Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Najnoviji titlovi

Najnoviji titlovi

3 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 37 (ukupno 37 rezultata)
Radi Milanče kao zmaj. Ne štedite komplimente.  :smfor (27):
0 0
Ovo je vrhunski sad odrađeno, posebno pohvale za Search Box za koji sam 'urgirao' više puta.  ;D  :sbowing_100-106
Reality is almost always wrong.
0 0
Evo, ovako... Na forumu sam vec 10-tak dana, moji utisci o sajtu su jako pozitivni. Od nekih mana bih mogao navesti malu bazu titlova, uglavnom novijih serija, dakle nema stariteta (ili bar vrlo malo). Ne znam da li postoji opcija gde se moze videti broj clanova, ali mi se cini da nema mnogo ljudi. Dakle, zatvorena zajednica (sto ne navodim kao manu, vec samo primecujem).
Sto se tice pravila, pozdravljam zastitu titlova. Ja sam jos pre par godina predlagao nesto slicno na PO, ali bez uspeha. Dakle, so far, so good.

Pozdrav svima!
6 0
Broj članova vidiš u statistici na sajtu. Ima nas nešto manje od 1500, ali sasvim dovoljno za manju zajednicu.  :smfor (26):
A titlove za starije serije možeš naći na svakoj stranici za titlove pa nema svrhe prevoditi ih iznova. Naravno, imamo klasike kao što su The Wire, Northern Exposure, Lost, Rescue Me...
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
1 0
Dobra stranica sa prevodina,izuzetno brzo ljudi prevode epizode sto je za pohvalu.Podrzavam sto je stranica zakljucana iz razloga jer ljudi kradu titlove i slazem se sa tim.Poprilicno fino ljudi "korisnika.A sto se foruma tice lak je za koriscenje samo bih dodao da se naprave teme i za malo ne toliko popularne serije a ima ih dosta.Srecan rad zelim u daljoj Buducnosti.
2 0
Doom2
Dobra stranica sa prevodina,izuzetno brzo ljudi prevode epizode sto je za pohvalu.Podrzavam sto je stranica zakljucana iz razloga jer ljudi kradu titlove i slazem se sa tim.Poprilicno fino ljudi "korisnika.

Hvala na lepim rečima. Zbog toga i postoji ova stranica kako bi se svaki prevoditelj koji smatra da njegovo autorsko delo ne treba modifikovati, dirati, ispravljati, brisati bilo koje delove i da bude onako originalno kako je isprve i napisano. :)
Doom2
A sto se foruma tice lak je za koriscenje samo bih dodao da se naprave teme i za malo ne toliko popularne serije a ima ih dosta.Srecan rad zelim u daljoj Buducnosti.

Neka nepisana politika je da teme za serije postoje samo za serije čije prevode imamo na sajtu. Možda, ako se poveća interesovanje za diskusije o pojedinačnim serijama, razmislimo o dodavanju i toga, ali za sada je ovako. :) P.s. Ima tema "Ko o čemu mi o serijama?", pa se tu opštenito vode diskusije. :)
1 0
Milan,

Hvala na odgovoru i upustvima :)
I u toj temi sam aktivan.
Znam da imate teme samo one za koje imate i prevod.Moje misljenje sto ne znaci da je ispravo naravno jeste da se otvore i jos neke nove teme dobrih serija pa mozda se pokaze efekat tj zainteresovanost ljudi.Ali otom potom.Hvala vam sto postojite.Divno mesto.Lep dan zelim svima  :bear3:
0 0
Doom2
Divno mesto.Lep dan zelim svima  :bear3:

Jel mali , zar i ovde da te nadjem , a da ne podelis ovo mesto sa mnom, nego ljubomorno cuvas za sebe, ccc  xD Ne mozes pobeci od mene  :smfor (27):

Dobar forum, i odlicna navigacija na sajtu. Svidja mi se zastita prevoda, jer zbog raznih zloupotreba sam i zapostavila prevodjenje. Ali ko zna , mozda se nakanim opet da pocnem, pa je lepo znati da neko jos cuva interese prevodilaca.  :smfor (27):
6 0
Nema odgovarajuće teme pa koristim priliku da ovde prijavim bag. Bio sam na 2 nivou sa preko 40 korektnih upisa tj. bez etikona i žicanja za titlovima. Danas sam se prijavio i imam šta videti, nivo sam 1 i obrisano mi je dvadesetak upisa. zanima me o čemu se radi? Unapred se zahvaljujem.
0 0
astanisa
Nema odgovarajuće teme pa koristim priliku da ovde prijavim bag. Bio sam na 2 nivou sa preko 40 korektnih upisa tj. bez etikona i žicanja za titlovima. Danas sam se prijavio i imam šta videti, nivo sam 1 i obrisano mi je dvadesetak upisa. zanima me o čemu se radi? Unapred se zahvaljujem.

ide uskoro poruka s obavještenjem svim članovima.
0 0
Ako je bitno za reći odnosno ako je u pitanju nekakav bug, ja sam sad testirao s moje strane (čekam da se završi Outsider prije nego krenem s gledanjem pa sam te krenuo "gomilati";) i meni izgleda radi u redu, odnosno sve isto ko prije.
0 0
JoxerTM
Ako je bitno za reći odnosno ako je u pitanju nekakav bug, ja sam sad testirao s moje strane (čekam da se završi Outsider prije nego krenem s gledanjem pa sam te krenuo "gomilati";) i meni izgleda radi u redu, odnosno sve isto ko prije.

nije bug ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 2 Prikazano od 26 do 37 (ukupno 37 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 50 gostiju 2 bota Ukupno: 53

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

54

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.