se inteligencijom mogu zamijeniti svi labaratoriji i ostale fašistoidne izmišljotine koje bi vas trebale uvjeriti u svemoćnost države i kako će vas sistem uvijek uhvatiti...
2 0
i ostale fašistoidne izmišljotine koje bi vas trebale uvjeriti u svemoćnost države i kako će vas sistem uvijek uhvatiti...

Interesantno. Nikada nisam razmišljao na taj način, ali moglo bi tu biti i istine (mislim na svesnu nameru). U svakom slučaju, možda deluje neverovatno, no za sada nisam "upisao" nijednu jedinu epizodu bilo koje CSI serije. Nisam zbog toga ni bolji ni gori od drugih, jednostavno je tako. Uvek mi je bio draži stari dobri policijski način na kojem je počivala The Wire.
2 0
omar little
i ostale fašistoidne izmišljotine koje bi vas trebale uvjeriti u svemoćnost države i kako će vas sistem uvijek uhvatiti...

Interesantno. Nikada nisam razmišljao na taj način, ali moglo bi tu biti i istine (mislim na svesnu nameru). U svakom slučaju, možda deluje neverovatno, no za sada nisam "upisao" nijednu jedinu epizodu bilo koje CSI serije. Nisam zbog toga ni bolji ni gori od drugih, jednostavno je tako. Uvek mi je bio draži stari dobri policijski način na kojem je počivala The Wire.

valja malo objasniti, mislim ja sam čovjek koji vjeruje u znanost ( recimo primit ću vakcinu) ali ovdje moram pojasniti o čemu je riječ. Danas, za razliku od 20. stoljeća kad je moderni čovjek pratio razvoj tehnike i društva pokušavajući držati korak s promjenama (tako je nastao i Superman), danas smo promijene prepustili tehnologiji a mi se zakopavamo u neznanje i konzervativizam, kupujemo nove modele mobitela, automobila, raznih gađeta i smatramo kako se sve lijepo mijenja dok mi uživamo u mentalnoj lijenosti... tako nas servisiraju i televizije, kao i velike medijske i internetske kompanije, sa izvjesnim i sigurnim sadržajem (većina je takva), čak su uveli i smijeh studijske publike u sitcomima da se ne moramo mi smijati, samo lezi tupo i uživaj....za ovo zadnje sam bio zahvalan dok sam radio U Njemačkoj, toliko sam bio umoran poslije posla da mi je odgovaralo kad se oni smiju umjesto mene... Serija Wire tjera na razmišljanje, a ljudi ne žele misliti, misliti je teško, neugodno...a tko ne želi misliti ne zna razliku između ISTINE i LAŽI, jednostavno je nemoguće dokučiti ovu razliku bez razmišljanja...ipak ljudi moraju živjeti u nekom polariziranom redu, orijentacijski je važno imati neke polove koje prepoznajemo i vjerujemo im...pošto ne misle i ne znaju razliku između istine i laži u priču ulazi MORAL i nudi alternativu u obliku DOBRA i ZLA.... e sad, što je dobro danas može biti loše za deset godina i obrnuto, to je druga priča, već će nas obavijestiti što je trenutno dobro a što loše, ima tko misli....nama se ne da misliti, mi se želimo zabavljati i opuštati non stop...oprostite na davljenju i pozdrav...
1 0
valja malo objasniti, mislim ja sam čovjek koji vjeruje u znanost ( recimo primit ću vakcinu) ali ovdje moram pojasniti o čemu je riječ. Danas, za razliku od 20. stoljeća kad je moderni čovjek pratio razvoj tehnike i društva pokušavajući držati korak s promjenama (tako je nastao i Superman), danas smo promijene prepustili tehnologiji a mi se zakopavamo u neznanje i konzervativizam, kupujemo nove modele mobitela, automobila, raznih gađeta i smatramo kako se sve lijepo mijenja dok mi uživamo u mentalnoj lijenosti... tako nas servisiraju i televizije, kao i velike medijske i internetske kompanije, sa izvjesnim i sigurnim sadržajem (većina je takva), čak su uveli i smijeh studijske publike u sitcomima da se ne moramo mi smijati, samo lezi tupo i uživaj....za ovo zadnje sam bio zahvalan dok sam radio U Njemačkoj, toliko sam bio umoran poslije posla da mi je odgovaralo kad se oni smiju umjesto mene... Serija Wire tjera na razmišljanje, a ljudi ne žele misliti, misliti je teško, neugodno...a tko ne želi misliti ne zna razliku između ISTINE i LAŽI, jednostavno je nemoguće dokučiti ovu razliku bez razmišljanja...ipak ljudi moraju živjeti u nekom polariziranom redu, orijentacijski je važno imati neke polove koje prepoznajemo i vjerujemo im...pošto ne misle i ne znaju razliku između istine i laži u priču ulazi MORAL i nudi alternativu u obliku DOBRA i ZLA.... e sad, što je dobro danas može biti loše za deset godina i obrnuto, to je druga priča, već će nas obavijestiti što je trenutno dobro a što loše, ima tko misli....nama se ne da misliti, mi se želimo zabavljati i opuštati non stop...oprostite na davljenju i pozdrav...

