1. OFF Topic
  2. Da li ste gamer?

Da li ste gamer?

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 7 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 165 rezultata)
Igrate li igrica, ako da, na cemu, da li ste fan konzola ili PC-a, kakva je vaša konfa ako ste na PC, single player/multi player, omiljene igrice itd  ;D
2 0
Samo emulatore. To su programi ako neko ne zna, za igranje igrica sa drugih platformi.
Najviše igram PSX igrice. To je i neki hardverski limit moga kompa.
Playstation 2 emulacija mi već  nije dostupna.
Naime postoje sajtovi sa emulatorima kao i romovima (tako se zovu igruce)
Na primer.. https://www.emuparadise.me/roms-isos-games.php
skineš emulator i igricu za koju te tuče nostalgija malo podešavanja  i cepaj. Photo
2 0
Posto nisam mogao pratiti trku na PC za sve jace i skuplje graficke, kupio PS4 i sad cepam redovno. Jeste da su skupe originalne igre ali se bar fokusiram na par dobrih i meni zanimljivih igara.
0 0
bravo za temu  :smfor (26):
gejmer ne vjerujem da sam ikad bio jer sam malo naslova odigrao, fps zanr, fransizne igre.
far cry - bez dva zadnja naslova: primal i petica.
half-life. original, za mene igra bez premca, u to vrijeme napravili revoluciju sa grafikom, AI, pricom... ma unikat.
crysis
bioshock
serious sam - bezumno rostiljanje, fps gengbeng, igra koju su razvili komsije hrvati.
FEAR.
i jos par nekih naslova ali se ne mogu sjetit sad.
naravno bila je tu po koja FIFA i NBA.
vise ne ulazem pare u tehniku pa i ne mogu igrat novije naslove, mada bi za eventualni nastavak half-lajfa kredit digao da jebe oca. zadnja odigrana far-cry blood dragon, dlc je u pitanju, slicno kao serious sam, deres i ne okreces se.
inace posjedujem nintendo 64 koji i poslije 20 godina radi bez greske, e to je kvalitet.

0 0
@Bon
Slažem se tu apsolutno sa tobom, i ja često odigram na emulatoru igrice koje me podsjećaju na djetinjstvo, naravno legendardni Mario, Adventure Iceland, Bomberman, Tenkići, bila su to lijepa i bezbrižna vremena.

@Coa
Kupio neki entry-level gaming pc, pa sad igram ove relativno novije naslove, Far Cry Primal, zasad sam zadovoljan, naravno COD franšiza, trenutno sam na WW2, završio Advanced i Infinity Warfare, naredni mi je Battlefield 1. A naravno PES, FIFA to spada pod lektiru, pogotovo je interesantno kad se igra u 4 i zavališ se u lazy bag, eh to je uživancija  ;D

P.S. Cijena komponenti u BiH je trenutno otišla u pm, ja kupio grafičku GTX 1050 TI Gigabyte, oko 250€, Ryzenov procesor 3 oko 150€, RAM DDR4 8GB oko 100€, dok kupiš SSD, HDD, matična, solidno napajanje i kućište, ode preko 700€ samo za centralnu. GTX 1080 Ti grafička košta oko milje eura sama, kakvo je stanje u regionu, jer su vani cijene koliko-toliko normalnije?
0 0
Dosta pitanja  ;D
Pa imam od svega po malo... a gamer sam jos od automata secam se prvi put sam igrao  1989... Sto sam igrao u Americi sto kod nas, potrefilo se da i u Americi i u Beogradu sam imao automate na samo 5 minuta peske.  :smfor (27):
Ko zna koliko para izgubljeno  :smfor (9):
Posle sam dobio zx spectrum pa Commodore posle Amiga... pa Sega, Nintendo. I onda sam se jedno vreme bazirao samo na PC
Pa sam posle imao i PC i PS1, PS2, PS3, PS4 XBOX i XBOX 360  :smfor (19): Kako je koji izlazio kupovao sam...
Sad sam malo kolekcionar posto nista od toga nisam prodao, jesam nesto posle sam se pokajao i sad pravim kolekciju opet ako neki mozda ima stare Sega,Nintendo,PC I ostale igre  ili konzole da mu netrebaju ili zeli da proda neka se javi. ;D
Trenutno Klinci pice PS4
Ja na PC igram Diablo III
Igram i PS2 stare naslove sa kolegom, jer nam je to najomiljenija konzola.  :beer2:
1 0
dean.winchester
...kakvo je stanje u regionu, jer su vani cijene koliko-toliko normalnije?
pa ne znam od kad sam batalio digram - dvije godine ima. ali kolko cujem od jednog burazera koji se cima oko toga, cijene, cak i polovnjaka, nijesu nimalo naivne. gejmerske konfe su tek prica za sebe, ja to ne bih uzimao cak ni u doba kad sam znao guzicu da oderem igrajuci pojedine fps-ove. mnogo je to jebote, moz sprat od kuce opremit za izdavanje.
treba danas/sjutra da mi stigne neka polovna grafika, probao sam nedavno fc5 kod ovoga brata i prilicno sam zadovoljan. pa se nadam da bi mogao makar na medium da je pokrenem.
0 0
Pokupovaše sve ovi 'rudari' za majninga, cijene su haos, imam prijatelja koji je kupio GTX 1070 prije godinu-dvije za oko 300€, sad ista košta preko 500€.
0 0
jes, i zbog rudarenja su cijene grafa poludjele, ok je ulozit ako se to isplati. ne razumijem se u to, mada me i ne zanima stvarno.
ali je i dalje primjetan taj trend bahacenja samo da bi se neka hajp igra pokrenula u ultra rezoluciju. lijepo je to vidjet, npr. jedan crysis (prvi) je stvarno aj kendi u maks detalje ali je i cinjenica da ti poslije po ure igranja vise to i ne primjecujes, sve to ti postaje sekundarno.
dok opet imas ljude koji zbog posla moraju imat jace konfiguracije i onda je ok dat neke jace pare jer ces ih svakako i pravit sa tom masinom.
500e za graficku... moz uzet sasvim dobar komp/lap-top za te pare, neki tv (samo ako o tehnici govorimo), da ne pominjem neke druge hedo mogucnosti jer ipak nije tema  ;D
0 0
Pacman , super Mario , tetris to su igrice moga nivoa. :smfor (9):
1 0
super mario je vjecan.
0 0
Igram upravo Asterix at the Olympic Games 2007. To je nešto za mene po mom ukusu :D Photo
0 0
Nvidia je objavila nove RTX 2070,2080,2080ti, cijene 599 $ za 2070, 1100$ za 2080ti. 
0 0
2:50  :sbowing_100-106
0 0
dean.winchester
Nvidia je objavila nove RTX 2070,2080,2080ti, cijene 599 $ za 2070, 1100$ za 2080ti. 
dean.winchester

