1. Serije
  2. La peste (The Plague)

La peste (The Plague)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 34 rezultata)
Show 363

Crna smrt spušta se na Sevilju iz 16. veka. Kada stanovnici ovog grada, u jeku epidemije, pronalaze leševe nekolicine ubijenih ljudi, to se smatra znakom približavanja kraja sveta.

Godina: 2018.
Mreža: Movistar+
Žanr: akcija, kriminalistički, drama, misterija, triler
Glumci: Pablo Molinero, Paco León, Sergio Castellanos, Patricia López Arnaiz, Manolo Solo, Lupe del Junco, Tomás del Estal, Paco Tous, Cecilia Gómez, Antonio Gil...
Uredio bilja • 05.04.2026. 14:53
2 0
Hvala  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
Nema na cemu. Mislim da ce veceras i druga. Bas je dobro, ima neki mracni netflix smek, totalno atipican za spance.

Sent from Tapatalk

0 0
Seriju sam svakako planirao da pogledam i bez prevoda, jer mi odise svezinom dobre iz sijaset razloga.
Ocigledno da ima ljudi koji znaju prepoznati kvalitet neceg sto je vredno prevoda.
Npr. ovaj faks. Divan i savestan gradjanin.  ;D
0 0
Duša od čoveka.  :smfor (5):
2 0
Hvala za nastavak. Već sam se prepao da si odustao.
0 0
Suvise je dobro da bih odustao. ;D

Sent from Tapatalk

0 0
astanisa
Serija mi deluje obećavajuće. Vidim da se faks86 potrudio da je prevede. Gde mogu naći linkove za skidanje serije? Tražio sam po netu ali bez uspeha. Unapred se zahvaljujem.

Do mojih snimaka se teže dolazi, zeznuo sam se. Možda neka dobra duša prepakuje za dostupnije izdanje.  :beer2:
1 0
faks86
Do mojih snimaka se teže dolazi, zeznuo sam se. Možda neka dobra duša prepakuje za dostupnije izdanje.  :beer2:

Iako se može doći i do ovih Faksovih snimaka, evo uz malo truda prilagodbe njegovog posla. Do ovih je snimaka lakše doći a i dvostruko su manji.  :bear3:
1 0
Hvala, Boki.  Već me je nekoliko ljudi pitalo i nisam mogao da im pomognem,
osim jednom koga sam uputio na Gataku.  ;D

Evo i pete.  :beer2:
2 0
Hvala na pomoći. Našao sam odgovarajuće fajlove. Prvu epizodu sam pogledao. Čestitam na prevodu. I prevod i epizoda su bili odlični.
0 0
Kompletirana sezona.  :beer2:
2 0
Veliko HVALA za sve  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
faks86
Kompletirana sezona.  :beer2:
Svaka cast.  :clapp
Preduhitrio si me, jer sam kapirao da ce tu negde oko Djurdjevdana biti kompletirana.  :smfor (21):
0 0
Ovo ti dođe kao katolički Đurđevdan, dve nedelje ranije.  :smfor (24):
2 0
Nema na čemu, bilo mi je zadovoljstvo.  :beer2:
0 0
Serija je ludilo dobra, tko nije počeo gledat, šta se čeka?
Hvala prevoditeljima.

Vezano za verziju, koristio sam Casstudio titlove na ViruseProject (ruski/španjolski dual audio) jer ona druga solucija s .avi verzijama je nevjerojatno loša čak i u 720p, npr u 8oj minuti prve sezone dim se uopće ne vidi nego je slika distortirana ko da je CAM iz kineskog kina.
0 0
Serija je mracna..horor za mene.rofl.nije lako za gledanje..koliko strokavog naroda i onako strokavi se seksaju..na neke scene imam ozbiljnu mučninu.. Nesto se pitam, da li je voda u ono vreme bila samo za bogate jbt..ta nisu valjda bili onako prljavi..
2 0

Serija me oduševila .
Fenomenalan tempo, sjajna priča,odlični glumci,scenario,režija...a ono što mi se najviše svidelo je  verodostojni prikazan istorijskog perioda koji obrađuje.
0 0
vetar
Serija je mracna..horor za mene.rofl.nije lako za gledanje..koliko strokavog naroda i onako strokavi se seksaju..na neke scene imam ozbiljnu mučninu.. Nesto se pitam, da li je voda u ono vreme bila samo za bogate jbt..ta nisu valjda bili onako prljavi..

ni bogati se nisu kupali....

inače, otkud samo 800 ocjena na imbd  :? ?? :? ??
0 0
romanija
vetar
Nesto se pitam, da li je voda u ono vreme bila samo za bogate jbt..ta nisu valjda bili onako prljavi..

ni bogati se nisu kupali....

baš tako.. bogati se tek nisu kupali.. samo su se špricali parfemima i nosili one velike perike jer su ispod bili ćelavi od vaši.. Luj XIV se npr. okupao dva puta u životu.. bljak ;D
0 0
Blago njegovim ljubavnicama  :O:-)
0 0
romanija
Blago njegovim ljubavnicama  :O:-)

Misliš da su one bile što bolje? Oni su se, a i one, kupali samo kad padnu u potok :)
2 0
Procitah da ce druga sezona ove odlicne serije u novembru.Mracno kao i to doba istorije,(ponekad mucno i tesko za gledanje)vrlo uzbudljiva radnja i veoma pametni monolozi
Spoiler
scena u kafani kad glavni lik nazdravlja zivotu je vrhunska
i dijalozi.Nadam se da ce nastaviti s istim kvalitetom.
1 0
Nisam pogledala celu sezonu..mislim da sam stala kod 4.epizode..mozda nekad.. ;D
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 34 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (2)

2 člana 301 gostiju 88 botova Ukupno: 391

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

420

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više