Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Vicevi

Vicevi

4 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 5 / 8 Prikazano od 101 do 125 (ukupno 189 rezultata)
● JAGO, jesam ja to dobro načula da si spavala sa Slavkićem?
● Hi - hi - hi dobro si čula...
● Kolko se sećam, pričala si da mu nećeš dati ulaz ni mrtva?
● Jao Mico tako me raspilavio nekim tužnim pričama o majci, njegovom nesretnom detinjstvu,
psu koji mu je uginuo i još o koječemu, i tako mi  ga bilo žao, ma bukvalno sam mu rekla:
''J*bi me, samo prekini da me žalostiš više''.
● E jagodice moja, pa taj Slavkić bi i kamen rasplakao, i sve je na tu foru u životu dobio.
● Kako to misliš?
● Od oca je iskukao nov auto, od babe i dede da mu prepišu stan. Šef se plaši za njegovo zdravlje,
pa mu dao lakše radno mesto, a kažu da je na faksu nekoliko profesora zbog stresa išlo na bolovanje posle njegovih ispita.
● Ma šta pričaš? Nisam to znala...
● A jel ti možda pričao kako je impotentan već godinama?
● Jeste...
● I kako nijedna nije uspela da mu ga digne?
● Aha...
● I ti si naravno zbog sujete požurila da dokažeš kako će mu se na tebe dići?
● Pa ovaaaj, jesam. A kako ti sve to znaš?
● E Jago, na tu žvaku je mene naguzio pre 3 godine. I još mu vidim prolazi...
● Joj, sad ću da mu se načestitam mile nove godine!
● Pazi samo da te opet ne rasplače.
;D ;D ;D
Photo
0 0
Udje Mujo u restoran,sjedne  i kaze konobaru:

M: Jaranu gladan sam k'o vuk, daj mi najbolje sto imas, lova nije problem.
K: Imamo zubatca, evo sad ga donjeli, jos mrda...
M: Ma ja sam ti vise za plodove tora, daj ti meni nesto s kontinenta.
K: Uf imamo janjetinu, mrtva bi ih usta jela
M: Zemo, kila mesa sa puno pecenog krompira i salatu
K: Ma mi smo malo drugaciji restoran, ne sluzimo krompir
M: Cuj ne sluzite krompir, pa sa cim cu jest' janje?
K: Momenat da vidimo sta glavni kuvar preporucuje uz janjetinu.
M: Haj ti to vidi, odoh ja  do WC-a.

Vraca se Mujo iz WC, a konobar ga ceka kraj stola i kako Mujo prilazi stolu, konobar digne prst i onako sa upitnim osmjehom:
K: Njoke?
M: Ma jok, samo saopi.
https://SecreLocal.com - Women Near Me - No Selfie - Anonymous Adult Dating -   Meet Ladies Online
0 0
Zašto cigani plaču svaki put kad gledaju film Titanik?
Žao im gvožđa
Nije baš vic.. Sinoć na RTV prilog ide ovako: Tramp je rekao da Amerika nije krava muzara ni "svinjska banka"

Svinjska banka bate. Dobio sam izliv krvi u mozak Photo

Photo
2 0
Stočna Pijaca

Krenuli Mujo i Suljo i potjerali dvije krave na stočnu pijacu da ih prodaju.
Našli oni dva boksa i nije prošlo ni par minuta i Suljo proda svoju.
Prošla 2 sata a Mujo svoju nikako ne može prodat.

Mujo: Suljo, pa kako si ti prodao svoju?
Suljo: A reko da daje 22 litra mlijeka, da je steona, dobra, fina, masna...
Mujo: Suljo, pa hajde probaj ti moju da prodaš.

Nakon par minuta prilazi kupac.

Kupac: Dobar dan. Kakva je krava?
Suljo: Odlična, masna, steona, daje preko 20 litara mlijeka...
Kupac: Koliko košta?
Suljo: 4000 marka.
Kupac počeo brojat pare a u tom trenutku se ubaci Mujo.

Mujo: Čekaj, stani bolan...ako je tako dobra neću je ni prodavat!
0 0
Pita sin tatu , zašto baka čita bibliju.
Uči za prijemni. ;D
da su virus nazvali Hajduk ne bi nikad ušao u  Evropu
3 0
godm
Pita sin tatu , zašto baka čita bibliju.
Uči za prijemni. ;D

