1. Serije
  2. Hatufim (Prisoners of War)

Hatufim (Prisoners of War)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 34 rezultata)
Show 142

Nakon 17 godina u zatočeništvu, izraelski vojnici Nimrode Klein, Uri Zach i Amiel Ben Hořín vraćaju se kući u zemlju koja ih gleda kao nacionalne ikone. Trude se prevladati traume mučenja i zatočeništva, pokušavajući se vratiti natrag u svoje prekinute obiteljske živote. U međuvremenu, vojni psihijatar pronalazi nedosljednosti u njihovim iskazima, pa pokreće istragu kako bi se otkrilo što u stvari skrivaju.
Hatufim je izraelski Homeland uz naglasak na obiteljskim, a onda i na tananim ljudskim osjećajima vezanim uz obitelj i društvo.

Godina: 2010.
Mreža: קשת Keshet
Žanr: drama
Glumci: Yoram Toledano, Ishai Golan, Assi Cohen, Mili Avital, Yael Abecassis, Adi Ezroni, Gal Zaid
Uredio bilja • 04.04.2026. 14:08
Turab
Nisam zapazio prije ovu seriju - izgleda jako dobra. Svaka čast na izboru serija za prevođenje  :EmoticonClapping2
Ovo naš Boris prevodi. I ja jedva čekam titlove da pogledam.  :smfor (26):
Postavljen prijevod 1. epizode. Bit će napeto :)
0 0
Bitna ispravka:
Homeland je americki Hatufim

;)
0 0
Al Giardello
Bitna ispravka:
Homeland je americki Hatufim

;)
Je, točno, obrnuto je samo zbog činjenice da se Amerikanci znaju ugurati ispred originala, i da naravno ne znaju kad je dosta.
0 0
Evo i druge epizode.
0 0
:clapp :clapp :clapp
Bravo!

....shit has hit the fan...
0 0
3
0 0
Svaka čast na prevođenju serije - netko je spomenuo Homeland .... ja sam odustao od te serije nakon prve epizode. Mislim da je ova daleko kvalitetnija
0 0
4.
0 0
5.

Sve je bolja.
0 0
:smfor (26):
6. Ovo ovdje mu dođe kak ti nekakva reklama za seriju. :) Iako se naša mišljenja razlikuju (generacijski jaz), a bez namjere da nekog povrijedim ili uvrijedim stvari stoje ovako: Ako hoćete pogledati što se tobož događa ljudima kao ratnim zarobljenicima gledajte Homeland. Ako pak hoćete vidjeti kako to izgleda u stvarnom životu, gledajte Hatufim. Ma ustvari gledajte i jednu drugu :) . Meni je Homeland bio dobar do konca 3. sezone. Sve su rekli i tu je trebao biti kraj. Nažalost (moj stav) nema kraja. Ali to je već poznata, stara, prožvakana američka storija.  :bear3:
0 0
hvala za titlove, bf
0 0
Eto 1. sezone
0 0
Svaka čast, Boki.  :beer2:
Sad možemo da gledamo.
Bravo!

0 0
Postavljena je 1. epizoda 2. sezone serije Hatufim. Dva su razloga za to!

1. Na moje (a i vaše)  :please: iznenađenje ta epizoda predstavlja prirodan kraj 1. sezone. Naravno za one, koji će se na koncu 1. sezone pitati, a kaj je bilo z ovim, z onim itd. Malo se šalim ali je tak. Za one najnestrpljivije.

2. Kako biste znali iz kojeg se predloška rade titlovi. Ono što se dade naći na internetu nije "bogznašto" jer vremenska poklapanja nisu dobra. Stoga ima dosta uštimavanja vremenskih odrednica (čas naprijed, čas natrag). Ali dobro, bit će. Možda nađem nešto kao u 1. sezoni, koja je u sebi imala softcoded titlove pa ih je bilo lako izvući programom idealShare VideoGo. Ako ne, gnjavit ću se ovim što imam, ali će malo potrajati.

Eto!
0 0
bf1947(1)
vremenska poklapanja nisu dobra. Stoga ima dosta uštimavanja vremenskih odrednica (čas naprijed, čas natrag)

meni je tako sa svakom epizodom Designated Survivor i The Mick.. izludim sa štimanjem  :smfor (2):
0 0
Jel ima da se skinu epizode bez HC titlova?

0 0
Hvala na kompletiranju sezone.
0 0
zlatak
Hvala na kompletiranju sezone.
Pa eto onda i kompletne druge sezone :) :)
0 0
:clapp :clapp :clapp
Stvarno si brz  :bear3:
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 34 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 107 gostiju 308 botova Ukupno: 416

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

536

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više