Verovatno si u potpunosti u pravu. Uvek se ogradim da je potrebno sveobuhvatnije istraživanje, ali se I meni čini da je disproporcija između tehnološkog razvoja i mentalnog razvoja prosečnog homo sapiensa veća nego ikad. I ranije su se ljudi uglavnom zadovoljavali pritiskanjem prekidača nakon čega im zasvetli u stanu bez posebne namere da proniknu u proces proizvodnje struje. Pa ipak, društveni sistemi su nastojali da održavaju korak, te su čoveka tretirali, ne samo kao konzumenta, nego i kao stvaraoca, iako je potreba za kontrolom oduvek bila prisutna. Postojala je zamisao da čovek može biti kreativan i u svoje slobodno vreme. Čak je i tadašnja zabava počivala na interakciji sa drugim ljudima, pri čemu se intelekt teško može učauriti. A onda se shvatilo šta sve može televizija. Nakon tv-a stigli su i drugi zabavljači, ali i proizvođači usamljene individue koja više nije imala mogućnost da brusi svoj intelekt. Smeh u sitcomima je, s tvoje strane fino uočen, jedan od načina zatupljivanja. Sećam se koliko mi je to ispočetka smetalo (nerviralo me je i kada npr. u filmu Good Morning, Vietnam, Robin Williams kao voditelj ispaljuje neke pošalice, a prisutni u studiju se kao cerekaju da nam stave do znanja da je to smešno), a onda ne da sam svikao na sve to, već mi katkad i nedostaje. Na žalost, nisam dovoljno ni inteligentan ni načitan, pa me često „preveslaju“. Ali, da ne bude sve tako crno, pojave se sadržaji, s vremena na vreme, poput The Wire koji stave do znanja da ipak postoji i onaj drugi, zahtevniji, ali prirodniji pristup prema osobi kojoj se obraća, a ne isključivo potrošaču. Što se tiče davljenja, mene sigurno ne daviš, naprotiv, sa posebnim uživanjem ispratim sve tvoje postove. Srdačan pozdrav!
2 0
Jedna od scena koja mi je ostala zauvek u secanju. Battlestar Galactica vs. Battlestar Pegasus. :D
Spoiler
0 0
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=jdqFDEU0y58

Ovo me često podseti na ženu i mene  :lol2: :lol2:
1 0
Seinfeld - Double Dipped scena - uvijek mi natjera suze na oči :D
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=KLOyChP2AWA
0 0
Nije najbolja scena iz, ali je jedan od najbolji trailera za seriju koji sam u životu vidio.
Spoiler
Spoiler
Serija je ljubavna drama, događa se očito u vrijeme kad ne postoje sunčane naočale.  ;D
Ovaj trailer nema apsolutno nikakve veze sa radnjom u seriji. Ali je uspio nagovoriti ljude da pogledaju barem prvu epizodu.
0 0
Modern Times. I nakon sto godina, ingeniozna scena:
Spoiler

