Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Da li ste YouTuber?

Da li ste YouTuber?

1 gost trenutno čita ovu temu.
Da li ste možda YouTuber?
Ja sam skoro počeo malo da se igram na Youtubu, ono kada mi vreme dozvoli, a i kad sam kući sam jedino mogu da snimam u miru.  ;D
Mada neki moji prijatelji i kolege već dugo rade a neki su čak dali i otkaz i samo žive od Youtuba.  :smfor (19):
Razmišljao sam dugo koju temu bih mogao da radim, i sa opremom koju ima za snimanje itd.
I odlućio sam se za analognu fotografiju pošto mi je to hobi vec dosta godina.

Pa možda tema nekog zanima super, ako ne bacite koji subscribe ako vam nije teško. ;D
Ako ima još Youtubera dajte vaše kanale pa da se međusobno podržimo.

Evo ga moj kanal.
I evo jedan video pa bacite pogled.
2 0
Imao sam zelju kao mladji za jutub, ali me bio sram pocinjati.

Sad je za uspeh potrebno malo previse se ogoliti.
Kvalitetni i kreativni kanali kod nas slabo idu. Zeludac za budalesanje bas i nemam.
3 0
Ne baš. Pogledao sam par videa onog Vesića nekog što popravlja koješta. Iskočio mi kad sam guglao tandrče kuler :D Kaneš kap ulja i on ko nov :)
Photo
3 0
Dok sam bio u karantinu za vreme uskrsa. Iskopao sam ovaj aparat na diskete iz kutije i napravio mali video o njemu.
Možda se neko seća ovih aparata pa će mu biti zanimljivo.
2 0
nije reklama no cista preporuka - SJAJAN PODKAST KANAL.
domacin galeb nikacevic - vjerujem urbanariji dobro poznato lice - metropolis (kako davno bjese...) / mtv adria / vice... i sad ovo
ugl (avnom) za svakoje ponesto...
ja cu kako mene odgovara:
https://www.youtube.com/watch?v=fCGQKxzy_Bw
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
https://www.youtube.com/watch?v=bhrhLbVle3U
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=KC2aMqMBO3M
c/p
0 0
https://www.youtube.com/watch?v=MMZtXLFFOOY
c/p
0 0
grozni, ne zamjeri sto ti temu ovako iznapadah :)
e da:
Spoiler
nije za svakogA! ovo.
c/p
1 0
coa
nije reklama no cista preporuka - SJAJAN PODKAST KANAL.
domacin galeb nikacevic - vjerujem urbanariji dobro poznato lice - metropolis (kako davno bjese...) / mtv adria / vice... i sad ovo
ugl (avnom) za svakoje ponesto...
ja cu kako mene odgovara:
https://www.youtube.com/watch?v=fCGQKxzy_Bw
Kasnim,ali moram da napisem par reci:Galeb je odlican,pametan,zanimljiv,vaspitan a bas ova epizoda podcasta me podsetila na nekad omiljeni Dnevnjak.Kazem nekad,cini mi se da su se malo isprofanisali?
1 0
bebapecic
Kasnim,ali moram da napisem par reci:Galeb je odlican,pametan,zanimljiv,vaspitan a bas ova epizoda podcasta me podsetila na nekad omiljeni Dnevnjak.Kazem nekad,cini mi se da su se malo isprofanisali?
nijesam dugo cekirao njihov kanal, zadnji put kad sam provjeravao mislim da im je poslednji upload bio prije 3 god.
milakovic je valjda najprije krenuo solo, pa onda onaj momak - naduvani lik .
prosle godine poslije izbora kod nas, je andric intervjuisao pojedine politicare u nekoj emisiji pa pretpostavljam da je i on krenuo nesto svoje da radi.
za ostale ne znam. imali su i gostovanje na klinici - isto neki kanal, ali stvarno su preekstremni cak i za mene, nagrde se pa poslije 20min im svaki intervju gubi smisao.
jedino sam do kraja ispratio gostovanje viklera ali jedva, predugo im traju epizode a i losa im je improvizacija jer stvarno prave goveda od sebe.
eto kad sam ajsa preskocio a i ubuduce nemam namjeru da pogledam.
c/p
0 0
groznim84
Da li ste možda YouTuber?
Ja sam skoro počeo malo da se igram na Youtubu, ono kada mi vreme dozvoli, a i kad sam kući sam jedino mogu da snimam u miru.  ;D
Mada neki moji prijatelji i kolege već dugo rade a neki su čak dali i otkaz i samo žive od Youtuba.  :smfor (19):
Razmišljao sam dugo koju temu bih mogao da radim, i sa opremom koju ima za snimanje itd.
I odlućio sam se za analognu fotografiju pošto mi je to hobi vec dosta godina.

