1. Serije
  2. Bron/Broen

Bron/Broen

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 4 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 76 rezultata)
Show 336

Dve države. Dve kulture. Dvoje sasvim različitih detektiva rade na slučaju koji počinje pronalaskom leša za koji se ispostavlja da predstavlja ostatke dve različite žrtve, pronađenom na mostu koji ne pripada ni jednoj ni drugoj strani. Ovo je premisa dansko-švedske serije Bron/Broen koja je doživela uspeh širom sveta sa tri dosadašnje sezone.
Na redu je četvrta...

Godina: 2011.
Mreža: SVT
Žanr: kriminalistički, drama
Glumci: Sofia Helin, Kim Bodnia, Rafael Pettersson, Dag Malmberg, Sarah Boberg
Uredio bilja • 01.04.2026. 16:31
Saga Noren opet u sedlu. Počela je 4. sezona a postavljen je prijevod za 1. epizodu. Tako mi je ispunjena želja da prevedem prvi barem jednu epizodu ove super serije  :smfor (9):

Prva epizoda posve na razini prethodnih sezona. Znači super preporuke. Iako se malo kosi s mojim uvjerenjem, da toga nije trebalo, ne mogu se previše buniti kad mi je tako sjela za vrat! A i da je nema, kako bih si ispunio želju s početka ovog pismena!  (y) :bear3:
0 0
Hvala na titlu, Boki! Svaka ti čast.  :clapp :clapp :clapp
Hvala  :clapp :clapp :clapp
0 0
Bez gledanja 4.sezone glasam za najbolju u 2018.g.
0 0
A kome pa nije sela za vrat.
Verujem da ce cetvrtom sezonom opravdati blagi pad koji je bio u trecoj, i odrzati nivo kakav je bio u prve dve sezone.
Vole bih da Martin izadje sa mardelja u ovoj sezoni i opet zajase sa kasackim grlom - Sagom.
0 0
Koliko ja znam, Kim Bodnia ne želi da se vrati u seriju, definitivno je odustao od uloge Martina, ako ne laže internet. I meni nedostaje, mnogo je bilo bolje sa njim i Sagom kao duetom.
borise hvala.
ne znam kad cu gledat, ali vjerovatno ocu. ovo su MORALI zavrsit nakon dvije sezone. da se pamti kao jedna od naj ikad.
0 0
coa
borise hvala.
ne znam kad cu gledat, ali vjerovatno ocu. ovo su MORALI zavrsit nakon dvije sezone. da se pamti kao jedna od naj ikad.
:agree Ajde još i treća je bila u redu, kad su promašili ceo fudbal s prve dvije, jer je u njoj Saga konačno postala normalna osoba. I tu je trebao biti kraj. No, nije jedina koja je podlegla magičnim američkim kanonima. Ako nešto publika voli daj im koju žlicu više. :) :agree
0 0
Slična serija je The tunnel , englesko - francuska varijanta.Glumica je toliko slična da sam pomislio da je ista.
Po izgledu i glumi.
0 0
godm
Slična serija je The tunnel , englesko - francuska varijanta.Glumica je toliko slična da sam pomislio da je ista.
Po izgledu i glumi.
Ma, kakav crni "The tunnel", nije valjda da si gledala to smece. Pegla mi se od te serije. Ako nisi, evi ti prilika da je preskocis u troskoku.
0 0
bilja
Koliko ja znam, Kim Bodnia ne želi da se vrati u seriju, definitivno je odustao od uloge Martina, ako ne laže internet. I meni nedostaje, mnogo je bilo bolje sa njim i Sagom kao duetom.
I ja to skoro procitah, te se skanjeh k'o slem. Iskreno, ne verujem da ce biti to taj nivo, ali 'ajde, ostaje da vidimo.
0 0
2.
0 0
koya979
Odgledao sam prvu sezonu, odlicna je. Moze li neko da mi preporuci jos koju dobru skandinavsku seriju?

