1. Serije
  2. Craith/Hidden

Craith/Hidden

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 49 rezultata)
Show 360

Detektiv inspektor(DI) Cady John se vraća doma, u North Wales, kako bi sa sestrama brinula o bolesnom ocu bivšem šefu policije. Već po dolasku otkriva splet zlokobnih laži i tajni koje narušavaju inače miran život u prekrasnom području North Walesa. Cadin svijet, i svijet oko nje, zauvijek je promijenjen. Serija je snimljena u gradu Bangoru i Nacionalnom parku Snowdonia.

Godina: 2018.
Mreža: BBC UK
Žanr: kriminalistički, misterija
Glumci: Rhodri Meilir, Gwyneth Keyworth, Sian Reese-Williams, Sion Alun Davies
Uredio bilja • 02.04.2026. 14:13
4 0
Znam da vecina prevoditelja zbog "nezgodnog" velskog jezika, u troskoku zaobilaze da prevode takve serije, ali ne i ti.
Za tebe nije strano da se s takvima u'vatis u kostac.
Svaka cast matori.  :clapp
0 0
Ne, nije mi problem. Vjerojatni je razlog, što većina ljudi danas voli američki engleski. Ja ne. Britanski mi je puno draži i bliži. Jer Matthew Je Matju a ne Metju!  :smfor (29): Evo prevodim već treću epizodu ove izvanredne velške serije. Puno bolje od Marcelle, pa i meni posebno omiljenog Shetlanda. Za sad je u ovom žanru, to najbolja serija u 2017 i 2018. Za mene, naravno!
2 0
Znam da ne smem da pitam za prevod,no kad si vec rekao da prevodis trecu epizodu..da li ja to ne vidim titlove ili tek ces ubaciti? ;D
0 0
Uskoro će stići :)
0 0
Hvala..:-)ne pitam vise nista :smfor (26):
1 0
Nisam ni znala da imaju prevodi za ovu seriju hvala, serija je bas po mom ukusu...volim britance i njihove serije.
0 0
Postavljene su prve četiri epizode ove izvrsne velške serije. Naravno, sve ovisi o ukusima. Oni koji vole krimi serije, svakako će doći na svoje. Ali i ostali neće uživati manje.  :smfor (26):
4 0
Odgledao sam prvu onako u letu. Čini mi se odlična serija. Tako da je prva u redu za gledanje... :agree
0 0
Oooo, Borise... iskljucio si PP a htedoh te nesto priupitat.
Kapiram da te clanovi bez milosti atakuju vezano za prevode, pa s toga i takva odluka.
A ja te htedoh pitat sta se desava sa stranicom "viewingvault", znas li  :? ??
0 0
:) ništa nisam isključio, valjda se samo isključilo ili sam negdje bez veze na brzinu stisnuo. Viewingvault je u fazi restrukturiranja, hoće li od toga što ispasti, ne znam! :)
0 0
Titlovima za 6, 7 i 8 epizodu okončana je prva sezona ove serije. Iako ne znam hoće li biti nastavaka. Ono što o njoj mislim, već sam ranije rekao. Ovaj triler je u samom vrhu žanra čak i gledano kroz duži vremenski period. Upravo se spremam da je u miru pogledam :)
3 0
Sa nestrpljenjem sam cekala :smfor (6): hvalaaa
1 0
Nema takvijeh prevodilaca, kao sto TDDCrew imade.  :clapp
U narednim danima ce se overiti.
0 0
Sviđa mi se kod ove serija što nije pretenciozna i tendeciozna, a opet dovoljno nenametljivo dramatična. Mislim da su mogli uraditi bolje zadnju epizodu, dati joj malo više drugačije dramatičnosti, zapleta i raspleta, s obzirom da se radi u finalu, ali izgleda da su se tvorci serije držali do kraja te neke niti nenametljivosti i prevelike dramatičnosti. 
0 0
Odgledao sam seriju. Radnja je sasvim dobra. Jedino mi smeta što su je malo previše razvukli, pa je ponekad malo dosadna, u smislu pijenja kafe, pušenja cigara, razgovora sa ocem, sestrom i slično. Sve u svemu zadovoljan. Ocena 8,5/10.
0 0
Mungos
Odgledao sam seriju. Radnja je sasvim dobra. Jedino mi smeta što su je malo previše razvukli, pa je ponekad malo dosadna, u smislu pijenja kafe, pušenja cigara, razgovora sa ocem, sestrom i slično. Sve u svemu zadovoljan. Ocena 8,5/10.
meni se te neke sitnice dopadaju..:)nekako mi upotpune pricu,zaokruze likove,te zbog toga mi takve serije imaju dusu...
1 0
vetar
Mungos
meni se te neke sitnice dopadaju..:)nekako mi upotpune pricu,zaokruze likove,te zbog toga mi takve serije imaju dusu...

U potpunosti se slažem sa kolegama, serija je odlična i iako znamo glavnog negativca od prve epizode  i znamo da će ga u zadnjoj epizodi pronaći.
Mali je broj velških serija pa dobro dođe pogledati takvu seriju i vidjeti jedan drugčiji mentalitet i život ljudi, a tek jezik ( govor ) kako im je čudan.
0 0
Pored ove serije, svakao treba napomenuti jos par odlicnih serija, kao recimo "Y Pris", "Hinterland" i "Pen Talar", koje su po meni bolje od Hidden-a. Zapravo, "Y pris" i "Pen Talar" mi je nesto najbolje od njih, a steta sto nisu prevedene.
0 0

Hvala Bf na prevodima ove odlične serije . Tiha, lagana priča, začinjena velškim jezikom i prelepim ambijentom.
Prava serija za jesen  ;D .
0 0
Krenula je i druga sezona ove izvrsne velške serije. Postava ista. Stiglo se do 4. epizode, a izgleda da će ih biti 6. Ili možda ipak 8? :? ??

Prevođenje je počelo, jer je sve dostupno, što je neobično za velške serije. Obično ima dosta poteškoća s dobavom video i audio materijala. Ovaj put nije tako.
0 0
"Nedostaje li vam Bron/Broen?? Craith/Hidden može biti izvrsna zamjena", kaže Guardian. A ja se slažem  :smfor (26): :smfor (26):
1 0
Bebapecic je jedina primijetila da se trailer koji je do sada ovdje bio, odnosi na film Hidden a ne na seriju Craith. Sad je to ispravljeno a Bebi se ovim putem i javno zahvaljujem.  :sbowing_100-106 :beer2:
1 0

A ja sam Borise upravo  shvatila da ni ne gledam trejlere kod serija koje ti prevodiš..znam da će mi se svideti sve čega se ti prihvatiš.  ;D
4 0
Kat

A ja sam Borise upravo  shvatila da ni ne gledam trejlere kod serija koje ti prevodiš..znam da će mi se svideti sve čega se ti prihvatiš.  ;D
Ni ja ne gledam nego sam htela da se podsetim seije ;D u ovom slucaju.Kod bf1947 uvek poverenje i zahvalnost na izboru serija.
3 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 49 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (2)

2 člana 26 gostiju 83 botova Ukupno: 111

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više