1. Serije
  2. Goliath

Goliath

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 5 / 5 Prikazano od 101 do 107 (ukupno 107 rezultata)
hyde_sb
kakva je to kraljica od žene  :smfor (6):

Photo

;D
2 0
JoxerTM
Photo

;D

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Veliko HVALA za sve  :clapp :clapp :clapp !!!
1 0
Zavrsavam cetvrtu sezonu i odusevljena sam,obicno kako koja sezona seriji opada kvalitet,a meni je ovde ova sezona najbolja, i ne znam da li mi se vise svidja Bili ili Pati.Jeste prica vec vidjena,ali je uradjena na tako dobar nacin da stvarno uzivam.I naravno hvala za prevode,odlicni su
0 0
Odlična i četvrta sezona. Slažem se da spada u kategoriju rijetkih serija koje ne padaju kako sezone idu.
No izdvaja se od tih ostalih teškaša ( Rectify, Fargo, Breaking Bad, Yellowstone), jednostavno nije toliko dobra.
I ovdje je većina tereta serije na Biliju Bobu, teško bi to stajalo na nogama bez njega.
U svakom slučaju u moru smeća vrijedno pažnje i gledanja.
0 0
Serija koja pokazuje koliko pravda može biti komplikovana i koliko je lako da sistem protiv tebe. Billy McBride je lik koji je skroz “pao”, ali i dalje pametan i opasan na svoj način. Volim kako svaki slučaj ima tu dubinu i nepredvidivost, a pritom serija zadržava realističan ton bez nepotrebnog pretvaranja u akcioni film. Likovi su složeni i puni kontradikcija, što ih čini stvarno zanimljivim.
1 0
Za men je Billy Bob genijalac, pa ne mogu bit objektivan što se tiče serije, ali mi je u vrhu.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 5 / 5 Prikazano od 101 do 107 (ukupno 107 rezultata)
Tema 891
Poruka 52,693
Serija 689
Filmova 399
Prijevoda 13,888
Član 9,519

Online korisnici (0)

Nema članova 42 gostiju 70 botova Ukupno: 112

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

181

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više