Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Help! (I need some...thing)
  4. U potrazi za transkriptom

U potrazi za transkriptom

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 66 (ukupno 66 rezultata)
ne postoji, koliko je meni poznato na netu je dostupna samo jedna verzija filma za koju nema nikakvog titla.
0 0
Taj se film uglavnom prikazuje samo na festivalima, a u Srbiji ga možeš pogledati u Cineplexx UŠĆE Shopping Center - ako im web stranica ne laže.
Što znači zaboravi na bilo kakav transkript do daljnjeg.

0 0

Taj film se prikazivao u bioskopu u  oktobru-novembru  ;D
0 0
moze li se pomocu subtitle ws ili nekog slicnog softvera podesit titl da mi na tv-u ne cita one trouglove i znake pitanja i slicno?
to sam lako rjesavao tako sto bih samo izgasio i ponovo upalio prevod i cita ga regularno ali na ove to ne prolazi.
sa adikteda su titlovi za tacomu fd, ne mogu gledat onako nakaradno.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Proveri kodnu tablicu u Subtile editu. Trebalo bi da je utf8.

Sent from Tapatalk

1 0
ucitam titl i ovamo u encoding izaberem utf with bom?
edit:
uh pardon, podeseno je vec. tek sad vidim...  :smfor (9):
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Pa testiraj da li ti odgovara with ili without bom.
0 0
ovo izguglah:
The old default encoding UTF-8 is now called UTF-8 with BOM
ja ih sacuvah opet za svaki slucaj pa cu poslije provjerit na tv.
fala ti brate ;)
c/p
0 0
faks86
Pa testiraj da li ti odgovara with ili without bom.
cita normalno sad, fala ti puno!
c/p
0 0
6. epizoda serije Bridge and Tunnel (s02r06) izašla u nedjelju, transkripta još nema.. ali ima ugrađen u epizodu pa ako netko može da mi je izripa, bila bih zahvalna.. da ne moram raditi titl ispočetka, baš mi je mrsko podešavat  ;D
0 0
hvala Šampinjonu, transkript riješen.. uskoro će i titl  ;D
1 0
Dje se traze transkripti osim na opensubs?
Bih pogledao ovaj horor cuckoo ali ga tamo nema kao ni na yts dje su uvjek i transkripti sa video fajlom.
c/p
0 0
Cam je, teško da ćeš ga naći do nekog ozbiljnijeg ripa. To mora neko na sluh da odradi.
1 0
Izgleda ima na OS neki engleski. Čudno čini se da je video web dl dakle korektan a audio cam. Po komentarima video je odličan ali audio i ne baš. Verovatno nalepljen sa prethodnog hdcam ripa.
Photo
1 0
faks86
Cam je, teško da ćeš ga naći do nekog ozbiljnijeg ripa. To mora neko na sluh da odradi.
a eo tek sad vidim da je ovo sa yts sa ruskim audiom, skinuh jos neki od skoro 5gb dje eng audio ali nesto ka precudna synchro ne znam.
nista, sacekacu.
c/p
0 0
Bon
Izgleda ima na OS neki engleski. Čudno čini se da je video web dl dakle korektan a audio cam. Po komentarima video je odličan ali audio i ne baš. Verovatno nalepljen sa prethodnog hdcam ripa.
da da, snimak je level rahmetli dvd rip. bolji cini mi se.
c/p
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 66 (ukupno 66 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,425
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,750
Član 9,378

Online korisnici (2)

2 člana 91 gostiju 14 botova Ukupno: 107

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

186

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.