1. Serije
  2. La Mante (The Mantis)

La Mante (The Mantis)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 367

Jeanne Deber, poznata kao "Bogomoljka", serijski ubojica koja je terorizirala Francusku prije više od 25 godina, dogovara s policijom izlazak iz izolacije kako bi pronašla imitatora, koji ubija ljude inspiriran njenim zločinima i načinom kako su izvedeni. Pristaje surađivati s povjerenikom Ferraccijem, policajcem koji ju je svojedobno uhitio, pod jednim uvjetom: hoće imati samo jednog sugovornika, Damiena Carrota, njenog sina, koji je postao policajac, da otkupi zločine svoje majke, i koji od njezinog uhićenja odbija kontakt s njom.

Godina: 2017.
Mreža: TF1
Žanr: Drama, Kriminalistički
Glumci: Frédérique Bel, Carole Bouquet, Fred Testot, Pascal Demolon, Robinson Stévenin, Jacques Weber, Serge Riaboukine, Manon Azem, Élodie Navarre, Garance Thénault
Uredio bilja • 05.04.2026. 14:52
2 0
Postavljena je 1. epizoda ove dobre francuske serije. Posebna je zanimljivost neobična veza majke i sina. Ne sjećam se krimi serije s takvom poveznicom. Nek' vas to ne zamara, moje sive ćelije su u debelom povlačenju. Bude li interesa, javite prijateljima. Ne ide dalje odavde!!! :) :smfor (24): :smfor (19): :smfor (10): :smfor (10): :smfor (10):
2 0
Ovakve serije sam i ocekivao od tebe, jer samo ih ti izbunaris, i u uhvatis se u kostac da prevodis. Respect.  :sbowing_100-106
0 0
Evo i 2. epizode, sad već sigurno, odlične serije. Kako rekoh, ako vam se svidi, recite svima,  :smfor (29): :smfor (29): a ako pak ne, recite samo nama. To je kod nas nekad bila reklama za bijelu baklavu :) :smfor (9): :smfor (9):
0 0
Postavljena 3. epizoda.  Sad me je zaintrigirala, pa moram još danas početi s 4. iako sam odgledao cijelu seriju  :smfor (29): :smfor (29):  :smfor (9):
2 0
Stekao si takvu rutinu, da nonsalantno prevodis ovako:

Photo

;D        ;D        ;D
0 0
Gataka
Stekao si takvu rutinu, da nonsalantno prevodis ovako:

Photo

;D        ;D        ;D

Je, točno, zato u ovoj trećoj ima toliko grešaka da imam dva sata posla dok to popravim :)
0 0
Postavljene su i zadnje tri epizode. To je ili kraj serije ili sezone. Ostaje čekati.
3 0
:clapp :clapp :clapp
0 0
Respect.
Nadam se samo da sutra neces posetiti estestskog noznog pedikira.  ;D
Uskoro javljam utiske.
0 0
Pogledao sinoc pilot, i ne mogu se setiti kad mi se poslednji put neka pilot epizoda mini serije ovako dopala.
Sudeci po prvoj epizodi, kapiram da ce "Bogomoljka" u preostalih 5 epizoda biti jako interesantna i nadasve dobra serija.

Boris je u fazonu - dodjoh - videh - prevedeh... odnodno u originalu - Veni - Vidi - Traicioeciectum.  :smfor (24):
0 0
Svidja mi se serija..bas je dobra,skidam 4.ep..
0 0
Krenuo sam ovo sinoć. B naravno hvala za prevode ;) Moram opet naglasiti vrhunska produkcija Francuza. Glumci odlični.. Stejting di obvius xD

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

0 0
Ja sam zavrsio, i moram priznati, kako je krenulo sa prvom epizodom, ocekivao sam nesto malo drugacije, kad ono, isti sablon kao i vecina serija slicnih njoj. Zadnja epizoda je mogla komotno da ode u potpuno drugom pravcu, i tu bi se serija istakla kao nesto malo drugacije od ocekivanog.
I pored nevedenog, ipak sam zadovoljan serijom.
0 0
Serija odlična , francuske serije rijetko zakažu.
Hvala Boris na prijevodima. :clapp
0 0
I ja mislim. Kompletirao sam sinoć.
Recimo da serija  liči na Hannibala uz Francusku estetiku.
Nije spektakularan kraj ali omogućava dosta prostora za eventualan nastavak priče.
0 0

Uživala sam u seriji , odličan tempo radnje , bez suvišnih detalja ili pak propuštenih i  taman je sve upakovano u šest epizoda.
Carole Bouquet - sjajna.
Verujem da će biti i druge sezone tj. nadam se da će biti  ;D .

Iskreno se nadam da će se ljudi sve više okretati evropskoj i azijskoj kinematografiji.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (0)

Nema članova 127 gostiju 130 botova Ukupno: 257

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

338

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više