Pa možda tema nekog zanima super, ako ne bacite koji subscribe ako vam nije teško. ;D
Ako ima još Youtubera dajte vaše kanale pa da se međusobno podržimo.

Evo ga moj kanal.
I evo jedan video pa bacite pogled.

Skroz ti je ok kanal, mnogo vise si se posvetio tehnickom delu fotografije ( aparati, blende, ono sto moze objektiv - cista fizika ), ali ni jednom nisi pokazao sta ruski objektivi mogu i zasto su cenjeni, a to je bokeh...
Dve stvari : nisi provocirao bokeh ni na jednom od 5 objektiva
nisi im nasao ' sweet-spot ' da bi, taj isti bokeh, dosao do izrazaja.
sve to implicira da nemas ( ili si je potisnuo baveci se tehnickim ) onu - umetnicku zicu zicu koja je preko potrebna za bavljenje analognim objektivima.
ako ti se probava ili bi da napravis video na tu temu - javi se, imam da ti pozajmim ' krunu Rusije ' i jednog od kraljeva bokeha Zenit Helios-40-2 85mm f/1.5

moj kredibilitet na temu : https://www.instagram.com/panemoj/

Veliki pozdrav i keep-up with work :) :)

p.s.
nadam se da mi ova, neka, moderatorka, nece obrisati i ovaj post
0 0
Ja nisam ljubitelj Heliosovih bokeha. Swirly efekat me tera od gledanja u sliku i skreće pažnju sa subjekta... faktički bokeh postaje subjekat.
Više mi je sočivo za posebnu namenu, kao lensbaby. Moja dva centa.  ;D
0 0
panemoj
p.s.
nadam se da mi ova, neka, moderatorka, nece obrisati i ovaj post

kada budeš pisao takve postove o filmovima i serijama, neću.. najlakše je napisati naslov, uloge, i kakav je redatelj.. takve informacije nađemo i sami na netu.
0 0

Pazi kad sam, za svaki film, a da ne spilujem,  napisao daleko više nego ti...
hyde_sb
preporučujeeeeeeeeeeeem..... Dogmu.. drugačiji način predstavljanja Biblije  :hslocked:
https://www.youtube.com/watch?v=20CRw3XdETA
0 0
panemoj

Pazi kad sam, za svaki film, a da ne spilujem,  napisao daleko više nego ti...
hyde_sb
preporučujeeeeeeeeeeeem..... Dogmu.. drugačiji način predstavljanja Biblije  :hslocked:
https://www.youtube.com/watch?v=20CRw3XdETA

ja mogu napisati i aha i meni nitko ništa neće jer ne skupljam postove.. ti se trebaš dokazivati, ne ja.
5 0
aha

" ne citiraj post iznad svog " - pravilo koje svaki papan, koji je iole boravio po forumima, zna...

ne off-topic-uj i ne podstici druge na off-topic, narocito ako si moderator i ne trosi mi poruke...  :smfor (21):

Gotivna si, to se vidi, ali i dosadna, tako da - cao

0 0
panemoj
aha

" ne citiraj post iznad svog " - pravilo koje svaki papan, koji je iole boravio po forumima, zna...

