1. Serije
  2. Extinct

Extinct

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Photo

Priča nas vodi 400 godina nakon izumiranja ljudske rase, kada mala grupa ljudi biva oživena od strane vanzemaljaca koji su došli na Zemlju s ciljem da ponovo obnove ljudsku vrstu.

Godina: 2017.
Mreža: BYUtv
Žanr: naučna fantastika
Glumci: Victoria Atkin, Matthew Bellows, Chad Michael Collins, Jack DePew, Yorke Fryer, Jaclyn Hales, Jake Stormoen...
0 0
Deluje zanimljivo, baš zanimljivo. Kakva je to tv kuća nikad čuo.
Mora da su neki kanađani. Doduše nisam primetio da im pola glave skakuće  :smfor (24):
0 0
  Izgleda mi kao još jedan od derivata Zvezdanih vrata. To sam prvi pomislio kad sam video uružje. Napisao sam već nešto o ovom na forumu.
0 0
Ajde neka si  :clapp
0 0
  Moram ja kd neće misteriozni kolega hellkitchen ;D

Ozbiljno, stvarmo me podseća na Zvezdana vrata. Ne mora to da bude loše, od nafte se dobija benzin, kerozin i ko zna koliko još derivata. Videću kad padne prva epizoda za slobodu. Dotle mukajet.
0 0
Extinct mi je bila zanimljiva i malo drugačija serija sa elementima naučne fantastike i drame. Prati grupu ljudi koji se bude nakon što je čovečanstvo nestalo, i pokušavaju da shvate šta se dogodilo i kako da prežive u svetu koji je potpuno promenjen. Sviđa mi se ta misteriozna atmosfera i kako serija polako otkriva tajne prošlosti. Vredna je gledanja ako volite serije koje kombinuju postapokaliptični svet sa psihološkom dramom i misterijom.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (0)

Nema članova 396 gostiju 103 botova Ukupno: 499

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više