Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Gastronomija

Gastronomija

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 41 (ukupno 41 rezultata)
Mimoza je super  (y) (y) (y)
Photo
0 0
slažem se....
Prilozi
1 0
Da mi je neko pre par godina rekao da cu mesiti svoj hleb - rekao bi mu da je lud.
Ali eto korona...
1 0
u to ime
Prilozi
1 0
Probajte pišije da pravite, jednostavnije je od hleba, a posle 10-tak dana, krenite na dijetu (ugojio sam se 8 kila). ;D
0 0
Danas napravih njoke sa plavim sirom. Vrh :)
0 0
nidje veze ali ajde... djetinjstvo, uspomene, trololo...
enivej...
Photo
besestre jedinca FENOMENALAN!
nabodoh neki pek od po litra, sto bi ziga rekao, 'naci souuu...
krompir kroz nos i to.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
e da mie jos ovo dvoe nac:
Photo
Photo
milki jurim eo godinu - 0. i onda mi prije mjesec rece bratov drugar koji je kao neki manager sejla po marketa u cg da se vise ne moze nac jer je slabo prolazio.
uzas. bas rusenje sneska.
jebite se
https://www.youtube.com/watch?v=cubI6GyvjbI
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Eh... Imam jednu molbu. Treba mi neki dobar oprobani recept za morsku ribu, a da je po mogućnosti kuvana. Sad, imam nekoliko otežavajućih okolnosti. Prva je da to ne bude neka preskupa riba (može orada, brancin i sl. pa čak i zubatac iako bih cenio olakšice po moj budžet), a druga je da nije baš baš komplikovano. Moram još jednom insistirati na oprobanosti - znači, sami skuvali, probali, pojeli i poželeli da to ponovite. Nije problem ni da se još nešto krčka sa ribom (račići i ostali palčići). Predložite i prilog. Ako može do subote, takođe bi mi značilo. Hvala!
0 0
omar little
Eh... Imam jednu molbu. Treba mi neki dobar oprobani recept za morsku ribu, a da je po mogućnosti kuvana. Sad, imam nekoliko otežavajućih okolnosti. Prva je da to ne bude neka preskupa riba (može orada, brancin i sl. pa čak i zubatac iako bih cenio olakšice po moj budžet), a druga je da nije baš baš komplikovano. Moram još jednom insistirati na oprobanosti - znači, sami skuvali, probali, pojeli i poželeli da to ponovite. Nije problem ni da se još nešto krčka sa ribom (račići i ostali palčići). Predložite i prilog. Ako može do subote, takođe bi mi značilo. Hvala!
Baci pogled na coolinarika.com i u trazilicu upisi "riba".Izbacit ce ti veliki broj recepata za morsku i slatkovodnu ribu.S obzirom na "otezavajuce okolnosti", meni najlaksa i najbrza stvar za ribu na leso (kuhanu) je ubaciti u hladnu vodu malo soli,malo persina,cesnjaka (bijelog luka),malo mrkvice i mozda manji pomidor (rajcicu).Pustis da se povrce skuha (cca 25 minuta).Zatim ubacis ribu i kuhas jos 10-ak minuta (taman joj pukne kozica i oci pobijele). Ribu izvadis na pladanj,polijes maslinovim uljem,posolis po zelji,dodas narezanog cesnjaka i persina,i kao prilog kuhani slani krumpir ili blitvu.Recept jednostavan i ukusan.Ono kuhano povrce propasiras u juhu,dodas maslinovog ulja i u njoj skuhas rizu.Najbolji prilog uz ovo ti je pravo,dobro crno vino [emoji4].

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Moja žena je najbolji golman na svitu, sve živo mi brani!
4 0
Ja se držim još jednog pravila: bijela riba bijelo vino , plava riba crno vino. (y)
da su virus nazvali Hajduk ne bi nikad ušao u  Evropu
0 0
godm
Ja se držim još jednog pravila: bijela riba bijelo vino , plava riba crno vino. (y)
I to je odlicno pravilo,ovo s crnim vinom je moja osobna preferencija,draze mi je od bijeloga [emoji485][emoji16]

1 0
Babić , merlot , dingač - plavac mali evo sve mi sline cure dok pišem. ;D
da su virus nazvali Hajduk ne bi nikad ušao u  Evropu
0 0
james
Baci pogled na coolinarika.com i u trazilicu upisi "riba".Izbacit ce ti veliki broj recepata za morsku i slatkovodnu ribu.S obzirom na "otezavajuce okolnosti", meni najlaksa i najbrza stvar za ribu na leso (kuhanu) je ubaciti u hladnu vodu malo soli,malo persina,cesnjaka (bijelog luka),malo mrkvice i mozda manji pomidor (rajcicu).Pustis da se povrce skuha (cca 25 minuta).Zatim ubacis ribu i kuhas jos 10-ak minuta (taman joj pukne kozica i oci pobijele). Ribu izvadis na pladanj,polijes maslinovim uljem,posolis po zelji,dodas narezanog cesnjaka i persina,i kao prilog kuhani slani krumpir ili blitvu.Recept jednostavan i ukusan.Ono kuhano povrce propasiras u juhu,dodas maslinovog ulja i u njoj skuhas rizu.Najbolji prilog uz ovo ti je pravo,dobro crno vino [emoji4].

Odradio. Bilo je odlično. Rekao bih ti iz pristojnosti da je dobro sve i da mi se nije svidelo, ali je zaista bilo odlično. Taman sam tako i zamislio. Nisam ubacivao blitvu i nisam pasirao povrće, ali ostalo sam slepo sledio šta si napisao i to je to. Video sam, naravno, gomilu recepata na netu, ali sam hteo nešto pouzdanije i potajno sam se nadao da će recept biti od nekog iz Dalmacije. Hvala!
0 0
omar little
james

Odradio. Bilo je odlično. Rekao bih ti iz pristojnosti da je dobro sve i da mi se nije svidelo, ali je zaista bilo odlično. Taman sam tako i zamislio. Nisam ubacivao blitvu i nisam pasirao povrće, ali ostalo sam slepo sledio šta si napisao i to je to. Video sam, naravno, gomilu recepata na netu, ali sam hteo nešto pouzdanije i potajno sam se nadao da će recept biti od nekog iz Dalmacije. Hvala!
Nema na cemu,ovo je jednostavan i ukusan obrok,zdrav,jedini manjak mu je sto iza njega brzo ogladnis [emoji23][emoji23]. Zato dobro zalijes vinom i nema frke [emoji485][emoji4]!

1 0
Spremam sve sa pečurkama, bukvalno kupim pečurke i nabacam sve što se nađe u frižu, od povrća do mesa, obavezno dosta začina i bude gozba.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 41 (ukupno 41 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 40 gostiju 4 bota Ukupno: 45

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

45

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.