1. Serije
  2. Den döende detektiven (The Dying Detective)

Den döende detektiven (The Dying Detective)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 402

Lars Martin Johannsson, umirovljeni policajac, upravo je preživio moždani udar, posljedicu stresa, fine hrane i dobrog vina. Njegova liječnica, neurolog Ulrike Stenholm, daje mu nove informacije o silovanju i ubojstvu 9-godišnje Jasmine Ermegan, koje se dogodilo 25 godina ranije. Nažalost slučaj je tjedan dana prije saznanja otišao u zastaru, a to nije jedino ograničenje. Lars Martin Johansson odlučan je riješiti svirepi zločin - sa svoje samrtničke postelje. Serija je nastala prema djelu Leifa GW Perssona, a predstavlja zadnji dio njegove trilogije u kojoj se nalaze En pilgrims död (Smrt hodačasnika), Den fjärde mannen (Četvrti čovjek) i Den döende detektiven (Umirući detektiv), o njegovom junaku detektivu Johanssonu. Prva dva dijela snimljena su i emitirana 2013-2014 godine, a zadnji završni dio dočekao je ovu, 2018.

Godina: 2018.
Mreža: SVT1
Žanr: Drama, Kriminalistički
Glumci: Rolf Lassgård, Angelika Prick, Helena af Sandeberg, Alexej Manvelov, Lena B. Eriksson, Henrik Norlén, Per Svensson, Amanda Ooms, Savannah Issa, Rolf Lydahl
Uredio bilja • 03.04.2026. 14:53
2 0
Evo 1. nastavka. Dobro, na klasični švedski način.
1 0
Ako je u rangu prva dva dijela trilogije , a vjerujem da je, to se obavezno gleda.
Što se tiče hiper produkcije Borisa, Ivana i ostalih prevoditelja moja zahvala ali dovodite u opasnost moj brak ( više ga ne mogu zvati ni nedjeljko),
a šetnja šo je to?
1 0
godm
Ako je u rangu prva dva dijela trilogije , a vjerujem da je, to se obavezno gleda.
Što se tiče hiper produkcije Borisa, Ivana i ostalih prevoditelja moja zahvala ali dovodite u opasnost moj brak ( više ga ne mogu zvati ni nedjeljko),
a šetnja šo je to?
:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
bilja
godm
a šetnja šo je to?
:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):

Mirko ,  a za koju godinu i Spomenko. :smfor (9): :smfor (2):
1 0
Ako hoćeš da ti oduzmemo pravo skidanja titlova i spasemo brak, samo reci.  ;D
bilja
Ako hoćeš da ti oduzmemo pravo skidanja titlova i spasemo brak, samo reci.  ;D

Ne,ne ukidati pravo na titlove, serije su na prvom mjestu a ženu ćemo odvest u šoping i sve izgladiti.
2 0
E ako će to da upali, onda ništa ne diramo.  ;D
Postavljene su sve tri epizode zadnjeg dijela trilogije GW Perssona pod nazivom "Umirući detektiv". Dodana je ponovno prva epizoda s ispravcima koji su trebali biti učinjeni, nakon što sam dobio bolji engleski transkript. :) Višak, objavljen ranije sigurno će biti uklonjen, a oni koji su preuzeli tu epizodu, bilo bi dobro da je preuzmu ponovno. Osim ako su je već pogledali, onda nema potreba :)
4 0
Tnx Boris na prijevodima, šteta je ne pogledat zadnji dio trilogije. :clapp
0 0
godm
Tnx Boris na prijevodima, šteta je ne pogledat zadnji dio trilogije. :clapp

Ima više razloga za nastanak štete. Serija je bila super, a ovaj zadnji dio je možda i malčice bolji.
0 0
Nešto me neće pretraga ako može neko da linkuje tu ove prethodne teme.
Kupio sam Pilgrima i ovaj  još 4. čovek da potražim :)
0 0
Odgledala i odusevljena,Borise hvala kao i uvek.Nije samo sto je zanimljiva nego cak i duhovita pomalo sto nije bas uobicajeno za njihove serije.
1 0
Fina, lagana scandi studija o životnim vrednotama.
Više mi se tu radilo o samom glavnom junaku
"umirućem detektivu" i njegovim ličnim demonima,
nego o samom slučaju, što mi je zapravo i draže,
uvijek i u svemu prvo me interesiraju ljudi,
i njihova previranja, odnosi, veze između njih...
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 882
Poruka 52,537
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,790
Član 9,415

Online korisnici (4)

4 člana 39 gostiju 101 botova Ukupno: 144

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

205

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više