Pokažite ovo ekipi koja grinda po wow-u.
1 0
"Tipping" jedna od meni najlegendarnijih scena (Reservoir Dogs)
Spoiler
2 0
marius
scena iz serije CSI MIAMI,
Horatio Caine s onim svojim stavom stavlja naočale.
Vrh  :smfor (6):
Misliš :
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=mznsEcZlM2I
;D
4 0
U to vrijeme šokantna, napeta i iznenađujuća scena. Kareem Said ubija Simona Adebisija. E da se barem HBO vrati korijenima koji su ga proslavili.
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=uIyWBRbG3s8
0 0
U seriji Modern Family kada Cam i Gloria tražita Stello
Spoiler
1 0
Hehe
Spoiler
Photo
1 0
Vjerujem da niko nije bio ravnodusan na ovo  :smfor (2):
Spoiler
1 0
Kako je počela 11. sezona red je da se prisetimo nekih antologijskih momenata, kako bi coa rekao „Lerija manitog“.
Nisam uspeo da pronađem bolju scenu iz ove epizode kada Larry pokazuje svoje impresivno poznavanje hebrejskog, ali je i u ovoj dao da naslutimo njegov prebogati vokabular.
Spoiler

Ovo je jedna od onih kada je Larry skroz u pravu, ali na kraju nekako opet ispadne bad guy.
„Banana! It might taste like... Let me guess, a banana?“
Spoiler

I na kraju nešto što ne može da smisli nijedan drugi od gotovo osam milijardi postojećih mozgova.
„Fuck me, you Jew bastard! Fuck me like
Israel fucks my people!“
Spoiler

Naravno, ovakvih bisera je bilo zaista mnogo pa slobodno nastavite. Nadam se da će još dugo nastaviti i Larry.
3 0
svastika
Spoiler
respect wood
Spoiler
palestinski restoran, možda i najjača, koje se mogu sjetiti
Spoiler

3 0
rispekt vud hahaahhahahahahahaha! cini mi se da su se taman pomirili on i seril u tu ep. i zbog toga je odjavi.
pa kakav BOG!
ovo mi je isto prejako bilo:
Spoiler
Photo
izjavio coek saucesce sa sve smajlijem posred cela.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
3 0
;D a joj da, ta je bila dobra, to mu je...
Spoiler
nacratala kremom za sunčanje ona riba koja ga je živcirala jer je završavala rečenice s lol, taman ju je trpio do pred sahranu ;D
3 0
dobro je i toliko izdrzao...  ;D
jebote... eo i sad se smijem toj budali kase sjetim te scene...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
spaced - rave scene
Spoiler
P-R-E-J-A-K-O
c/p
2 0
Only fools and horses, kada Del Boy prolece kroz bar  :smfor (2):
Spoiler

0 0
diabolical
Spoiler
1 0
Kada sam prvi put gledao Cracker, ovu scenu nisam baš najbolje razumeo. Kod nas u to vreme još nije bilo ni supermarketa ni brzih kasa pa sam samo naslućivao zbog čega se gospođa buni, ali bez obzira, delovalo mi je prilično ubedljivo Fitzovo tumačenje da su tri boce viskija jedan artikal...

RIP Robbie!
Spoiler
4 0
omar little
Kada sam prvi put gledao Cracker, ovu scenu nisam baš najbolje razumeo. Kod nas u to vreme još nije bilo ni supermarketa ni brzih kasa pa sam samo naslućivao zbog čega se gospođa buni, ali bez obzira, delovalo mi je prilično ubedljivo Fitzovo tumačenje da su tri boce viskija jedan artikal...

RIP Robbie!

Kako je to bila dobra serija,a on- genijalan  ;D
4 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 9 / 10 Prikazano od 201 do 225 (ukupno 241 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 54 gostiju 3 bota Ukupno: 58

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

58

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.