Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Info
  3. Ankete
  4. Najbolja serija ikada...

Najbolja serija ikada...

1 gost trenutno čita ovu temu.
Stranica 6 / 6 Prikazano od 126 do 144 (ukupno 144 rezultata)

Koja vam je najbolja serija svih vremena?

U tijeku
Pravila
Jedan izbor
Vidljivost
Prikaži rezultate svima
Fleksibilnost
Standardna pravila
The Wire 12 (9%)
The Sopranos 4 (3%)
Breaking Bad 27 (21%)
Game of Thrones 12 (9%)
Sherlock 0 (0%)
Twin Peaks 3 (2%)
The X-Files 5 (4%)
Friends 7 (6%)
Seinfeld 3 (2%)
Only Fools and Horses 12 (9%)
Rome 1 (1%)
Oz 0 (0%)
The Office 0 (0%)
House M.D. 2 (2%)
Dexter 0 (0%)
Deadwood 2 (2%)
True Detective 3 (2%)
Firefly 2 (2%)
Arrested Development 0 (0%)
The Shield 1 (1%)
House of Cards 1 (1%)
Mad Men 0 (0%)
Boardwalk Empire 1 (1%)
Lost 6 (5%)
ER 0 (0%)
Star Trek 3 (2%)
Fringe 1 (1%)
Vikings 0 (0%)
Spartacus 2 (2%)
Greys Anatomy 1 (1%)
The Walking Dead 2 (2%)
Neka druga ( navedite ) 14 (11%)

Ukupno glasova: 127

Prijavite se kako biste glasali.
Glasanje gostiju koristi trajni token u pregledniku. Brisanje podataka preglednika i dalje ga može resetirati.
Breaking Bad :lol2:
0 0
Breaking Bad naravno, a i vidi se po glasovima  ;D
0 0
Au, teško je ovo pitanje.  ;D
Pogotovo jer se trudiš biti objektivan.
Pa kako sada ocijeniti bedastu seriju koju si gledao kao mali i koja ti je draga,
a kako ocijeniti seriju u jednoj drugoj fazi života i koja ti je zbog toga bila posebno dobra.
Ista stvar s filmovima, čak možda i teža.

Ali kada se sve zbroji i oduzme, i kada se uzme u obzir koja je serija imala najmanje pogrešaka (što isto možda nije fer kriterij),
nažalost, moram priznati da me to vodi do skroz predvidljivog odgovora ...
Breaking Bad.

Nemaš dojam da je bilo što napravljeno tek tako, većina je priče na mjestu i s razlogom, da ne spominjem porazbacane sitne detalje i scene koje jako podignu sveukupni dojam.

Uz napomenu da nisam neke od ovih jačih kandidata još pogledao, bit će vremena.

(Kul, sada sam skužio da sam 100-ti glas po redu, Breaking Bad na 22%)
0 0
Serije za svaku preporuku: Nikita, Generation war, Das Boot, The Pacific, Band of brothers, Spartacus.
0 0
Meni je najbolja serija definitivno Grey's Anatomy
0 0
Watchmen zaslužuje da bude na ovoj listi i to pri vrhu. Izuzetno maštovito odradjena serija koja me je fascinirala radnjom, glumom kao i produkcijom. Stvarno dostojan nastavak i recept kako nastavci treba da se parave.
0 0
Only Fools and Horses definitivno.

Bilo je bolje makar po nekom zanru razvrstati u par grupa. Licno misljenje da Breaking bad ne zasluzuje bas tolike hvalospeve ali ok.
Au, teško je ovo pitanje.  ;D
Pogotovo jer se trudiš biti objektivan.
Pa kako sada ocijeniti bedastu seriju koju si gledao kao mali i koja ti je draga,
a kako ocijeniti seriju u jednoj drugoj fazi života i koja ti je zbog toga bila posebno dobra.
Ista stvar s filmovima, čak možda i teža.

Bas tako...

Setih se Dinastije i Smogovca . . .
0 0
Definitivno Friends
0 0
Vjerojatno bi to bili Monty Pythonovci i Seinfeld, a od novijih moram spomenuti seriju The OA.
Doslovno me oborila s nogu, svojom atmosferom i građenjem radnje, sa jednom i jedinom Brit Marling...
0 0
Battlestar Galactica
Lost
Breaking Bad
Rome
True Detective - prva sezona
"We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time."
0 0
Sa spiska mi je najbolja serija Sherlock sa Benedict Cumberbatch-om.
Omiljena: Black Sails
0 0
Inspector George Gently po meni jedna od onih koja bi trebala da bude u anketi ...  :beer2:
za mene
Supernatural mada ima dosta dobrih serija
moji Cd Coveri  http://roby-cdcovers.weebly.com/
0 0
Iz doba analogne televizije:

Twin Peaks
X-Files

Danas:

Breaking Bad
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
0 0
Pa kad ima stvarno više serija koje su stvarno izvrsne i teško se odlučiti za jednu... ali ipak bi izdvojio Only Fools And Horses
0 0
Da bih si olakšao, ja imam "žanrovski" pristup. Iako u pravilo ne volim te podjele na najbolje i najgore, moje mi pravilo služi zbog preporuka ili odabira onog što ću eventualno prevoditi. Među fantazijama, koje najviše volim, iako se radi o filmovima najbolja mi je bez ikakve konkurencije The Lord of the Rings. Koliko sam je puta gledao, ne znam, ali ovaj zadnji pregled mi je donio više od 2 sata materijala kojeg ranije nisam vidio. Zašto su u originalnim, a kasnije i "extended" verzijama tolike stvari ispuštene, ne znam. No tek sam sad, barem tako mislim, prvi put pogledao sve i bio konačno zadovoljan čak i kvalitetom videa. Već sama ta činjenica omogućuje da vidite stvari koje su ranije bile poprilično nejasne, zbog loše kvalitete materijala. Da ne govorim o ispuštenim scenama kojih u svakom dijelu ima podosta. U svakom slučaju preporučujem fanovima da pogledaju sve opet(extended Yify). Imat će u čemu uživati.
If two people always agree, one of them is unnecessary
0 0
Sasvim sigurno Breaking Bad, mada možda bi trebalo dodati Justified koji je nažalost jako potcenjen a remek delo je
0 0
The Wire - slojevita serija, nema "glavnih" glumaca.
Breaking Bad - suvišno i reći, podigla standarde pre 10ak godina.
Meni lično tu spada i X Files, vraćanje na detinjstvo.
Čak i "3rd Rock From the Sun" ali se ne usuđujem obnavljati gradivo da se ne razočaram  :smfor (6):
0 0
Sto se mene tice ja sm dao glas za The woking dead, jer obozav taj zanr i tematiku zombi apokalipse, jos pogotovo sto su ima dosta spin off serija koje su za cistu 10 a ima i promasaja neki, uglavnom sve sam do sada odgledao.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 6 / 6 Prikazano od 126 do 144 (ukupno 144 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 45 gostiju 4 bota Ukupno: 50

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

50

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.