Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Ankete
  4. Najbolja serija ikada...

Najbolja serija ikada...

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 5 / 6 Prikazano od 101 do 125 (ukupno 144 rezultata)

Koja vam je najbolja serija svih vremena?

U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
The Wire 12 (9%)
The Sopranos 4 (3%)
Breaking Bad 27 (21%)
Game of Thrones 12 (9%)
Sherlock 0 (0%)
Twin Peaks 3 (2%)
The X-Files 5 (4%)
Friends 7 (6%)
Seinfeld 3 (2%)
Only Fools and Horses 12 (9%)
Rome 1 (1%)
Oz 0 (0%)
The Office 0 (0%)
House M.D. 2 (2%)
Dexter 0 (0%)
Deadwood 2 (2%)
True Detective 3 (2%)
Firefly 2 (2%)
Arrested Development 0 (0%)
The Shield 1 (1%)
House of Cards 1 (1%)
Mad Men 0 (0%)
Boardwalk Empire 1 (1%)
Lost 6 (5%)
ER 0 (0%)
Star Trek 3 (2%)
Fringe 1 (1%)
Vikings 0 (0%)
Spartacus 2 (2%)
Greys Anatomy 1 (1%)
The Walking Dead 2 (2%)
Neka druga ( navedite ) 14 (11%)

Ukupno glasova: 127

Prijavite se kako biste glasali.
Glasanje gostiju koristi trajni token u pregledniku. Brisanje podataka preglednika i dalje ga može resetirati.
Za mene je to the sheild
0 0
Hmmmm, breaking bad, mućke, the missing, wayward pines, 2 i pol muškarca, ima ih dosta 
0 0
Ima ih mnogo. Zaista je teško odlučiti.
Izdvojio bih Mućke,kao jednu od omiljenih. Mogu uvek da je gledam. Ima još dobrih, npr.Prijatelji,Alo Alo, Simpsonovi...

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

0 0
Supernatural, Lucifer(spašen) :clapp , Outlander, Vikings među top 5 najboljih barem menii
0 0
Mei je neverovatno da se na spisku ne nalazi jedna od najboljih, ako ne i najbolja serija "Zona Sumraka" ili Twilight Zone https://www.imdb.com/title/tt0052520/reference
0 0
Rekao bi GoT, ali zbog zadnje sezone koja mi nije legla glasao sam za Breaking Bad.
PLATA O PLOMO
0 0
Breaking Bad bez konkurencije, nakon ovakvog finala GOT-a!
0 0
Mnogo je dobrih serija i teško ih je izdvajati ali bih svakako istakao The Wire.
0 0
Meni je House najbolja serija,a rado sam gledao i Friendse, Big Bang Teory, NCIS, Criminal Minds, Only Fools and Horses, Black Adder i .....

Dr House, Only fools and horses, Friends, Alo, Alo, Big bang teory i Return to Eden
0 0
Monty python's flying circus, Fawlty towers, Only fools and horses, The Mighty Boosh, Happy, The League of Gentlemen, Blackadder, The Office...
0 0
Nemoguce je odgovoriti na ovu anketu.

Lista odlicnih serija: GOT, BB, Mucke, Frasier, Seinfeld, Supernatural, ST, Sopranos....

Sve su dobre na svoj nacin
0 0
Po meni dobar pocetak je imala serija The Walking Dead ali nazalost stigao sam do sezone 4 koju nikako da zavrsim :) Prestao da gledam iz jednog razloga  u nekim epizodama zombi su toliko da kazem glupi dok u drugim epizodama zombi postali supermeni tu sam se iznervirao i prestao :) Mada kontam da je serija odlicna iskreno zanima me sta se kasnije desava :D
0 0
Ako mora jedna onda The X-Files.
0 0
Rectify je pravo remek djelo, većini ostalo ispod radara. Svaka epizoda svake sezone ima svoj smisao i razlog. Upravo mi je nevjerojatno kako je nezamijećena, pretpostavljam da je glavni razlog što je dubinski dobra, no ne nudi baš laku zabavu.
1 0
Pozdrav

težko se je odlučiti, ali Game of Thrones mi je nekako među najboljima. A da kažem, da sam je pokušavao gledati više puta , a nekako mi se nije sviđala. Kada sam konačno prošao prvu sezonu hahahahaha, sad mi je težko jer je serija gotova :).

A dalje ima serija kao što su Vikingi, Chicago fire i p.d. i još i još.

Lud sam na dobre serije i to je to hahahaha
0 0
zdjenko
Rectify je pravo remek djelo, većini ostalo ispod radara. Svaka epizoda svake sezone ima svoj smisao i razlog. Upravo mi je nevjerojatno kako je nezamijećena, pretpostavljam da je glavni razlog što je dubinski dobra, no ne nudi baš laku zabavu.
Slazem se... Retko ko je ponekad ponegde pomene. Fenomenalna serija.

Nepravedno osudjen i ponizen covek koji je proveo pola zivota u zatvoru iscekavajuci smrtnu kaznu... odlicno docaran i prikazan period nakon pustanja na slobodu, o privikavanju na zivot koji je otpisao, svakodnevnoj borbi, usponima i padovima. Dobra prica i dobra gluma zahtevne uloge. Teska, duboka i vredna svakog minuta.

Tesko je odluciti se za naj, naj seriju pored takve konkurencije... Braking Bad, Game of Thrones, Fringe, Dexter, Firefly, Lost,... bilo bi lakse kada bi se razdvojilo zanrovski. Pored spomenutih meni se puno svideo Hannibal i The Pillars of the Earth. Izdvojicu Fringe kao meni najbolju.
0 0
Tesko je odabrati jednu iz liste, Breaking Bad i The Sopranos su fenomenalne. Vidim da se na forumu pominje dosta The Wire, to planiram da pogledam uskoro.
0 0
Od ovih sa spiska Greys Anatomy.Pa da nije super ne bi trajala 15 sezona.A sto se tice serija koji nema na spisku to su Downton Abbey,Engrenages,Braquo
1 0
zuza
Od ovih sa spiska Greys Anatomy.Pa da nije super ne bi trajala 15 sezona.A sto se tice serija koji nema na spisku to su Downton Abbey,Engrenages,Braquo
:smfor (9):
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
1 0
Jako teško odgovorit na ovo,kad ovdje prve četri s liste zaslužuju bit  najbolje,ali najteži izbor između BB ili GOT.
0 0
Prve 4 su koliko vidim nekakva kućni laboratorij koja ima 17 glasova, a potom ide Neka druga (navedite) koja je dobila 13 glasova...
Morat ću tu drugu potražiti kad je tako popularna.  ;D
1 0
The X-Files meni. Mada, nema najbolje serije ikada
1 0
Breaking Bad definitivno
0 0
Twin Peaks.... zbog uticaja koji je ostavila na TV. Nekada drugorazredni medijum postaje ravnopravan sa filmom a u poslednje vreme ga i pretiče. Bukvalno sve što danas gledamo vuče korene iz revolucije koju je TP izazvao prikazivanjem 1990. 
2 0
The Wire....sve je tu - drama, likovi, život, istina, osjećaj, društvena odgovornost....
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 5 / 6 Prikazano od 101 do 125 (ukupno 144 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 47 gostiju 3 bota Ukupno: 51

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

51

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.