Rej nije jedini lik, on je lik koji je u centru zbivanja, on je nezamenljiv jer ih sve drži na okupu. Rej ne mora odmah da bude ćorkiran, mnogo zanimljivije je izbegavanje i vrdanje koje ne mora da ima srećan ishod.
Slažem se da bi bilo najbolje da završe sa serijom ako kraj bude onakav kao kod Dekstera jer ono je bio užas. Od svih rešenja za kraj serije odabrali su ono najgore. Pošto nisam vidovit preostaje mi da sačekam novu sezinu i da se sam uverim. Mislim da če sledeća sezona biti oproštaj od Reja i svih ovih zanimljivih likova koji su obogatili seriju.
Slažem se da bi bilo najbolje da završe sa serijom ako kraj bude onakav kao kod Dekstera jer ono je bio užas. Od svih rešenja za kraj serije odabrali su ono najgore. Pošto nisam vidovit preostaje mi da sačekam novu sezinu i da se sam uverim. Mislim da če sledeća sezona biti oproštaj od Reja i svih ovih zanimljivih likova koji su obogatili seriju.
0
0

Između njegove žene, djece, braće, starog nisam se mogao odlučiti ko mi je antipatičniji, pa sam skontao da je najbezbolnije rješenje da je i ne gledam kad ću već zbog svake epizode ludjeti usljed idiota koji ga okružuju.