1. Serije
  2. A Million Little Things

A Million Little Things

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 74 rezultata)
Show 414
"Friendship isn't a big thing.
It's a million little things."

Priča o grupi prijatelja koja se upoznala na neočekivan način. Neki su uspješni, neki se muče s karijerama i u vezama, ali svi se osjećaju da su zaglavili u životu. Kad se jedno od njih ubije, ostali to shvate kao priliku da konačno počnu živjeti.

Godina: 2018.
Mreža: ABC
Žanr: dramedija
Glumci: Ron Livingston, James Roday, Romany Malco, David Giuntoli, Stephanie Szostak, Grace Park, Christina Marie Moses, Allison Miller
Uredio bilja • 01.04.2026. 13:42
1 0
postavljeni titlovi za prve četiri epizode  :beer2:

meni je ovo jedna od onih serija kad u pol pilota shvatiš da ćeš se na brzinu navući  :smfor (27): :smfor (27):
4 0
:clapp
1 0
Tnx :thcheerleader3

Jedna od rijetkih novih serija za koje sam se odlučio nastaviti.
1 0
zamijenjen titl za 6. epizodu jer se pas ne zove Khan nego Colin.. u 7. epizodi ga baš često spomenu pa da ne bude zabune tko je sad Colin ;D
0 0
7.  :beer2:

slijedi pauza od dva tjedna  :smfor (2):
0 0
hyde_sb

Ma to vrijedi za 8. epizodu :) Preskoči je i kreni na 9-tu, dalje valjda ide po redu  :smfor (29): :smfor (29): :smfor (24):
0 0
bf1947(1)
hyde_sb

Ma to vrijedi za 8. epizodu :) Preskoči je i kreni na 9-tu, dalje valjda ide po redu  :smfor (29): :smfor (29): :smfor (24):

ne znam šta se događa.. na aplikaciji mi piše da je 8. sezona finale 1. sezone.. na IMDb piše da 1. sezona ima 17 epizoda..
0 0
Dobili su punu sezonu, tako da je IMDB u pravu  ;D
1 0
dalmatino
Dobili su punu sezonu, tako da je IMDB u pravu  ;D

:mood_excited :mood_excited :mood_excited

odlična vijest, baš si me obradovao  :smfor (25):
0 0
postavljena 10.

slijedi pauza, nastavlja se tek 18.1.  :smfor (2): ovo mi je nova najdraža serija ikad ;D
1 0
MLATA
krenuo nastavak, emitovana 11. epizoda  :clapp

pri kraju je i prijevod, ne sekiraj se.
0 0
13. i konačno neki odgovori  ;D
0 0
1 0
dalmatino

:mood_excited :mood_excited :mood_excited :mood_excited :mood_excited

:oregonian_winesmiley
0 0
kompletirana 1. sezona.. konačno svi odgovori  :clapp :clapp

ovo je jedna od najljepših serija koje sam ikada gledala  :000 :000
0 0
:thcheerleader3 :smfor (25): :bear3:
0 0
Nisam se dugo pojavljivao ovdje.... ali evo, i ja i bolja polovica smo se zakačili za ovu seriju.... Za sada odgledali prve 3 epizode na Fox-u i ne da nam se čekati druga srijeda. Uglavnom, pripremamo se za pogledati 4. i 5. epizodu, i naravno skinuti titlove ali ne ide. 5. epizoda zaključana? hyde_sb pomaži, pliz!!!
Hvala
0 0
linus
Nisam se dugo pojavljivao ovdje.... ali evo, i ja i bolja polovica smo se zakačili za ovu seriju.... Za sada odgledali prve 3 epizode na Fox-u i ne da nam se čekati druga srijeda. Uglavnom, pripremamo se za pogledati 4. i 5. epizodu, i naravno skinuti titlove ali ne ide. 5. epizoda zaključana? hyde_sb pomaži, pliz!!!
Hvala

šaljem ti na PM  ;D
1 0
Evo odgledao sve. Ima svega u ovoj seriji gdje se mnogi u tim godinama mogu naći i prepoznati. Na svu sreću nema pretjerano droge kao u ostalim am. serijama.

Body count
Spoiler
3 koji su se pojavili likom.
Ostavili otvoreno zašto se J. ubio jer se D. prelagano izvukla iz problema.
Meni najbolji lik je Ashley jer na kraju nije imala nikakav minus iako se kroz seriju uvijek nešto nagovještavalo. Ona je stvarno voljela i poštivala Jona. Prihvatila je njegov odbijanac u tajnom stanu!! Zbog nje sam počeo gledati i uživati Animal Kingdom.
Jedina zamjerka na seriju je naglašavanje seksualne orjentacije kod 12g. Valjda su i to novi vjetrovi.
0 0
Malo su mi te epizode predugačke  ;D. Po mojem mjerilu trebale bi trajati između 10 i 15 minuta.  :smfor (9): Toliko mi treba da zaspem, ali na sreću ja i žena smo razvili sposobnost da oboje zaspemo u razmaku od 2 minute, tako da slijedeći dan krećemo otprilike od iste minutaže. Šalu na stranu, došli do 7.epizode i odlični su, toplo preporučujem svima koji se žele malo odmoriti od krimića, superjunaka, vampira.... Obiteljske situacije, nekad malo izdramatizirane, nekad sve previše savršeno, ali to je televizija, drukčije ni ne može biti. Palac gore za prijevod!!!
1 0
Znaci da gledam ;D
0 0
vetar
Znaci da gledam ;D

obavezno ;D
0 0
Gledaj obavezno, ja sam uživala. Stvarno je lepa priča koja te polako navuče i zaintrigira, ali na kraju dobiješ sve odgovore i sve se rasvetli. Ja jedva čekam nastavak.
Cico, hvala na titlovima.  :smfor (25):
Meni The VILLAGE izgleda kao dostojna zamjena dok se čeka 2. sezona.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 3 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 74 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (0)

Nema članova 129 gostiju 105 botova Ukupno: 234

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

338

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više