1. Serije
  2. Sorjonen (Bordertown)

Sorjonen (Bordertown)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 56 rezultata)
Show 295

Kari Sorjonen, visoko cijenjeni inspektor federalne policije u Helsinkiju, seli s porodicom u mali pogranični grad Lappeenrantu, u nadi da će mu mirniji život omogućiti više vremena za obitelj, a njegovoj supruzi bolje uvjete oporavka, nakon uspješne borbe s karcinomom. Lappeenranta je gradić na granici s Rusijom, a Sorjonen ubrzo uviđa da se stvari ne odvijaju onako kako je zamišljao. Odmah po dolasku pozivaju ga da riješi ubojstvo.

Godina: 2016.
Mreža: Yle TV1
Žanr: Drama, Kriminalistički, Misterija
Glumci: Ville Virtanen, Matleena Kuusniemi, Olivia Ainali, Anu Sinisalo, Lenita Susi, Kristiina Halttu, Max Bremer, Jasmin Hamid, Ilkka Villi, Matti Laine
Uredio bilja • 08.04.2026. 18:47
0 0
Uskoro stiže obrada 1. epizode prve trodjelne priče imenom "Dolls' House", "Kuća lutaka". Ima tu svega. I Sherlocka Holmesa i Arne Dahla (The Blinded Man), ispričano na finski način. U uvodu saznajemo da Finci (Finkinje) krasno pjevaju :), ali i da se jezik kojim govore zove Suomeksi. Zašto ga mi zovemo finskim poznato je samo nama, budući se njihova zemlja zove Suomi. O bezobrazluku u kojem se kaže da je Suomi, finski naziv za Finsku, neću trošiti riječi. Ali valjda ima negdje i korijen za tu riječ Fin iliti Finska, odnosno Finland. Jasno kad Bilja otvori upload.  ;D :bear3:
0 0
Etogac, Boki. Trebao si odmah da me vičeš.  :smfor (6):
Postavljena 1. epizoda prve priče. Ima tri dijela. Inače Sorjonen se sastoji iz 5 priča, od kojih prva ima 3, a ostale po 2 nastavka.
0 0
I ja cu ovo da gledam ;D
0 0
Evo i 2. epizode. Istovremeno i drugi dio priče pod nazivom "Kuća lutaka". Još jedan i prva je priča gotova. Oni kojima se ne bude dovoljno svidjelo, ili ih smeta finski, tada mogu mirne duše, prestati s gledanjem.
0 0
hvala..meni se svidja.. ;D
0 0
Evo i 3. zadnjeg titla kojim završava prva priča,. Postavljeni su i titlovi za verziju koja nema zalijepljenih engleskih titlova, ako to nekom smeta.
0 0
Postavljena 4. epizoda. Prvi dio 2. priče "Dragonfly"("Vilin konjic"). Iako se radi o drugoj priči ove serije, povezana je svim likovima iz prve priče. Bukvalno. Tko je preživio, tu je. :)
0 0
bf1947(1)
Evo i 3. zadnjeg titla kojim završava prva priča,. Postavljeni su i titlovi za verziju koja nema zalijepljenih engleskih titlova, ako to nekom smeta.

Nije da mi smetaju, nego se ne vide dobro naši titlovi ako im ne možeš promijeniti boju. Ja inaće stavljam žute titlove u tom slučaju i onda je ok, ali imam jedan stariji TV koji nema izbor boje titlova i onda je problem ( ista stvar je i sa imenima glumaca i ostalih na početku epizoda). Ne mogu naći ovu verziju bez engleskih titlova, pa ako može pomoć na PP.
Hvala
0 0
Postavljena je i 5. epizoda kojom je okončana 2. priča pod nazivom "Vilin Konjic".
0 0
vidi,,nisam znala da ima vec dve prfevedene od nove price.. ;Dthanks..znam  i ja ponesto na engleskom :smfor (27):
0 0
Ako je netko pripremio titlove za gledanje serije Sorjonen u budućnosti :) dobro će doći ovaj ispravak. Titlovi za 1. epizodu su greškom isti za obje verzije. Neispravan je onaj za verziju Sorjonen -1080p web.x264-NORMIES , pa će to biti brzo ispravljeno. Oprostite, kriv sam, ali događa se i boljima :)
0 0
Titl je zamenjen ispravnim, sad je sve u redu.  :smfor (26):
Sad da pogledam petu epizodu..prvo da je skinem..aj meni kako se tesko skida ova serija..rofl.
0 0
vetar
Sad da pogledam petu epizodu..prvo da je skinem..aj meni kako se tesko skida ova serija..rofl.
evo epizoda 6 i 7, koje predstavljaju treću priču, "Raivotar" ili "Bijes". Da, malo se teže skida ova verzija bez engleskih tekstova, ali što se može. Tu je što je. Polako, nema žurbe.
0 0
hvala  ;D imam ja strpljenja..dok se skina ova serija..odgledam epizodu neke druge :smfor (27):
0 0
bf1947(1)
vetar
evo epizoda 6 i 7, koje predstavljaju treću priču, "Raivotar" ili "Bijes". Da, malo se teže skida ova verzija bez engleskih tekstova, ali što se može. Tu je što je. Polako, nema žurbe.

Meni je u komadu skinulo relativno brzo s onima linkom koji si mi poslao ( doduše ja imam dosta brzi net ,120 Mbit/s, ali to ništa ne znaći kad nemaš odakle skidati ).
Hvala za prijevode i link  :clapp :clapp :clapp
0 0
stipest
bf1947(1)
vetar

Meni je u komadu skinulo relativno brzo s onima linkom koji si mi poslao ( doduše ja imam dosta brzi net ,120 Mbit/s, ali to ništa ne znaći kad nemaš odakle skidati ).
Hvala za prijevode i link  :clapp :clapp :clapp

da i meni je brzo skinulo, pa sam zato i skinuo obje verzije. Prevođenje s "hardcoded titlovima" je ipak lakše. Imaš s čim usporediti vremena, a i transkript, koji je počesto dosta loš. :) Drago mi je što ipak ima nešto ljudi koji gledaju i ove "nepopularne" serije.
0 0
Sorjonen dok hoda sve mislim pasce... ;D zanimljiv detektiv..
0 0
Moram reći, da se nekako držala ova finska serija, ali sve je više kod mene razočaranja. Rađena vjerojatno po uzoru na Arne Dahla, nije dosegla te visine. No, prevest ću i dvije zadnje priče, možda se štogod promijeni, pa Sorjonen neće na kraju pasti na nos :)
0 0
U pravu si Bf..tanka serija..nista posebno...ni glumci,ni sama prica..
0 0
Evo 8. i 9. epizode koje zaokružuju četvrtu priču. Bolja od prethodnih, kao da su i autori shvatili da bi trebalo nešto napraviti, vrijedno gledanja. Iako je propuštanje epizoda gubljenje niti o nekim tananim odnosima među glavnim likovima, nije to tako strašno. :)
0 0
Hvala, ali sad sam baš na vagi da li da počinjem sa gledanjem  :? ?? !!!
0 0
stipest
Hvala, ali sad sam baš na vagi da li da počinjem sa gledanjem  :? ?? !!!

Ništa nećeš izgubiti, nije to loše. Samo sam ja očekivao previše. Kao kod Danaca ili Šveđana, zaboravljajući da su to Finci. Svakako je dovoljno privlačno za gledanje, a po četvrtoj priči, a onda i po petoj, čini se da stvari idu rapidno naprijed. Uostalom, najavljena je i druga sezona.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 56 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (0)

Nema članova 27 gostiju 158 botova Ukupno: 185

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

250

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više