1. Serije
  2. Intelligence UK

Intelligence UK

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 556
"Do you think terrorists just sit around chatting all day? Get back to work.
-I bet some of them do. You'd go mad otherwise, wouldn't you? -Suicidal."

Arogantni NSA agent dobije premještaj u britanski Centar za komunikacije Velike Britanije (GCHQ).

Godina: 2020.
Mreža: Sky One
Žanr: komedija
Glumci: David Schwimmer, Nick Mohammed, Jane Stanness, Sylvestra Le Touzel, Gana Bayarsaikhan, Eliot Salt
0 0
prevedena prva sezona, serija je obnovljena za drugu  ;D

P.S. na nekim je torentima pod nazivom Intelligence UK, a na nekima Intelligence 2020
0 0
Giorgilo
Ocena na imdb je samo 6, vredi li nečemu?

kad netko pogleda prvu epizodu i odluči prevesti cijelu sezonu, logično je da bih rekla da vrijedi
3 0
Pocetak serije i bas zabavna komedija.Dejvid Šmer je u svom zanru (u ulozi prepotentnog,nekompetentnog agenta CIA e).Imamo podsmeh na vec uvrezena misljenja o americko-britanskom odnosu,ne fali ni malo podsmeha "politickoj korektnosti".Nepretenciozno i opustajuce.Hvala na izboru i prevodu  :smfor (25):
Posle odgledane serije:sa svakom novom epizodom postaje sve bolja i zasluzila je drugu sezonu :smfor (6):
1 0
Odlična komedija, baš sam se smejao, pogotovo u 5. i 6. epizodi, nije mi jasna onako loša ocena na imdb.

Hvala hyde_sb na prevodima, jedva čekam drugu sezonu.  (y) :smfor (26): :clapp
3 0
Ne sumnjam da je hyde dobro prevela, cak sta vise skinuo sam prvu epizodu, ali sam imao neki problem sa torentom i nisam pogledao online, ali srecom pocelo na tv-u i mogu da kazem da je serija odlicna, jeste da sam pogledao samo prve 2 epizode od 6 koliko ima, ali mogu da kazem da je bas dobra serija. Da me neko pitao ko bi trebalo da igra ovu ulogu sto igra Svimer, nikad se ne bi njega setio, ali uloga mu je odlicno legla, i ostali su nekako smesni na svoj nacin. Vec na prvoj epizodi sam se bas smejao, posebno ona scena oko kupatila  ;D

I drago mi je sto rade Britanci seriju, iako vidim da ide i u USA na jednom strimingu, drago mi je jer bi oni ovakvu seriju otkazali....narocito ako bi islo na NBC, poznati su po otkazivanju serija.
0 0
danas počinje 2. sezona  :smfor (27):
1 0
postavljeni titlovi za prve dvije epizode 2. sezone.. hvala faks i dvkv na trudu  :beer2:
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 883
Poruka 52,534
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,789
Član 9,412

Online korisnici (2)

2 člana 29 gostiju 82 botova Ukupno: 113

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

201

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više