1. Serije
  2. The Third Eye (Det tredje øyet)

The Third Eye (Det tredje øyet)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 89

Prije četiri godine, Christina, kćer glavnog inspektora Vigga Lusta, nestala je bez traga. Vrijeme prolazi, nema nikakvih pomaka u slučaju i Viggo postaje sve očajniji, a njegovi nadređeni imaju sve manje sluha za njegovu potragu. Dodijeljuju mu novu partnericu, Mari Friis, i sada je pitanje hoće li Viggo ostaviti prošlost iza sebe ili će pokušati još jednom?

Godina: 2014.
Mreža: TV2 Norway
Žanr: kriminalistička drama
Glumci: Kyrre Haugen Sydness, Ida Elise Broch, Marte Engebrigsten, Eivind Sander, Endre Hellestveit
Uredio bilja • 13.04.2026. 15:14
0 0
Turab
Upravo završih gledanje prve sezone ove serije - meni dobra serija. Vidim da ima i druga sezona, ali bez prevoda. Valjda netko uzme i ovo da prevede :smlbrd
Rado, ali ne mogu naći dvije stvari. Epizode 2,6,9 i transkripte bilo kojeg jezika :). Iako je prošlo godinu dana od izlaska, nema ovog o čem govorim. Ako netko nešto zna, pomozite. Serija je dobra, točno, i bilo bi lijepo kad bih se mogao nekako dočepati ovog što nedostaje. :)
0 0
Kod mene je odavno ista stvar tj. nedostaju mi iste epke, a ni engleskog transkripta nigdje nema za pronaći.
0 0
dalmatino
Kod mene je odavno ista stvar tj. nedostaju mi iste epke, a ni engleskog transkripta nigdje nema za pronaći.

je, nažalost, tak je
0 0

Odlica serija. Otac ocajnicki pokusava da sazna sta se desilo sa  njegovom cerkom. Snimljena je i druga sezona. Jako dobra prica  sa efektnim neocekivanim krajem. Ocena 7.5 od 10
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,465

Online korisnici (3)

3 člana 194 gostiju 89 botova Ukupno: 286

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više