Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. dje su i sto rade

dje su i sto rade

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 38 (ukupno 38 rezultata)
faks86
Znaci samo lupas gluposti. Lepo.

Sent from Tapatalk
@GoranaS1976 Prijavila si poruku i kao razlog je vredjanje. Objasni nam sta te vredja. Procitaj svoje poruke u ovoj temi i dokazi da imaju imaju smisao, da nisu samo trolovanje.

Sent from Tapatalk
0 0
faks86
faks86
Znaci samo lupas gluposti. Lepo.

Sent from Tapatalk
@GoranaS1976 Prijavila si poruku i kao razlog je vredjanje. Objasni nam sta te vredja. Procitaj svoje poruke u ovoj temi i dokazi da imaju imaju smisao, da nisu samo trolovanje.

Sent from Tapatalk
Faksic, zanemari to. Bezveze prijavila jer nisam vise mogla pisati po forumu.

:spank:
0 0
ne shvaćam ove što dođu krojiti vlastita pravila, a minute truda nisu uložili u nešto.. pa im se ne sviđa ovo pa im se ne sviđa ono.. titlove ne skidaju, ali došli popovati.. Gorana, ajd molim te sama otiđi, nije ovaj forum za tebe.
0 0
Pokusat cu se promijeniti, obecavam  :sorry:
0 0
GoranaS1976
Faksic...

Faksić? Pretpostavljam da se znamo od ranije jer mi tepaš.
Pogotovo što ništa nisi skidala, sve vreme se samo žališ.
1 0
GoranaS1976
Pokusat cu se promijeniti, obecavam  :sorry:

mislim da je kasno za to.. zbog mame se svoje mijenjaj, zbog nas ne moraš.
0 0
evo ako mogu da doprinesem da ubuduće ne dolazi do nesporazuma "ko je kakav" kada su u pitanju članovi i njihove eventualne dileme - možda da dam svoj stav po pitanju ekipe koja vodi dozen - znam svakog pojedinačno sasvim dovoljno da mogu da kažem sledeće: to su ljudi koji su u osnovi fer, dobri, pošteni i nemaju potrebu da zajebavaju nikoga, znači ljudi su na mestu - to što vode stranicu tako kako je vode, to nema nikakve veze sa nekakvim ludilima ili bilo kakvim kapricima, nego samo sa odnosom korisnika/članova prema sa jedne strane prevođenju i sa druge prema ljudima koji prevode - možda vas članove koji ne znate pozadinu cele priče (ili vas ne zanima) ovo može da iznenadi, ali korisnici (tj. obični članovi da tako kažemo) su gotovo redovno uzrok problema i sukoba, jer su došli/dolaze (gotovo redovno) samo po titlove i samo ispunjavaju formu za "neka tamo pravila" - ekipa koja vodi ovu stranicu spada u one istinski zaljubljenike u prevođenje kojima je dopizdelo zajebavanje (i u vezi poštovanja autora i svega ostalog) koje je započeo tcom u tolikoj meri da imaju nultu toleranciju - napravili su takva pravila koja nekima mogu možda delovati čak i sumanuta, ali kada malo bolje pogledate zapravo i nisu - i tako je kako je - imaju na to pravo i ko se ne slaže sa time bože moj - znači, da ne dužim dalje - ljudi su na mestu i imaju debelo opravdanje zašto vode stranicu tako kako je vode - toliko da nemaju potrebe da objašnjavaju bilo kome bilo šta (to je ta nulta tolerancija) - a i ako dođe do nesporazuma, nije do njih, do vas članova je.
2 0
aha, inače je to tako.. ova(j) je samo došla do provocira, ne skida titlove uopće
0 0
Moram priznati da mi je nakon dugo vremena palo na pamet zalutati ovdje pa rekoh da vidim ima li još ekipe među živima, vidim hyde je još uvijek ista :)
1 0
Nacki, pa gde si ti, mališa? Šta ima kod tebe?  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
bilja
Nacki, pa gde si ti, mališa? Šta ima kod tebe?  ;D

Evo još uvijek među živima :D
Konačno sam i ja dočekao godišnji, isključio mozak pa rekoh da vidim s čime bi se mogao zabaviti :D
Uglavnom posao, posao i još malo posla...

Moram priznati da sam se poprilično razveselio kada sam vidio da sajt još uvijek postoji, živi i radi :)
1 0
Pa dođi nam češće, predahni malo od posla uz druženje sa nama i uz serije.  :)
I mi smo malo utanjili sa autorskim titlovima, ali leto je i odmori su aktuelni, a trenutno i nema nešto značajno novo.
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
omare, podrigni 2x ako su ti zabranili da jedes pomfrit.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 38 (ukupno 38 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 64 gostiju 3 bota Ukupno: 68

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

68

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.