Ajd da se i ja nadovežem na većinu prethodnih postova gore...
Nov sam ovdje, i naravno, kao i 99% drugih tu sam zbog titlova, onih kojih nema nigdje drugdje.
Veliko hvala prevodiocima, jer znam (i sam sam odnedavno počeo prevoditi) koliko je to
zahtjevan posao, ako se želi napraviti kako treba, naravno. Ali, velika nagrada za trud je kad znaš
da ćeš svojim prijevodom razveseliti druge ljude, da će uz tvoj prijevod uživati u gledanju neke
serije ili filma, sam ili u društvu neke drage osobe. TO mi je uvijek pred očima kad objavim
neki titl. Shodno tome, ne razumijem zaključavanje titlova, ali dragi bože, svatko ima pravo
raditi kako mu pamet nalaže, i kao što je ovdje netko napisao, nećemo umrijeti ako preskočimo
neku seriju ili film. A što se mene tiče, ako mi se neka serija baš jako sviđa, onda ću je sam ići
prevoditi ( kao što sam preveo Jordskott S02, Glitch S02, a uskoro će biti i S03...).
Hoće li netko tada te titlove objaviti negdje drugdje, pa slobodno, više će ljudi imati mogućnost
skinuti ih i gledati...
Imam koju godinu, znam da neke stvari nisu vrijedne da oko njih dižem uzbunu, jedino mi je važno
što kvalitetnije provesti ostatak mog života. A serije i filmovi (uz muziku) su melem za dušu,
utočište u ovim nenormalnim vremenima...
Eto, zato želim svim ljudima dobre volje puno lijepih trenutaka uz TV ekran i bez njega...
I sretni blagdani svima. Uživajte!