1. OFF Topic
  2. Ovo nam je trebalo

Ovo nam je trebalo

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Da nisam pogledao drugu epizodu 3. sezone Graceland, ne bih ni znao da postoji ova stranica, iskreno. Hvala hyde_sb na tome. Drago mi je da je ovde gomila ljudi uz cije prevode sam uzivao u omiljenim serijama, a isto tako mi je drago da I dalje prevodite te "moje" serije (Hawaii five-0, Death in paradise, NCIS LA, Graceland....). :smfor (21): :lol2:
Zelim vam puno uspeha, sto manje ukradenih titlova I sto vise aktivnih clanova, pa da svi uzivamo u omiljenim serijama... :bear3: :beer2: :clapp
0 0
pozdrav bb i dobro nam došao na sajt.. konačno da je ne brisanje potpisa urodilo nekim plodom ;D
0 0
Pa ono..mozda nisu primetili na PO, posto je slicna adresa.. :lol2:
Nego kako ja da skinem prevode za Hawaii five-0 od 19. do 25. epizode, posto cini mi se nisam to nasao u pravilniku? Zahvaljujem. :D
0 0
borisbudalic
Pa ono..mozda nisu primetili na PO, posto je slicna adresa.. :lol2:
Nego kako ja da skinem prevode za Hawaii five-0 od 19. do 25. epizode, posto cini mi se nisam to nasao u pravilniku? Zahvaljujem. :D

na PO nikad ne brišu, mislila sam na onu drugu, crnu stranicu koja uredno sve pomete ;D šaljem ti poruku
1 0
A znam o cemu govoris i u potpunosti razumem. Poruka je primljena. Hvala na brzom odgovoru.. :oregonian_winesmiley
0 0
Maloprije sam tek otkrila ovu stranicu, ne mogu vjerovati da nisam znala ranije za nju, sve je jako dobro osmišljeno i svaka čast na ideji  :bear3:
1 0
:beer2:
0 0
otkako ja nisam aktivan sajt krenuo na bolje... dakle problem je bio u meni hahaha. :lol2:
Baš mi je drago da sve funkcionira kako treba... Pozdrav svima :bear3:
2 0
Gde si Joka, druže stari?
Znamo mi zašto tebe nema, ne da ti Junior da se družiš s nama, traži punu pažnju. Mali ti je kao šećer, presladak je.  ;D
Hvala biljo... na mater je  ;D
Štp junior što posao pa sam u renovaciji... sezonu ipo sam u zaostatku sa svime... nisam pogledao niti jednu seriju u godini ipo dana
nekako mi fale noćne smjene... tamo sam barem gledao serije hahaha :smfor (6):
3 0
Josip
Hvala biljo... na mater je  ;D
Štp junior što posao pa sam u renovaciji... sezonu ipo sam u zaostatku sa svime... nisam pogledao niti jednu seriju u godini ipo dana
nekako mi fale noćne smjene... tamo sam barem gledao serije hahaha :smfor (6):

nema više odmaranja, dok dijete ne navrši barem 4 godine ;D mi smo tu, dođi kad god možeš  :beer2:
0 0
hvala vam... bit će malčice više vremena sada... možda uspijem i pohvatat makar jednu seriju
2 0
Pozdrav svima. Zaista predobar forum i drago mi je da sam tu
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 892
Poruka 52,717
Serija 690
Filmova 399
Prijevoda 13,904
Član 9,547

Online korisnici (2)

2 člana 34 gostiju 125 botova Ukupno: 161

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

321

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više