Jordskott,Edderkkopen,Traped,Farang,Springfloden,Svartsjon,Rebecca Martinsson. meni su sve dobre.
0 0
koya979
Odgledao sam prvu sezonu, odlicna je. Moze li neko da mi preporuci jos koju dobru skandinavsku seriju?
Moze:
http://www.imdb.com/title/tt1634549/?ref_=nv_sr_1
http://www.imdb.com/title/tt0826760/?ref_=fn_al_tt_1
http://www.imdb.com/title/tt2309405/?ref_=ttls_li_i
http://www.imdb.com/title/tt0907702/?ref_=ttls_li_i
http://www.imdb.com/title/tt2642456/?ref_=tt_rec_tti
http://www.imdb.com/title/tt1257544/?ref_=ttls_li_i
http://www.imdb.com/title/tt0220261/?ref_=ttls_li_i

Ima jos dosta dobrih, ovo je samo delic, kojih sam se setio, onako na prvu. Koju god da odaberes trebalo bi da ti se svidi, a mozes i sve ako si kadar.
0 0
Ide to polako. Evo i 3. epizode :)
0 0
bf1947(1)
Ma, najbolje da ide polako... gotovo da se treca nije ni zavrsila, ti si je vec obradio. Brzina svetlosti je smesna za tebe.
Cinili ti se stogod u te 3 pogledane, ima li onog starog duha u njoj?
0 0
Gataka
bf1947(1)
Ma, najbolje da ide polako... gotovo da se treca nije ni zavrsila, ti si je vec obradio. Brzina svetlosti je smesna za tebe.
Cinili ti se stogod u te 3 pogledane, ima li onog starog duha u njoj?

Ima :) S početka sam se pitao čemu, ali postaje mi jasnije. To im ide od ruke pa što ne bi.
0 0
Nešto ne valja sa titlom. Neda se raspakirat. Daje grešku. Samo da znaš.
0 0
stipest

Hoće samo preko WinRar-a. Total commander i 7zip ne funkcionišu, nisam to još uvek popravio i ispravio. Tražio sam rešenja, ali moraću se konsultovati sa prijateljima gde može biti problem. :)
0 0
Milan95
stipest

Hoće samo preko WinRar-a. Total commander i 7zip ne funkcionišu, nisam to još uvek popravio i ispravio. Tražio sam rešenja, ali moraću se konsultovati sa prijateljima gde može biti problem. :)

Meni ne radi ni preko WinRar-a. Inaće raspakiram s njim i nije bilo problema. Probao sam sada dva druga titla ( SMILF i Rescue me ) i bez problema otvara. Samo ovaj neće. Ipak je vjerovatno nešto do njega.
0 0
stipest
Milan95
stipest

Meni ne radi ni preko WinRar-a. Inaće raspakiram s njim i nije bilo problema. Probao sam sada dva druga titla ( SMILF i Rescue me ) i bez problema otvara. Samo ovaj neće. Ipak je vjerovatno nešto do njega.

Ne znam što da kažem i kako da ti pomognem. Sad sam ovdje skinuo bron broen 4 i normalno ga raspakirao. File je .rar što se traži kao opći standard. Evo ću napravti i jedan običa . zip pa probaj. Poslat ću ga na PM
0 0
Ovde sezone nisu vezane..ako se ne varam?..preskocila bih prve dve..Zapravo sam pogledala nekoliko epizoda iz prve sezone..ali mi ne ide zbog the bridge..one druge verzije
0 0
vetar
Ovde sezone nisu vezane..ako se ne varam?..preskocila bih prve dve..
Ne varas se.
Preskaces najbolje.  :? ??
0 0
Ova serija je jedna od najboljih koje sam gledao u zadnjih 10 godina. Počeo sam da je pratim u trenutku kada je izašla 3 sezona, pa sam jurio po internetu i prve dve. Na jednom forumu sam postavio sve sezone sa prevodima. Ipak su skandinavkse serije mnogo bolje od američkih koji malo, po malo urade neki rimejk ovih serija. Pa tako američki Most nije ni za prineti ovom.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 4 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 76 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,846
Član 9,465

Online korisnici (3)

3 člana 194 gostiju 90 botova Ukupno: 287

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više