1. Serije
  2. Sé quién eres (I Know Who You Are)

Sé quién eres (I Know Who You Are)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 33 rezultata)
Show 252

Advokat koji pati od amnezije osumnjičen je da je ubio nećaku i sad se bori da dokaže svoju nevinost uprkos tome što se ne seća tih događaja.

Godina: 2017.
Mreža: Telecinco
Žanr: Kriminalistički, Drama
Glumci: Francesc Garrido, Blanca Portillo, Aida Folch, Carles Francino, Antonio Dechent, Nancho Novo, Eva Santolaria, Mar Sodupe, Martiño Rivas, Àlex Monner
Uredio bilja • 08.04.2026. 13:24
0 0
ovaj kao naš Modrić, i on pati od amnezije  :lol2:
1 0
Fudbaler?  :? ?? Nisam u toku.
0 0
faks86
Fudbaler?  :? ?? Nisam u toku.

ma prodaje jednu priču na sudu prije 4 godine, sad se toga ne sjeća i mijenja iskaz.. amnezija (i Mamićeva lova) čuda čini  ;D
0 0
Lova je najčešći izvor amnezije koliko mi se čini.  ;D
0 0
Photo Photo
0 0
mučki provokator  ;D

nego, da ne odemo skroz u off.. kakva je ovo mađarska serija?  :hslocked:
0 0
Bogami Španci iznenadili do daske. Dodali malo primese skandinavskih serija.
Ove tri epizode su odlične, odlična misterija!
Malo me brine što ima toliko epizoda, bojim se da će se pogubiti u jednom momentu.
0 0
  Skinuo sam prve dve epizode tako mda mi ostaje samo konzumacija. Mislio sam da su Francuzi kad ono Španci. ;D
0 0
Izuzetno sam zadovoljan, bice do kraja. Nova danas ili sutra. ;D

Sent from Tapatalk

0 0
Turab
šta se dešava sa serijom - ne može se više pristupiti titlovima za nove epizode.... Da li se radi o tehničkoj grešci ili o nečemu drugome?

probaj sad..
0 0
Serija je prikazivana na Diva kanalu do 10 epizode u julu mesecu i onda su prekinuli.Sad je ponovo pustaju cetvrtkom u jako losem terminu 22.45  preostalih 6 epizoda.Serija je bas napeta i svima je preporucujem.
0 0
Slazem se sa nekim ovde komentarom da ima nekih nepotrebnih stvari..no serija je dobra,mozda su seriju mogli malo i da skrate..razvukli su je..stigla sam do sedme epizode..sta ima do kraja tek cu da vidim.
0 0
Slazem se da su seriju mogli malo da skrate ali  i pored toga serija je sjajna .Uklapa se sa novim trendom spanskih triler serija kao npr. karabudzan epizoda od 70 minuta uz napetu pricu koja seotkriva u tek  zadnjim epizodama sto su cini mi se preuzeli od skandinavaca.
0 0
Odgeldah danas 10.epizodu..te bas me zanima sta je pisac napisao do kraja.. ;D
0 0
Još jedna. Oteglilo se nešto, puno praznog hoda. Nisu smeli da imaju više od 8 do 10 epizoda.
0 0
Napokon kompletirano.  :smfor (27):
0 0
Pomalo očekivan kraj serije. Nekako se kroz seriju mogao steći takav utisak. Nisam očekivao onakav završetak sa Evom. Sve u svemu, dosta dobra serija.
0 0
Ovo je odlicna serija, potpuno neocekivano od Spanaca.
Ima doduse nekiih melodramaticnih momenata, ali sve u svemu korektno.
Ostala mi je jos jedna epizoda da kompletiram prvu sezonu.
1 0
Nesto nemam zivaca da odgledam poslednje dve epizode..na cekanju su,skinula sam ih.
0 0
Nista mi nije jasno kako funkcionisu sezone ove sezone.
Nasao sam da postoji jedna sezona, a BBC prikazuje kao dve sezone.  :smfor (9): :smfor (24):
Taman pomislim da sam pogledao seriju, kad ono jos sest epizoda postoji.
0 0
vetar
Nesto nemam zivaca da odgledam poslednje dve epizode..na cekanju su,skinula sam ih.

:? ?? :? ?? :? ?? :? ?? :smfor (29):
Ja sam to riješio vrlo lako. Pogledao prvu epizodu, 10 min. druge i završio :) Zato je to moja supruga gledala i gladala i odgledala.
0 0
Zar je serija toliko losa na kraju ili dosadna?  :? ??
Jedini problem koji ja imam s gledanjem je sto su epizode po sat i 15 minuta, sto je stvarno mnogo za moju krhku koncentraciju. ;D
0 0
Konačno sinoć odgledao poslednju epizodu, kao prvo hvala Faks86 na fantastičnom prevodu, elem serija je odrađena vrhunski, nisu mi problem epizode po sat i jače vremena, poslednja epizoda traje skoro 2 sata, jedinu zamerku na seriju koju imam je završnica, nekako su... završili fazon hajde samo da završimo ovo, da l je u pitanju fond epizoda koji su morali da ispuštuju tipa strogo 16 (čim 16ta traje skoro 2 sata), ili jednostavno nisu znali kako drugačije da zatvore priču (što čisto sumnjam da je slučaj, pre će biti ono prvo), 15 epizoda mindfxxk-a i 16ta malo više od pola i onda... pa ne baš fijasko ali poprilično loše završena priča. Sve u svemu kad se zanemari završnica tih zadnjih 20tak minuta serije, jedna od boljih koje sam gledao.
0 0
Glavni problem kod Španaca je trajanje epizoda, puno je sat i deset.
Da je serija imala 12 epizoda po 45 minuta bila bi vrhunska, zanemario bih kraj, ovako ima dosta praznog hoda.

Nema na čemu.  :beer2:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 33 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 227 gostiju 149 botova Ukupno: 376

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više