ne off-topic-uj i ne podstici druge na off-topic, narocito ako si moderator i ne trosi mi poruke...  :smfor (21):

Gotivna si, to se vidi, ali i dosadna, tako da - cao

aha, ajde
0 0
Nisam.
Pored posla kojim se bavim, stvarno nemam vremena za to.
0 0
Moram priznati da sam se dosta primio u zadnje vreme.. mislim da ovdašnji ljudi nisu baš svesni koliko je YT evoluirao i narastao.. Elem da ne tupim slabo gledam ovdašnje likove Ponekad Njuz popkast i Marka žvaka.

Ono što sam sve ispregledao celu biblioteku je Redlettermedia kontent. Povremeno izbace nešto novo ou hepi dejz.
Relativno skoro sam počeo Joe Rogana podkast i Waveform tekno gikove.
Nekad ih je teško pratiti ali oke. Stvari sa eplove hemisfere prosto izignorišem.

Joe Rogan me je prilično iznenadio solidnim kvalitetom razgovora i sagovornika. Šaroliko ali svejedno dosta toga novog i interesantnog može da se čuje.
Da kažem da se sve to gleda na tv smartube aplikacijom jerbo 0 reklama samo sadržaj.
Photo
1 0
Nekada me jako nervirao zbog reklama.
Od kada smo sa drugarima uplatili Premium gledam neuporedivo vise,
pogotovo neke podcaste, kao i veci deo reivew-a bilo cega koji sada nalazi uglavnom na YT.
0 0
Bon
Moram priznati da sam se dosta primio u zadnje vreme.. mislim da ovdašnji ljudi nisu baš svesni koliko je YT evoluirao i narastao.. Elem da ne tupim slabo gledam ovdašnje likove Ponekad Njuz popkast i Marka žvaka.

Ono što sam sve ispregledao celu biblioteku je Redlettermedia kontent. Povremeno izbace nešto novo ou hepi dejz.
Relativno skoro sam počeo Joe Rogana podkast i Waveform tekno gikove.
Nekad ih je teško pratiti ali oke. Stvari sa eplove hemisfere prosto izignorišem.

Joe Rogan me je prilično iznenadio solidnim kvalitetom razgovora i sagovornika. Šaroliko ali svejedno dosta toga novog i interesantnog može da se čuje.
Da kažem da se sve to gleda na tv smartube aplikacijom jerbo 0 reklama samo sadržaj.
odlican je rogan, bas juce virnuh trampovo gostovanje u vezi ufo-a, popkast isto, bas lijepo komentarisu serije i filmove.
jedini minus mi je ona jelisaveta? jeli?
znaci toliko je isfolirana oci ispadaju.
c/p
0 0
Kao što rekoh slabo gledam naše nisam naišao na nešto zanimljivo.
@TheCriticalDrinker mi je oke reč je o filmskim kritikama ili iz sveta filma. Mogu da se ne složim sa svime ali je teško poreći njegove argumente. Dobar je. Ne davi.
@TimDillonShow društveno politički komentator sa stendap ironičnim pedigreom. Ne propuštam. Ponekad ima jake goste ali standardno je samo on i mikrofon i njegov producent.
@TheoVon još jedan stendap podkaster sa gostima. Odličan je podkasti mu imaju solidnu atmosferu. Češće su mu zanimljiviji anonimus gosti nego recimo neki vip. Ben Aflek me npr smorio spram npr rendom  lika koji vozi limuzinu. Ili Amiš maldić koji je u onom kako se reče springa ;D

Trenutno je mislim podkast No1 tračara Candace Owens. Brt kad kaže da je Macronova žena bila muško i zapravo neki njegov ujak i da su bili u vezi dok je on još bio maloletan  :thspaz extra :D

Photo
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 59 gostiju 3 bota Ukupno: 63

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

63

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.