1. OFF Topic
  2. Serija desetljeća

Serija desetljeća

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
tenk ju darling.
Photo
0 0
iz prvog sesira  ;D
veep - justified
sherlock - stranger things
brejking bed - parkovi
house of cards - true detective

drugi:
tvin piks - broen
rectify - the leftovers
amerikanci - fleabag
it's always sunny - utopia
eto.
0 0
Nisam nimalo zadovoljna jer su nepravedno spojeni parovi. Ko će da glasa za (moj omiljeni) Rectify kad je u konkurenciji GoT?!  :smfor (9):
Evo mog glasa za drugog finalistu: Twin Peaks: The Return.

EDIT: coa je izabrao Rectify  :thcheerleader3 :lol2:
katastrofa od parova.
sad kad razmislih (i to se desava), mislim da bi ovo sto zakuvah trebalo da ide na off topic pdf. nagrdicemo temu.
pa ako nije mnogo rabote da se tamo prebace postovi.
prastajte.
0 0
Najbolja serija desetljeća je Goblin.
Nema šanse da vam se ne svidi, bez obzira na preferencije. A od svih na tom grafikonu navedenih, nać ćete masu ljudi kojima se nije svid'la.

Ne treba nikakav pdf nego tu šemu ocijenimo random parove treba izignorirati - jer da su pošteni stavili bi odmah Bojack vs Rick&Morte na primjer, pa da vidimo kome opanci a kome obojci.
0 0

Moji finalisti su : Downton Abbey i Bron/Broen  ;D ;D ;D
1 0
ja cu to dan za danom.
nije fer da se sve utakmice odigraju isti dan, neka se odmori loma.
0 0
coa
sad kad razmislih (i to se desava), mislim da bi ovo sto zakuvah trebalo da ide na off topic pdf. nagrdicemo temu.
pa ako nije mnogo rabote da se tamo prebace postovi.
prastajte.

prebačeno, samo udri  ;D
1 0
S obzirom da je ovo za biranje serije decenije, mislim da je realno stanje da je tu GoT pobednik jer ni jedna druga nije bila toliko ispraćena i sve. Bez obzira na fuj finale(po mom mišljenju). ;D
0 0
Milan95
S obzirom da je ovo za biranje serije decenije, mislim da je realno stanje da je tu GoT pobednik jer ni jedna druga nije bila toliko ispraćena i sve. Bez obzira na fuj finale(po mom mišljenju). ;D

Ne bi bilo loše, ako imaš želju i vremena, da ponovo odgledaš celu seriju, verujem da ćeš promeniti mišljenje vezano za zadnju sezonu  ;D

0 0
Što reće coa slab je roster, pogotovo što se tiće neameričkih serija, kojih je ovdje mnogo ljubitelja.
Ako moram birati, iz gornjeg dijela ždrijeba: Breaking Bad i Veep, premda Saul isto ide ka epskom kraju.. bottom half: Fleabag, Utopia, Leftovers.
vidimo se u 1/4 finalu ;D
0 0
veep - dzastafajd aka finale konferencije
lebron na kavaja  ;D
3 0
;D
Photo
2 0
serija nema slabog lika. kad on i serif givens krenu u misiju.. pa toe to. gomila inteligentnog podjebavanja.
ali djui fakin krou... spin of bu mu dao pa nek sve gori... on i diki benet...
kakav jebeni kombo, dzordanov cikago bi satrli.
0 0
jest brate, E. Leonard je majstor dijaloga, da ne nabrajam šta je sve radio, prošlo je već dosta vremena, dosta sam toga zaboravio, ako se neku seriju može još jednom pogledati... mislim, oni redneck stereotipi... tumačenje biblije kako im paše...bazuka ;D
0 0
batalio sam je na pola prve sezone inace. reko procedural i te fore, bas me nista nije privuklo, mada je kod mene dosta i zbog @ d moment raspolozenja.
podjem kod druga, zena mu prebaca kanale i veli, vidji mu stajling na plazu, majami valjda neam pojma, isla serija ne neke pinkove.
prva ep bila, odma kapiram da sam se sjebao. sjutra nastavim...
obnovio sam neke epizode. jos je bolje reprizno. jedna od rijetkih da mi je sacuvana.
0 0
ma, i išla je taman na vrhuncu golden agea, pa nije toliko došla do izražaja pokraj tada mnoštva stvarno odličnih serija, pa je i mnogima prošla ispod radara
0 0
Ako se gleda najveći uticaj na pop kulturu onda je to Game of thrones.
Mislim da je njegova popularnost donela još brdo serija koje se ne bi desile.

Nisam gledao sve sa spiska, ali mislim da je Braking Bad najkompletnija i samim tim zaslužuje titulu.
Odlična priča, glumačka ekipa... sam tok serije bio dobar uključujući i finale.
IMDb nije neko merilo, ali zanimljiva slika sa redita.
Spoiler
Photo
3 0
stosemene...
Photo
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 892
Poruka 52,717
Serija 690
Filmova 399
Prijevoda 13,904
Član 9,547

Online korisnici (3)

3 člana 80 gostiju 226 botova Ukupno: 309

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

321

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više