Quadro serija će biti sa real time ray-tracingom. Ray-tracing je tehnologija koja se koristi za renderovanje VFX u kinematografiji.
Tako nešto u real timeu je pravi game changer. Post mi je pun anglicizma, ne znam kako bih to napisao na srpskom.  ;D
https://nvidianews.nvidia.com/news/nvidia-unveils-quadro-rtx-worlds-first-ray-tracing-gpu?linkId=100000003236181
1 0
nevezano, ali gejming jezik je meni inace nerazumljiv. kad podjem na sk forum da procitam ponesto za naslove koji me zanimaju tu najmanje imas price o samoj igrici. takvim terminima se frljakaju da samo promrmljam sebi u bradu skruv ju gajs am goin'...
plus hejt naravno, cini mi se da vecina igra ove novije naslove samo da bi bljucnula po istim. vrh.
0 0
Ne igram igrice, ali dosta renderujem, pa me se ova tehnologija veoma tiče.  ;D
Ne znam kad će biti dostupna za igrice, ali kad bude nema dalje - realnost 1/1.
0 0
Bon-e, kakvi su emulatori za N64? bih probao neke igre, konkretno iz serijala Banjo Kazooie posto za konzolu imam samu prvu.
mislim da sam davno nedje probao donki konga na nekom n64 emulatoru, ali nije to radilo kako treba pa me zanima je li to stabilno sad.
0 0
coa
Bon-e, kakvi su emulatori za N64? bih probao neke igre, konkretno iz serijala Banjo Kazooie posto za konzolu imam samu prvu.
mislim da sam davno nedje probao donki konga na nekom n64 emulatoru, ali nije to radilo kako treba pa me zanima je li to stabilno sad.
Emu paradise je prestao da postavlja linkove. Nintendo nešto kaki razbacuje se tužbama na sve strane.
. Šta znam ja mislim da su ok emulatori za te niže konfiguracije.
Mislim da sam isprobao za N64 i to još mogu sa mojom starom konfiguracijom. Sad nešto gledam skinuo sam neku kolekciju romova imam i za N64 oko 5gb.
A da u drugom folderu su mi emulatori.
Za N64 emulator se zove Nintendo 64 Project64 1.6
1 0
A mislim da je Donkey Kong igrica sa arkada. Ono sa aparata.
Mislim da ima i to negde da se skine ili emulira kakogod. Verovatno bolje da potražiš emulator originalne igre.

Btw neki dan sam skinuo kolekciju onih prastarih malih igrica za PC.
Inače i te igre se isto mogu igrati uz pomoć programčića koji se zove Dosbox. Drugačije ne :)
Photo
0 0
Uf, alone in the dark ali the new nightmare, koliko sam vremena proveo igrajuci dok nisam presao s oba lika. Obozavam taj survival horor zanr. Rezident evil sad remasterizuju, prva tri dela koja su jedina i valjala. Da imam vremena obrnuo bih ih opet, verujem da se i dalje secam vecine stvari - klinacki mozak.

Sent from Tapatalk

0 0
Bon
coa
Emu paradise je prestao da postavlja linkove. Nintendo nešto kaki razbacuje se tužbama na sve strane.
Mislim da sam isprobao za N64 i to još mogu sa mojom starom konfiguracijom. Sad nešto gledam skinuo sam neku kolekciju romova imam i za N64 oko 5gb.
jel to ovo?
Photo Photo
0 0
coa
Bon
coa
jel to ovo?
Photo Photo

Nem pojma. To si sa nekog torenta? Ja sam sa nekog hostera ovo skinuo.
Slabo sam igrao to za N64 Samo sam isprobao i radio je.
Ja cepam EPSXE emulator za PS
Ali imaju tutorijali za sve ako negde zapneš ima YT ;)
0 0
jes. prvi i najveci sto je iskocio, vidim ima ga i na wbb, ali tamo oni lijepi linkovi sa rg i ul. pa ono... nek se skida, obrisao sam neke francuske ratne filmove. nijesu moji, od druga naravno.
1 0
PS4 + Xbox One S + PS ( i7-4770 + 16GB + NVIDIA GeForce GTX 770 )  ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 7 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 165 rezultata)
Tema 894
Poruka 52,748
Serija 691
Filmova 399
Prijevoda 13,917
Član 9,580

Online korisnici (3)

3 člana 375 gostiju 78 botova Ukupno: 456

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

644

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više