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Pričaju dva prašćića,s kim slaviš Novu godinu?
S krumpirićima. :smfor (24):
0 0
Bio jednom jedan pop I jednog dana on ode u crkvu I stavi svetu vodicu na stocic.Ali kada se okrenuo uleteo je decak I stavio mu jaje u svetu vodicu.Pop ga vidi I krene da ga juri po crkvi.Decko iskoci kroz prozor,ali pop ne uspe da iskoci I on krene da vezba,vezba,vezba.Sledeceg dana pop opet stavi svetu vodicu na stotic.Kako se okrenuo stize decak I stavlja mu jaje u svetu vodicu.Decak iskoci kroz prozor, I pop iskoci kroz prozor.Decko sprint niz livadu e pop ne moze sprint niz livadu.Vezba,vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decko I stavi mu jaje.Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo,ali pop ne moze na drvo.Vezba,vezba,vezba pop I sledeceg dana pop uzme I stavi svetu vodicu.Dodje decko I ubaci mu opet jaje. Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,e pop ne moze sa drveta na drvo.Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,e pop ne moze u reku. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,ali pop ne moze da zaroni. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni .Decko munjevito izadje na povrsinu,ali pop ne moze da izadje munjevito na povrsinu. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .Decko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,ali pop ne moze da se otkotrlja niz brdo. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,ali pop ne moze da preskoci veliku rupu. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,pop preskoci veliku rupu.Decko predje preko uzarenog kamenja,ali pop ne moze da predje preko uzarenog kamenja. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,pop preskoci veliku rupu.Decko predje preko uzarenog kamenja,pop predje preko uzarenog kamenja.Decko uskoci u tunnel,ali pop ne moze da uskoci u tunnel. Vezba,vezba pop I sledeceg dana opet on stavi svetu vodicu.Dodje decak I ubaci mu jaje . Pop krene da ga juri I decko kroz prozor,pop kroz prozor.Decko sprint niz livadu,pop sprint niz livadu.Decko na drvo pop na drvo.Decko sa drveta na drvo,pop sa drveta na drvo .DEcko skoci u reku,pop skoci u reku.Decko zaroni,pop zaroni.Decko izroni munjevito na povrsinu,pop izroni munjevito na povrsinu.Decko se otkotrlja niz brdo,pop se otkotrlja niz brdo.Decko preskoci veliku rupu,pop preskoci veliku rupu.Decko predje preko uzarenog kamenja,pop predje preko uzarenog kamenja.Decko uskoci u tunnel,pop uskoci u tunnel.I tu pop uhvati decka.Pocne da vise na njega I pita ga:-Zasto si ubacio jaje u moju svetu vodicu?-
,a decak mu odgovara:-Kazacu ti,ali ti nemoj nikome da kazes-I pop nikome nije rekao.
0 0
Vic primjenjiv i na stranke.

Partizani s jedne strane šume ,nijemci sa druge.Partizani viču gdje ste fašisti a nijemci odgovaraju gdje ste komunisti.
Šumom odjekuje jeka isti , isti , isti ...
1 0
izlazi Fata iz salona ljepote, a vani je čeka Mujo i kaže: A, barem si probala :)
expect d unexpected
0 0
još jedan i dosta...

- Cigo, koliko znaš jezika?
- 8!
- kaži nešto na talijanskom.
- Bonžur
- to je francuski!
- onda 9!

:D
expect d unexpected
0 0
Na novo komponiranom hrvatskom jeziku , pištolj = samokres.
A kako se kaže tata? Pa to je baš lako , mamokres. :smfor (24):

1 0
- "Tata, možemo li u kino gledati crtiće?"
- "Ne, ti si CineStar za crtiće."
0 0
Kako se zove osoba koja studira stomatologiju?
stuDENT  ;D
0 0
Dođem ja u teretanu odlučan da skinem trbuščić. :smfor (9):
Pitam trenericu : koja sprava je najbolja da čim prije budem privlačan ženama
Ona veli : gospodine takva sprava vam se nalazi na ulazu i zove se BANKOMAT. ;D
0 0
De'ojčice kako se ti zo'eš?    :bear3:
Vesna.
A kako bre ne znaš?
0 0

Mujo i Haso su ljudozderi koji nisu danima jeli. Jednog dana kaze Mujo: Haso bolan, ajde da pojedemo majku.
Haso odgovara : Nemoj bolan Mujo, jedna je majka. :clapp :pijonir
0 0

Sta je to malo crno , grebe po staklu? Beba u rerni. :smfor (24):
0 0
Plavusa je na izlozbi razbila porcelansku vazu staru 2000 godina.
Usplahirani cuvar kaze Da li znate sta ste uradili Razbili ste vazu staru 2000 godina?
Plavusa kaze E sad mi je lakse a ja mislila da je nova! :bear3:
0 0
  Da li znate sta je crnka izmedju dve plavuse?
Prevodilac
0 0
Bakica došla kod doktora s neugodnim problemom.
- Doktore, prdim non stop. Nije DA MI smeta, jer nit se cuje, nit smrdi, Ali bih voljela DA se riješim tog problema. Evo, do kad Sam u ordinaciji, bar Sam dvadeset necujnih, bezmirisnih ispustila.
Doktor joj prepiše neke pilule tri put na Dan.
Za nedjelju Dana, bakica na kontroli...
-Doktore, problem je još gori!! Prdim I dalje nesmanjeno, I dalje su necujni, Ali sad smrde k'o vrag !!!
Doktor odgovara:
- Odlicno, sinuse smo procistili, sad da vidimo ... šta ćemo sa sluhom!?
1 0
Sudija odbrojava bokseru, a iz publike se javlja neka bakica:
Znam ga iz autobusa, taj sigurno neće da ustane!
1 0
Mujo i Haso
Slikar sedi na plaži i slika zalazak sunca. Prilaze mu Mujo i Fata koji su bili na odmoru i gledaju kako slikar slaže boje. Tek će Mujo:
- Vidiš, bona, kako čo`ek mora da se muči kad nema fotoaparat.
0 0
Mujo i Haso
Za vreme rata, Muji bila puna kuća rodbine koja je izbegla, pa nije mogao biti intiman sa Fatom. Dođe on na ideju pa kaže Fati:
- Ajde bona da se nađemo u kukuruzima. Kad ja opalim puškom ti dođi do mene da vodimo ljubav.
Ode Mujo u kukuruze, napne pušku i opali. A Fate nema pola sata. Opali on još jednom, i opet ništa. Opali treći put, kad posle nekog vremena dolazi Fata sva znojava i zadihana.
- Pa gde si ti do sada. Ja pucam a tebe nema!?
- Joj ćuti bolan, puca se na sve strane!
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 5 / 8 Prikazano od 101 do 125 (ukupno 189 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 35 gostiju 4 bota Ukupno: 40

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

40

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.