1. OFF Topic
  2. dje su i sto rade

dje su i sto rade

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 38 (ukupno 38 rezultata)
faks86
Znaci samo lupas gluposti. Lepo.

Sent from Tapatalk
@GoranaS1976 Prijavila si poruku i kao razlog je vredjanje. Objasni nam sta te vredja. Procitaj svoje poruke u ovoj temi i dokazi da imaju imaju smisao, da nisu samo trolovanje.

Sent from Tapatalk
0 0
faks86
faks86
Znaci samo lupas gluposti. Lepo.

Sent from Tapatalk
@GoranaS1976 Prijavila si poruku i kao razlog je vredjanje. Objasni nam sta te vredja. Procitaj svoje poruke u ovoj temi i dokazi da imaju imaju smisao, da nisu samo trolovanje.

Sent from Tapatalk
Faksic, zanemari to. Bezveze prijavila jer nisam vise mogla pisati po forumu.

:spank:
0 0
ne shvaćam ove što dođu krojiti vlastita pravila, a minute truda nisu uložili u nešto.. pa im se ne sviđa ovo pa im se ne sviđa ono.. titlove ne skidaju, ali došli popovati.. Gorana, ajd molim te sama otiđi, nije ovaj forum za tebe.
0 0
Pokusat cu se promijeniti, obecavam  :sorry:
0 0
GoranaS1976
Faksic...

Faksić? Pretpostavljam da se znamo od ranije jer mi tepaš.
Pogotovo što ništa nisi skidala, sve vreme se samo žališ.
1 0
GoranaS1976
Pokusat cu se promijeniti, obecavam  :sorry:

mislim da je kasno za to.. zbog mame se svoje mijenjaj, zbog nas ne moraš.
0 0
evo ako mogu da doprinesem da ubuduće ne dolazi do nesporazuma "ko je kakav" kada su u pitanju članovi i njihove eventualne dileme - možda da dam svoj stav po pitanju ekipe koja vodi dozen - znam svakog pojedinačno sasvim dovoljno da mogu da kažem sledeće: to su ljudi koji su u osnovi fer, dobri, pošteni i nemaju potrebu da zajebavaju nikoga, znači ljudi su na mestu - to što vode stranicu tako kako je vode, to nema nikakve veze sa nekakvim ludilima ili bilo kakvim kapricima, nego samo sa odnosom korisnika/članova prema sa jedne strane prevođenju i sa druge prema ljudima koji prevode - možda vas članove koji ne znate pozadinu cele priče (ili vas ne zanima) ovo može da iznenadi, ali korisnici (tj. obični članovi da tako kažemo) su gotovo redovno uzrok problema i sukoba, jer su došli/dolaze (gotovo redovno) samo po titlove i samo ispunjavaju formu za "neka tamo pravila" - ekipa koja vodi ovu stranicu spada u one istinski zaljubljenike u prevođenje kojima je dopizdelo zajebavanje (i u vezi poštovanja autora i svega ostalog) koje je započeo tcom u tolikoj meri da imaju nultu toleranciju - napravili su takva pravila koja nekima mogu možda delovati čak i sumanuta, ali kada malo bolje pogledate zapravo i nisu - i tako je kako je - imaju na to pravo i ko se ne slaže sa time bože moj - znači, da ne dužim dalje - ljudi su na mestu i imaju debelo opravdanje zašto vode stranicu tako kako je vode - toliko da nemaju potrebe da objašnjavaju bilo kome bilo šta (to je ta nulta tolerancija) - a i ako dođe do nesporazuma, nije do njih, do vas članova je.
2 0
aha, inače je to tako.. ova(j) je samo došla do provocira, ne skida titlove uopće
0 0
Moram priznati da mi je nakon dugo vremena palo na pamet zalutati ovdje pa rekoh da vidim ima li još ekipe među živima, vidim hyde je još uvijek ista :)
1 0
Nacki, pa gde si ti, mališa? Šta ima kod tebe?  ;D
bilja
Nacki, pa gde si ti, mališa? Šta ima kod tebe?  ;D

Evo još uvijek među živima :D
Konačno sam i ja dočekao godišnji, isključio mozak pa rekoh da vidim s čime bi se mogao zabaviti :D
Uglavnom posao, posao i još malo posla...

Moram priznati da sam se poprilično razveselio kada sam vidio da sajt još uvijek postoji, živi i radi :)
1 0
Pa dođi nam češće, predahni malo od posla uz druženje sa nama i uz serije.  :)
I mi smo malo utanjili sa autorskim titlovima, ali leto je i odmori su aktuelni, a trenutno i nema nešto značajno novo.
omare, podrigni 2x ako su ti zabranili da jedes pomfrit.
1 0

Prijavi

Unesite razlog prijave ove poruke. Prijava je anonimna za ostale korisnike.

Razlog (obavezno)

Obriši

Jeste li sigurni da želite obrisati ovu poruku?

Potvrda brisanja

Obrisati ovaj prilog?

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Podijeli temu

Naslov nove teme

Naslov nove teme

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 38 (ukupno 38 rezultata)
Tema 906
Poruka 52,997
Serija 703
Filmova 399
Prijevoda 13,992
Član 9,889

Online korisnici (1)

1 član 8 gostiju 134 botova Ukupno: 143

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

189

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više