Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Ljudi koji misle da su serije - stvarnost

Ljudi koji misle da su serije - stvarnost

1 gost trenutno čita ovu temu.
Neki se sjećaju, neki ne, neki ne znaju...
Ali svojevremeno su se plaćale mise da s Eden u Santa Barbari sve prođe u redu.

I danas čitam ovo:
https://nova.rs/zabava/showbiz/bizarno-davidovic-dobio-nokaut-na-ulici-zbog-uloge-u-seriji/
Glumac Miljan Davidović, koji tumači lik Janka Markovića u domaćoj seriji "Igra sudbine", juče je dobio nokaut, odnosno udarac, nakon što mu je nepoznati građanin prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovića, lika iz pomenute serije.

„Dobro sam. Ima dosta tih što misle da nije to serija nego da se stvarno događaja, poludeli od rijalitija valjda. Pošto sam ja negativac u seriji, on mi je prišao i pitao me što diram Ivana Ožegovića, a onda me udario“, govori Davidović u šoku za Nova.rs.
O seriji neću, zato i jest tema u offtopicu.

Mislim da sam bezbroj puta pljuvao po svim vrstama cenzure, ne samo filmskim i serijskim nego i u videoigrama.
Obrazloženja da umjetnost namijenjena ponajviše zabavi nije u skladu s nekim ili nečim su me živcirala.
Pa mislim... Nije za djecu? Okej, zalijepi na to M (mature) ili 18+ ili 21+ i zbogom. Nemoj mi tu rezuckati scene ili stvar bunkerirati.

Najluđi primjer? Indija zabranila videoigru Dragon Age 3.
Zašto? Jer u igri se možete seksnuti sa pripadnikom rogate (u stvarnosti nepostojeća) rase.
Pa 'eble vas svete krave više.
Ali pazite ovo, vi možete. Opcija je, ako želite. Ako ne želite, nikome ništa.
I to znači nešto izmišljeno zabrane, a onda grupno siluju po ulici.

Da se vratim na ovaj "nokaut".
Čovjek je pomislio da se negativac iz jedne serije u stvarnosti taj lik koji se tako ponaša i onda je "uzeo pravdu u svoje ruke" kad ga je ugledao.

Pa ja ne znam, koliko se sjećam još u školi se učilo ili od ostale deriščadi doznavalo da djed mraz ne postoji.
I da film koji nije dokumentarni - nije stvaran.
Ne razumijem da netko ne može razdvojiti stvarnost od fikcije.
Očito države (neke) razumiju, pa cenzuriraju. Druge ne cenzuriraju, ali klasificiraju.

Ali zar su neki od nas (postali) toliko glupi da će nam se morati pisati ko amerikancima na početku svake epizode "ovo je fikcija i ništa nije stvarno"?
I zar mi ostali sad zbog tih koji imaju ne znam kakvih problema, mi sad moramo patiti jer je film ispred nas izmasakriran, e ne bi li dpriječili nekoga tko ne razlikuje maštu od zbilje, da nekome naudi.

Rješenje?
Kako bi bilo početi umjesto politike tupiti na televizijama dok im ne dođe iz guzice u glavu.
Netko će reći da ni to neće pomoći, oprostite, ali nitko još nije probao pa bio bi valjda red da netko pokuša.
0 0
Ovo je stvarno tema? Joxer, poštujem tvoj um, koji neretko ima briljantne momente, ali ga pretera. Ljudi koji misle ds su serije stvarnost su mi bitni koliko i oni sa tri bradavice ili oni koji misle da je kupanje nezdravo jer se stanjuje koža. Inače, ovaj konkretan slučaj je ostao na izjavi tog glumca za medije pa ćemo mu verovati ili nećemo, no svakako sumnjam da može zavrediti veći broj komentara i na Informeru, a kamoli među ozbiljnim ljudima kakvi smo mi :smfor (6):
1 0
Ko kaže da sam ja ozbiljan čoek?  ;D
Poanta svake teme je da ljudi kažu svoj sud. Tvoj je jasan.

Inače Offtopic sadržaj se ne vidi na početnoj stranici neregistriranima, pa bilo koje teme u ovome dijelu ne mogu privući puno novih članova i komentara.
Odnosno tu je da se članovi nasmiju. Slatko ili kiselo.  ;D
1 0
Ljudi su zaglupili. I na lokalu a i generalno je svet regresirao.
Zaista bi trebao neki novi period prosvetiteljstva.
Photo
3 0
Digresija, ali koliko su te domaće serije krindž to je strašno. Vrte moji u kući i bacio pogled par puta, od glume do scenarija, bukvalno užas
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 64 gostiju 3 bota Ukupno: 68

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

68

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.