1. Serije
  2. Metal Hurlant Chronicles

Metal Hurlant Chronicles

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 277

Svaka epizoda ove serije je zasebna priča, sa radnjom smeštenom uvek na drugoj planeti, sa različitim junacima. Jedino što povezuje sve epizode je meteorit zvan "Heavy metal" koji prolazi pored svake od planeta gde se radnja odvija.

Godina: 2012.
Mreža: Syfy
Žanr: SF, akcija
Glumci: Scott Adkins, Karl E. Landler, Dominique Pinon, Lygie Duvivier, Nathalie Boyer, Michael Jai White, Grégory Basso, Darren Shahlavi, Guy Amram, Kamel Laadaili, James Marsters, Andy Chase...
Uredio bilja • 06.04.2026. 15:13
0 0
  Serija je ekranizacija istoimenog strip izdanja koji su radili i uređivali Mebijus i Žodorovski. Nešto kao Stripoteka u kojoj su pored navedenog dvojca svoje radove imali i drugi autori stripa.

Ja sam pristrasan i meni se serija dopala iako nisam imao prilike da sve ekranizovane stripove imam u rukama. Naši su svojevremeno prenosili tek poneku epizodu koje se jedva sećam.
0 0
  Jednu od epizoda kao da je radio Željko Pahek. Sećam se jedne epizode i nekih šrafova i matica koji su zaštitni znak Željka Paheka i njegovih stripova. Čovek je bio mašinske struke pre nego što je počeo da crta stripove.
0 0
Photo

Photo

Zezniuo sam se, nije bio u seriji nego u stripu.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (1)

1 član 85 gostiju 53 botova Ukupno: 139

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više