1. Serije
  2. Snatch

Snatch

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 40 rezultata)
Show 192
"Don't do drugs, Albert, you'll end up in prison. Drugs are really expensive in prison."

Nadahnuta pravom pljačkom u Londonu serija je usmerena na grupu dvadesetogodišnjaka, varalica i prevaranata koji naiđu na kamion pun ukradenih zlatnih poluga i odjednom se nađu unutar sveta organizovanog kriminala gde su ulozi visoki. Momci brzo moraju naučiti kako se snaći u tim opasnim vodama londonskog podzemlja, u kojem se nalaze pokvareni policajci, romski bokseri, međunarodni mafijaši i razni lokalni negativci.

Godina: 2017.
Mreža: Crackle
Žanr: komedija, kriminalistički, drama
Glumci: Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount, Marc Warren, Stephanie Leonidas, Phoebe Dynevor, Juliet Aubrey, Tamer Hassan, Dougray Scott, Ian Gelder...
Uredio bilja • 08.04.2026. 18:37
0 0
postavljene prve dvije.. sve preporuke za seriju, stalno je napeto i stalno vlada neka zajebancija  :smfor (27):
0 0
Evo još tri, za polu-bindžovanje sezone.  ;D
0 0
serija je zakon.. jedva čekam šestu  :smfor (6):
0 0
  Baš me zanima šta su uradili od filma.

Gledaće se.
0 0
uh, da li da ulazim i u ovo...  :? ??
0 0
coa
uh, da li da ulazim i u ovo...  :? ??

probaj makar prvu.. toliki su tragičari da postane smiješno  :hslocked:
0 0
mogao bih vala za vikend da oderem koju ep. pa javljam.
0 0
ima veze s filmom, pa valjda je logično.
0 0
znam :)
al' ipak jedan je snatch...
0 0
coa
znam :)
al' ipak jedan je snatch...

ma nije tebi bio upućen komentar, već jednom obrisanom ;D
0 0
lagano bre sve i da jeste :)
0 0
coa
lagano bre sve i da jeste :)

pa neću da me krivo shvatiš  :smfor (25):
0 0
pogledah prve dvije. ne znam, nijesam zadovoljan, ali cu bar jos jednu virnut kad mognem. cini mi se da su mnogo htjeli. izbor glumacke ekipe mi je slab. ona plavusa je dizvinete jebena katastrofa - batali prenemaganje, ne moz nikudj na tu foru. ne djelujes kul. svaki scenu upropasti. onaj momak iz skinsa nista bolji, prosto-ne zna. hari poterov drug se bar trudi, unese malo te zajebancije, ali nije mi to to... i ne, nijesam ocekivao original ali imam utisak da su kreatori umislili da mogu u korak sa kultnim filmom. jako lose scene sa jevrejima, ne znam koji to exer djeluje kolko se stavi na jezik  :? ?? ostatak ekipe nista bolji, nevrijedno pomena.
prastajte na ovolikom hejtu, stvarno sam se potrudio da mi se ponesto svidi, ali ne ide. plus, 42min mislio sam duplo manje da je.
hyde, faks
hvala na titlovima!
0 0
šteta, baš sam mislila da ću s nekim moći komentirati  :hslocked:

nema veze, ja nastavljam dalje  :smfor (27):
0 0
hyde_sb

sacekaj, mozda me treca nacera na cetvrtu :)
0 0
coa
hyde_sb

sacekaj, mozda me treca nacera na cetvrtu :)

probaj, ali ako ne ide, ne muči se ;D
0 0
a opet kad su britanci u pitanju i kad ne ide pogledam par epizoda a nerijetko i komplet. npr, ovo sam jedva odgledao:
sirens uk
http://www.imdb.com/title/tt1942147/?ref_=nv_sr_4
a daleko od toga da je lose. tako da nije iskljuceno da ce se snatchovat jos koja ep.  ;D
za amere nemam strpljenja ali bas.
0 0
coa
a opet kad su britanci u pitanju i kad ne ide pogledam par epizoda a nerijetko i komplet. npr, ovo sam jedva odgledao:
sirens uk
http://www.imdb.com/title/tt1942147/?ref_=nv_sr_4
a daleko od toga da je lose. tako da nije iskljuceno da ce se snatchovat jos koja ep.  ;D
za amere nemam strpljenja ali bas.

meni je američki ugodniji za uho jer sam navikla, ali kad britanac kaže oi, padnem u nesvijest ;D
0 0
jes! hahahahahahahahaha! OI! hahahahahaha! odlicno!
0 0
Kompletirana sezona. Share, like, subscribe.
Obnovljena je za drugu sezonu. :beer2:
0 0
konačno da obnove neku koja se meni svidi  ;D svaka preporuka za seriju  :smfor (6):
0 0
Hvala na prijevodima
0 0
  Prvo da se zahvalim na prevodima.

Seriju mogu da opišem preko stihova V.Stefanovskog. Oni su kao frajeri, ona je kao dama a sve je mitno kao kakao. Krajnji utisak je kalabalak jer ništa nije onako kao što je bilo u filmu koji je poslužio za seriju u kojoj je većina likova ostala ista ali sa različitim ulogama. Ono čega ima i previše je eksploatacija Gaja Ričija, tačnije, eksploatacija njegovih filmskih fora i fazona. Autori serije su bili na njegovom tragu i ovako bi nešto sam Riči snimio da kojim slučajem ima 10 godina. Verujem da bi i tad bio i bolji i duhovitiji od razvlačenja filma koji videh.

Serija je prava letnja kada je mozak u leru. Ja lično nisam zadovoljan viđenim.
0 0
Svaka cast za prevod  :clapp
Trazio po netu prevod i odlucio se da odgledam na engleskom do evo desete epizode i onda naletim na ovaj glupi forum gde moras 20 postova da napravis da bih skinuo prevod. Svaka cast za ideju, ali vratite se u 2005. godinu kada se sa 10 postova moglo skinuti 10 mp3 pesama sa slicnog foruma.
Sve najbolje u daljem radu i smanjite post count, jebem mu misa!?  :beer2:
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 40 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (2)

2 člana 26 gostiju 62 botova Ukupno: 90

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više