Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Stand Up Comedy

Stand Up Comedy

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 58 (ukupno 58 rezultata)
Burr rastura. Najjači stendap lik brzo misli improv sve po redu.. Malo je reći da je dobar. Publika mu jede iz ruke.
Photo
0 0
Eadnp
kako je bilo svakakvih članaka povodom njegove smrti, pročitah neki dan da su rođeni unutar tri dana u istoj bolnici, frendovi od rođenja..
inače LD ubija u ovoj novoj sezoni..Disgruntled😀
cekacu da iskoci sve. bogomi kako izgleda brzo ce i on. sve sto valja ode.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
1 0
dobar je još starkelja, fizički je baš ostario ali duh mu se ne mjenja, još će on da poživi... jebeš mi sve ako nije i sve bolji, ni jedne slabe epizode, baš svaku sam se dobro ismijao
1 0
ovo mi je na tel iskocilo taman nedje pred pocetak sezone:
https://www.youtube.com/watch?v=rYs_rS7yG9s
maj vrk hir iz dan. haahhahahhahah, sve mu jebem hahahahaha
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
2 0
😀ma stari blentavac..vidjet ćeš, super je sezona, baš me zanima kakav će biti closure, jedva čekam
0 0
citam, citam...
vele nije najbolje krenuo, ali dere kasnije.
pratim situaciju.
samo da se dofatim kuce en' hir vi go.
pisemo se svakako.
c/p
1 0
A propo stendap scene pošto sam dosta u njihovim podkastima pa im znam abere :O
Pohvali se Tim Dillon onomad idem u Riad ovo ono lova dobra ovo ono. Kratkog veka beše to radovanje pošto ih je prcao u svom podkastu Tim dillon show onako gospodski sarkastično im ga je zavukao. Da kažemo pomenuje na lep našin da imaju roblje. To se nije baš svidelo kraljevskim saudijcima pa je da rečemo ispao iz rostera. Roster  Photo Pokazalo  se da je možda izbegao metak... Festival komedije u Saudi Arabia from the people who brought you 9.11 jelte  :thspaz
Da kažemo 2 meseca kasnije internet nije zaboravio ni oprostio
Photo
0 0
Luis CK je fantastičan zapravo stendap mada ne gledam nešto posebno u zadnje vreme. Bitovi su mu odlični, materijal prilično inteligentan. Sinhronizuje se lako sa publikom izgleda. Mada volim više da ga vidim u podkastima. Zanimljiv lik.

Rogana je bio nešto prozivao Merin mislim da su neke razmirice levo desno političke mada ko zna.

Akashova žena sa kojom su oboje navodno nevini ušli u brak je imala gomilu nekih podkasta u kojima priča o menzisu mindži i zabavama u studenjaku itd. To je lepo kak.. po živom mužu koji joj omogućio luksuzan život.
Photo
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 58 (ukupno 58 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 30 gostiju 5 botova Ukupno: 36

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

39

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.