1. Serije
  2. This is Us

This is Us

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 105 rezultata)
Show 68
"Go see your babies. I think they got a good one."

ČINJENICA: Prema Wikipediji, svaka osoba dijeli rođendan s 18 milijuna drugih. Nema znanstvenih dokaza da isti rođendan povezuje te ljude. Ako veza i postoji... Wikipedia to još nije otkrila.

Godina: 2016.
Mreža: NBC
Žanr: drama
Glumci: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Ron Cephas Jones

Uredio bilja • 13.04.2026. 17:38
0 0
serija je onako, baš  :smfor (27): :smfor (26): :smfor (13): :000  :smfor (2):
Spoiler
skužio sam negdje oko tridesete minute
  ;D
0 0
ajme pa ovo je nešto diiiiiivno  :mood_excited :mood_excited :mood_excited
0 0
a moram li majka mu stara... ???
0 0
:smfor (22): :smfor (22): :smfor (22):
0 0
ipak preskacem... na jos par foruma procitah komentare, kolko shvatih drama. nemam zivaca za drame vise... :)
0 0
i druga epizoda je onako baš za dušu, jedino mi se večerašnji twist baš i ne sviđa... :smfor (22):

prijevod postavljen... ;)
0 0
nastavak priče, twist ovaj put nije došao na kraju serije... obično nisam obožavatelj takvih serija, malo su mi dosadne i usporene, ali ovo je za sada stvarno nešto posebno... jedino još Kevinova priča nekako zaostaje za ostalima i najmanje se uklapa, ali ostale tri su sjajne...

definitivno najbolji (i po meni sjajno odglumljen) trenutak epizode dolazi na kraju kada randall kaže:
Spoiler
How'd you meet my mother?
  prekokrasno :O:-)
0 0
većina pete epizode po meni slabija od prethodnih, iskupili su se na kraju, ali onaj pasivno-agesivni toby stvarno postaje naporan do bola...

i potvrdiše da je 
Spoiler
Jack mrtav  :smfor (2): :smfor (2):
0 0
savager
Vidim da je zapostavljena, a mene serija stvarno oduševljava  :clapp
Sinoć sam odgledao 12. i 13. ep i jedva čekam da nastavim.

Sjajno prikazani važnost porodice i porodične veze, uloga roditelja i vezanost djece za Jack-a... Inače Milova gluma je savršena  :sbowing_100-106

@Ivan gdje su titlovi??  :EmoticonPrayer2 :EmoticonPrayer2 :EmoticonPrayer2

jesi li ti kršten? nema ovdje takvih pitanja.. bit će kad bude.
0 0
Počeo sam ovo gledati, i odustao. Nekako me ništa ne vuče da gledam narednu epizodu. :)
0 0
savager
Sorry, ovo je trebalo da liči više na molbu  :EmoticonPrayer2

Izvinjavam se još jednom ;-)

ma ovdje ni molbe ne pale, džabe se trudiš  :beer2:
0 0
Slabo finale. Očekivao sam
Spoiler
da će napokon pokazati kako je tata umro, ali šipak.
Sada imamu razlog da sline i drugu sezonu.  :smfor (29):
0 0
faks86
Slabo finale. Očekivao sam
Spoiler
da će napokon pokazati kako je tata umro, ali šipak.
Sada imamu razlog da sline i drugu sezonu.  :smfor (29):
Je l' dobro ovo? Videla sam silne hvalospeve o seriji na drugim forumima i skinula prvih nekoliko epizoda, ali nikako da stignem da pogledam.  :unsure
Ono... Da su snimili deset epizoda bilo bi dobro, sa 18 su razvodnili.
Pride što je gluma užas, momenti koji se dešavaju u '70-im/'80-im su kao da se dešavaju sada sa hipsterima.
Pilot je strašno dobar i onda limunada. Mada mi se žena sita isplakala na krajevima 80% epizoda.
0 0
ja pogledah prvih par koje sam prevodio i bile su mi super, a onda nekako prestao i sad mi se ne da sve gledati; mojima se, začudo, jako sviđa iako baš i nisu za te tugaljive drame...
0 0
Verovatno ću barem pokušati, pa videću kako će mi leći. A glumi Milo, a?  :000
bilja
A glumi Milo, a?  :000

onda svakako moraš izdržati do 4. epizode koja se odvija na bazenu  :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
:smfor (31): :smfor (31): :smfor (31):
Sad si me zaintrigirao, definitivno moram da gledam.  :000
Gledala sam 13 epizoda,tj gledam u pauzi od misterija i ubistava ;D zanimljiva prica..
0 0
0 0
Ne pise kad pocinje druga sezona..ili nisam videla?radujem se ..radoznala sam uvezi nekih likova.. ;D
0 0
vetar
Ne pise kad pocinje druga sezona..ili nisam videla?radujem se ..radoznala sam uvezi nekih likova.. ;D

September 26.ti.
0 0
Krenula je 2 sezona serije vec su 3 epizode prikazane i bas me je obradovalo sto se gledanost u USA odrzava na nivou od 12 miliona gledalaca zbog cega mislim da ce serija se jos drugo prikazivati.Glumacka ekipa je sjajna,prica neobicna i tera na duboko razmisljanje.
0 0
Ja se mučim još uvijek sa 1. sezonom, i baš se pitam hoću li imati živaca doći do kraja, a kamoli do 2. sezone.
Da li samo ja imam problem sa Jackom? Toliko je dobar da imam instinkt tresnuti ga svaki put kad ga vidim...  ;D
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 105 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,464

Online korisnici (0)

Nema članova 252 gostiju 140 botova Ukupno: 392

Trenutno nema prijavljenih članova.

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

zwerstvo(56)

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

509

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više