1. Serije
  2. Anne with an E

Anne with an E

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 27 rezultata)
Show 151
"It's been my experience that you can nearly always enjoy things if you make up your mind firmly that you will. "

Kraj je 19. stoljeća i nakon niza udomiteljskih obitelji, sirotišta i zlostavljanja, Anne s "E", jedna sasvim posebna djevojčica, igrom slučaja završava kod Marille i Matthewa Cuthbert, na prekrasnom Otoku Princa Edwarda. Njezin dolazak, i njezina mašta, zauvijek će promijeniti živote brata i sestre, kao i svih ostalih stanovnika ovog zabačenog mjesta. Nova ekranizacija kultnog romana Lucy Maud Montgomery.

Godina: 2017.
Mreža: CBC
Žanr: obiteljska drama
Glumci: Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Lucas Jade Zumann, Dalila Bela, Corinne Koslo, Aymeric Jett Montaz
Uredio bilja • 01.04.2026. 15:03
0 0
Pljunuta Pipi Duga Čarapa, samo da joj malo dignu kike.  ;D
Nisam čuo za Amybeth McNulty, dobro glumi.
0 0
Ova mala je sjajna, odavno nisam gledao nešto ovog žanra. Hvala za prevode Ivane!  :smfor (26):
0 0
postavljena treća...

samo jedna poruka za Anne...
Photo
0 0
četvrta epizoda i ta mala mi stvarno diže tlak... možda je to njezino brbljanje bilo zanimljivo u prve dvije epizode, ali ženo, skuliraj se više, šuti bar dvije minute i bar jednom napravi ono što ti se kaže... da sam ja na mjestu ovih jadnika koji su zapeli s njom, ta bi već jučer bila natrag u sirotištu...
0 0
Ivan
četvrta epizoda i ta mala mi stvarno diže tlak... možda je to njezino brbljanje bilo zanimljivo u prve dvije epizode, ali ženo, skuliraj se više, šuti bar dvije minute i bar jednom napravi ono što ti se kaže... da sam ja na mjestu ovih jadnika koji su zapeli s njom, ta bi već jučer bila natrag u sirotištu...
Ja nikako da stignem ni pilot da pogledam. Je li dobra serija? Mislim, osim što je mala jezičara...
ma super je serija, prva ep me oduševila, ali živcira me što mala stalno sranja radi, a šibe nigdje na vidiku...  :hslocked:
0 0
Ccccc, kako si surov prema jadnom siročetu. Mene je još u traileru asocirala na Pipiku, ne može da bude neko nevinašce, ofkors.  :lol2:
kraj pete...  :O:-)
0 0
Ivan
kraj pete...  :O:-)

šta je, pojavila se šiba?  :hslocked:
0 0
završila sezona (s nazovimo cliffhangerom),  :EmoticonPrayer2 se da će biti i nova...

svaka preporuka za one koje vole dobru priču i sjajnu glumu, a trebat će vam i pokoja maramica ako vam srce nije od kamena... ;D
0 0
Ajme ,baš zanimljiva i emocijonalna serija .Držite maramice uz sebe.
0 0
0 0
vasabi
Ne razumem te uopšte. Pa imaš gore i imdb link i wikipedijin link i opis serije...  :? ??
Sta tu ima da se ne razume  :? ??
Jel isto odradjeno samo sa novim glumcima ili sta.Da ne gledam ako ne moram
0 0
Nije ista priča, ovo je druga tematika, zato sam i napisala ovo gore da imaš opis da vidiš o čemu se radi.
meni je ovo vrlo dobra serija, a gluma Amybeth McNulty je stvarno skoro nestvarna, ima samo 13 godina - veliki potencijal, ... pored nje, tu je naravno i fenomenalna gluma Geraldine James ...
0 0
cekam drugu sezonu.. ;D lepa prica
0 0
Super je serija, meni se jako dopala. Jedino sto je malo depresivnija u odnosu na knjigu, koju pamtim kao bas optimisticnu. Bas se radujem narednoj sezoni, nadam se da necemo moci mnogo da cekamo.
0 0
Obožavao sam kao klinac mini seriju http://www.imdb.com/title/tt0088727/ jedva čekam drugu sezonu. Fali mi ovakvih neiskvarenih serija. Danas kao sve mora biti mračno, ozbiljno. Treba nam neki balans iako da, serija je malo depresivnija u odnosu na knjigu, ali opet mi ostavlja taj neki pozitivan ton.
0 0
prva prevedena, Anne nastavila po starom  ;D
1 0
Gledam drugu sezonu..Zanimljiva..a sto je mala dosadna u pm. :smfor (2): prica za 16..znaci neverovatno.. ;D
0 0
Lepo je krenula treca sezona,lepa je i Ane. :) porasla ..
0 0
komentar treće epizode...
Spoiler
nosite se u tri...
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 27 rezultata)
Tema 883
Poruka 52,534
Serija 682
Filmova 398
Prijevoda 13,789
Član 9,413

Online korisnici (4)

4 člana 46 gostiju 81 botova Ukupno: 131

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

201

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više