1. Serije
  2. Innan Vi Dör (Before We Die)

Innan Vi Dör (Before We Die)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 37 rezultata)
Show 152

Hana je detektivka u odeljenju za organizovani kriminal u stokholmskoj policiji. Kada članovi kriminalnog podzemlja otmu njenog ljubavnika i kolegu, Hana mora da preuzme njegovu tajnu istragu o bandi bajkera u koju se bio infiltrirao.

Godina: 2017.
Mreža: SVT1
Žanr: triler, kriminalistički
Glumci:Marie Richardson, Adam Pålsson, Magnus Krepper, Alexej Manvelov, Čedomir Đorđević, Sara Jangfeldt
Uredio bilja • 04.04.2026. 15:19
Ovo naš Boki prevodi. On je doktorirao na skandinavskim serijama.  :happy2:
Turab
hoćel biti šta od ovih prevoda ili je situacija 'lost in translation'  :thcheerleader3 :bear3:

bit će kad bude, čekaj kao i svi ostali.
0 0
Turab
hoćel biti šta od ovih prevoda ili je situacija 'lost in translation'  :thcheerleader3 :bear3:

Iako nije red da se takve stvari pitaju, ali, eto bit će. Prednost je kod mene dobila 7. sezona Vere. U pauzi odmaranja od Brende Blethin sprema se i Innan Vi Dör (Before We Die). Uskoro!!!
0 0
Evo 1. epizode. :)

Svojedobno sam napisao da mi je jasno, zašto nitko nije htio prevoditi priče Arne Dahla. Razlog je bio u nedostatku kvalitetnih transkripata(engleskih). Mučio sam se kao Isus. Priča se ponavlja. Nešto je lakše jer sad imam više iskustva, a srećom i Asa je voljna pomoći, kad naletiš na nešto što liči na engleski. :) Srećom postoje švedski transkripti, pa idemo dalje.

Ono što se da naći kao engleski transkript ustvari je obrađeni google prijevod. Može poslužiti, ali da nije Ase(Ose) Skoglund bila bi to mrtvačka misija. Ovako... ide.
Asi sam se zahvalio, ali hvale nikad dovoljno. Ako netko zna ili naleti na nešto pristojnije, javite. Mada sumnjam da ima.
0 0
Veliki pozdrav Asi, svaka čast što ti pomaže.  :smfor (26):
Hvala za ogroman trud  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
Hvala.  :bear3:
0 0
2. ??
0 0
3, 4, 5, 6, 7.
0 0
Nakon mnogo muka, završena je i postavljena cijela sezona ove odlične švedske serije. Pa tko voli, nek izvoli! :)
0 0
Volimo. Hvala, Borise.  :smfor (25):
bf1947(1)
Nakon mnogo muka, završena je i postavljena cijela sezona ove odlične švedske serije. Pa tko voli, nek izvoli! :)

Veliko HVALA za sve  :clapp :clapp :clapp !!!
1 0
Serija je odlična ,verujem da će biti i 2. sezone.

Volela bih i iskreno se nadam  da će se  balkanski "doprinos" ( u budućim serijama evropske kinematografije) smanjiti u sferi kriminalnih aktivnosti,imam utisak da nas balkance  samo  po tome znaju.

1 0
Pih... bas se skanjah...  :smfor (9):
Videvsi temu, kontao sam poceli su prevodi za drugu sezonu, jer jos davno procitah da treba da se nastavi i u to relativno kratkom roki, kad ono medjutim...  :smfor (13):
I ja sam jedan od onih koji je bio jako zadovoljan prvom sezonom, i najavio da jedva cekam drugu.
0 0
Danas sam pročitala  da je premijera 2. sezone najavljena za jesen 2019.  ;D
0 0
Znaci..da ovo gledam ;D
0 0
Il može neki izvor odakle ovo skinuti? Host server neki, kad već mogu birati..
0 0
Kako se jesen bliži - nije da je baš pred vratima :) - približava se i 2. sezona ove vrhunske kriminalističke serije. Unaprijed se radujem poslu oko toga, a koristim priliku podsjetiti one koji je nisu gledali, da pronađu malo vremena, pogledaju je i tako se pripreme za 2. sezonu, po najavama i bolju nego prva. Nije to lako postići, ali ekipa daje takva obećanja.
1 0

E baš si me obradovao Borise izjavom "Unaprijed se radujem poslu oko toga.. " :D , prva sezona  je bila odlična iako me baš nerviralo što su kriminalci opet bili  ljudi  sa Balkana ( uglavnom nas tako i prikazuju ili kao izbeglice ).
1 0

Pošto se ovde spominju naši kriminalci sa Balkana, setih se mog razgovora sa jednim našim čovekom koji drži restoran u Štokholmu. Pitao sam ga jel ima medju švedjanima kriminalaca. Odgovore je bio: Ma jok, oni su mirni ljudi. Kriminalci su uglavnom naši ljudi.

Sad se setih jedne replike iz filma Snaba cash, kada panduri u zasedi prate kretanje nekog našeg krimosa i kažu:Po hodu bi se reklo ili je Jugosloven ili je Rus. Nema šta lepu sliku ostavljamo za sobom u belome svetu. :clapp
1 0
Krenula je i najavljivana 2. sezona ove švedske serije. Dosad je izašlo 6. epizoda, ostale su još dvije. Mislim da torrenta još nema?? (ako laže koza, lažem i ja :)), ali se može naći iz drugih izvora. A ja sam dobio transkript 1.epizode sa švedskog na engleski. Poslala mi ga je moja draga prijateljica i obećala ostatak, a od mene će zauzvrat dobiti pomoć pri učenju hrvatskog jezika. Sve je dakle isto. Äsa Skoglund iliti Osa opet na djelu. :) Ići će polako, mi smo stari ljudi, ali bit će. Za strpljive. I nažalost (možda) nekih, samo ovdje. Nema u slobodnoj prodaji.  :bear3:
4 0
Prevedena je 1. epizoda. Moram priznati da nemam neki čvrsti stav, malo je "zbrkana", ali ako se dobro sjećam tako je počela i 1. sezona. Ili je to zato što je Marie Richardsson već malo prestara da po Stockholmu trči brže od ostali, pa joj katkad niti automobili ne mogu pobjeći.  :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):

Kako bilo, na drugu epizodu će se malko čekati jer transkripti ne stižu svemirskom brzinom :). Kako već rekoh, bit će. U međuvremenu ima i nekih drugih, manje zahtjevnih poslova (The Gulf, Criminal: UK). E sad! Ako je ovo netko shvatio kao reklamu, neka je. Jer to i jest samoreklamiranje  :smfor (9): :smfor (9): :smfor (9):
4 0
Evo prve i druge. I dalje nemam neki pravi osjećaj. No idemo dalje, kako što dobijem. Vidjet ćemo u kom pravcu serija ide.
3 0
Treća je tu. Krećem i na 4.  :beer2:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 37 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 105 gostiju 316 botova Ukupno: 422

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više