1. Serije
  2. The Replacement

The Replacement

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Show 144

Ellen je uspješna arhitektica koja je svom uredu upravo osigurala veliki projekt. Kada ostane trudna, njezina tvrtka pronalazi zamjenu koja će je pokrivati dok je na porodiljnom. Zamjena je sjajna i entuzijastična Paula koja se, nakon deset godina provedenih brinući za svoju kćer, želi vratiti u poslovne vode. Međutim, Ellen počinje misliti da Paula i nije baš tako sjajna kako izgleda na prvu, iz dana u dan postaje sve više paranoična i biva uvjerena da Paula želi preuzeti njezin profesionalni i privatni život. Radi li se ovdje samo o nesigurnosti i hormonima ili Paula stvarno ima neke skrivene namjere?

Godina: 2017.
Mreža: BBCOne
Žanr: triler
Glumci: Morven Christie, Vicky McClure, Richard Rankin, Dougray Scott, Neve McIntosh, Navin Chowdhry, Siobhan Redmond
Uredio bilja • 12.04.2026. 15:41
0 0
Dobar triler, redatelj jako dobro gradi priču (kaže da ga je inspirirao Hitchcock), a Vicky McClure je zlica za poželjeti.

Jedini problem i to stvarno bitan...
Spoiler
kraj - trebalo je to malo bolje razraditi, nekako je previše klišejevski.
0 0
Pogledao prvu, za sad jako dobro, nadam se da krajem nisu upropastili celu seriju.
0 0
Hvala Ivane  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
Izgleda dobro. Sada ja imam jedan veliki problem. Kada steknem pravo da skinem prvi titl, sta da skinem. The Replacement ili The Loch?  :thspaz

EDIT: Odlucila supruga. The Loch. Hvala za titl.
0 0
Dobro je odlućila. Puno bolja serija od The Replacement.
0 0
MLATA
veljkov
Izgleda dobro. Sada ja imam jedan veliki problem. Kada steknem pravo da skinem prvi titl, sta da skinem. The Replacement ili The Loch?  :thspaz

EDIT: Odlucila supruga. The Loch. Hvala za titl.

moja preporuka je da kad završite LOCH, svakako pogledate i The Replacement (samo je 3 epizode) jer je dobro urađena, mi smo je odgledali "odjednom" i bila nam je zanimljiva i kako reče Ivan, Vicky McClure se svojski potrudila da odigra svoju ulogu

Serija The Replacement je jedna od onih mini serija koje su vrijedne gledanja. Uz malu napomenu da je i Morven Christie(Ellen) dala sve od sebe. Svakako pogledati.
0 0
svidja mi se..odlicna serija..
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,844
Član 9,460

Online korisnici (1)

1 član 99 gostiju 313 botova Ukupno: 413

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

442

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više