1. Serije
  2. Deep Water

Deep Water

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 338

Detektivima Tori Lustigman (Yael Stone) i Nicku Manningu (Noah Taylor) dodijeljen je brutalni slučaj ubojstva pokraj Bondi Beacha. Oni počinju otkrivati dokaze koji sugeriraju da je ubojstvo povezano s nizom neobjašnjivih smrti, "samoubojstava" i nestancima gej muškaraca tijekom 1980-ih i 1990-ih. Opsjednuta nestankom svog mlađeg brata, Tori je fascinirana slučajem i uskoro postaje fiksirana na njegovo rješavanje. Kada se dogodi još ritualnih ubojstava koja imaju isti bizarni potpis, Tori i Nick stavljaju svoje odnose, karijere i živote na liniju kako bi otkrili istinu.

Godina: 2016.
Mreža: SBS
Žanr: Kriminalistički, Drama
Glumci: Noah Taylor, Yael Stone, William McInnes, Jeremy Lindsay Taylor, Craig McLachlan, Ben Oxenbould, George H. Xanthis, Dan Spielman, Olivia McNamara, John Brumpton
Uredio bilja • 03.04.2026. 14:50
0 0
Postavljena prva epizoda. Mini, standardna, solidna. Za sad je to sve.  :smfor (9):
0 0
Hvala na seriji i budućim prijevodima. Serija dobrih godinu dana stoji ( na čekanju ) da je netko primjeti i prevede.
0 0
godm
Hvala na seriji i budućim prijevodima. Serija dobrih godinu dana stoji ( na čekanju ) da je netko primjeti i prevede.
Takve serije, samo Boris moze da primeti i prevede, i jos par prevodioca, da se na nadju uvredjenim, su ti koji prevode nepopularne serije.
0 0
Postavljene epizode 2. i 3. Zamijenjena epizoda 1. zbog nešto nesporazuma između mene i aussie slanga :) :smfor (10): :smfor (10):
0 0
Kakva je serija?
0 0
Evo i zadnje. Fina serija, ugodna za gledanje iz svakog aspekta. Poplava novozelandskih glumaca u australskoj seriji, više nije čudo. Odlična Yael Stone(Lorna Morello iz Orange is the New Black) i vrlo dobar Noah Taylor, sami su po sebi dovoljan razlog za gledanje. Fina, tečna priča, koja će zadovoljiti ljubitelje krimića. Tema o ubojstvima homoseksualaca u lijepom zaljevu Bondi, možda će nekog odvratiti od gledanja, a ne bi trebalo. :)
0 0
Hvala. Gleda se  :clapp :clapp :clapp
0 0

Simpatična, lako gledljiva  i pozitivna serija , iako se bavi ozbiljnom temom (ubistva homoseksualaca) koja je, nažalost,  i dalje veoma aktuelna.
Odavno nisam gledala neku australijsku seriju tako da mi je ova, koja se  odvija u prelepom ambijentu, sa finom glumačkom postavom, prijala .

Hvala Borise na prevodima, lepo si se izborio sa aussie slangom  ;D
1 0
Kat

Simpatična, lako gledljiva  i pozitivna serija , iako se bavi ozbiljnom temom (ubistva homoseksualaca) koja je, nažalost,  i dalje veoma aktuelna.
Odavno nisam gledala neku australijsku seriju tako da mi je ova, koja se  odvija u prelepom ambijentu, sa finom glumačkom postavom, prijala .

Hvala Borise na prevodima, lepo si se izborio sa aussie slangom  ;D
Već sam i zaboravio na tu seriju, iskreno, ne znam ni da li sam je pogledao nakon titlovanja, morat ću se podsjetiti. :) Inače u mojim godinama, ne samo slang nego i obične stvari znaju biti problem. Recimo prijevod 1. epizode serije Blood je "čisto smeće", prepuno grešaka, pa bi bilo bolje da sam gajio patke :). Kasnije je dobro, no ovo pišem samo da se stekne pravi dojam kako recimo "aussie slang" ali i štošta drugo imaju utjecaja, a prijevod je važna komponenta ugodnog gledanja neke serije.
3 0
Odgovaraju i za izdanje 720p/1080p.WEB-DL.AAC2.0.H.264-DW
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (2)

2 člana 116 gostiju 125 botova Ukupno: 243

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

338

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više