Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. The Wire

The Wire

4 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 3 / 4 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 96 rezultata)
Ja sam htela da kažem da 4. sezonu nisam uspela da nađem u HDTV.x264 verziji, nigde nema komletne sezone, fale 12. i 13. epizoda pa će ova sezona biti u 720p.BluRayx264.
Možda ta tvoja verzija neće odgovarati. Ali otom potom.
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Super to za Bluray, ja sam 'kupio' svih pet sezona u 1080Bluray od DeeJayAhmeed, oko 750MB po epizodi, ali je slika fantastična za tako malo memorije. Baciš na neki veći TV u full HD-u i uz Biljine odlične titlove, ma uživancija.  ;D
Reality is almost always wrong.
0 0
  Ovde sam kompletirao prve dve sezone. Mogu da pošaljem adresu prodavnice ako treba. Tu su svih 5 sezona i još ponešto.

Postoji torent koji nisam koristio jer sve skidam preko mega linkova.

Možda se osiguram za prevod koji paše mada ni na neviđeno nisam loše prošao.
0 0
Možda će ti onda odgovarati i titlovi od 4. sezone. Iako su ovde veće epizode, svaka po 2,6 GB.
Ako BluRay verzija koju je dean kupio odgovara našim titlovima za hdtv, verovatno će i za tvoju.  :smfor (26):
0 0
PROPER.720p.HDTV.x264-BATV

Ako bude gore navedena verzija za četvrtu i petu sezonu biće u redu. Nemam ništa protiv da se skidaju epizode od 2,5 gigabajta, ja sam zadovoljan sezonom od 5-6 gigabajta.

Zainteresovani imaju pp kao opciju.
0 0
Malkine, popiši koje epizode odgovaraju za koji rip, pa ću nadopisati.
Možeš ode, ili priko privatne poruke.
Photo
0 0
PROPER.720p.HDTV.x264-BATV

Sve što sam kompletirao odgovara za ovu verziju.

Poslao sam adresu.
0 0
  Da javim da verzija koju sam našao odgovara prevodima za četvrtu sezonu. Upravo sam skinuo i upario prevod.
0 0
Odlično, dopisaću.  :smfor (26):
0 0
kazu da je zvek, ako koza ne laze rog... kako veli onaj forumas  :? ?? ili rog, uh makse...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
morao sam, za mene toeto, nema dalje.
Photo
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
4 0
Đe me samo nađe?! Legendarna scena.  :smfor (26):
0 0
ti znas da ja znam.  ;D
c/p
1 0
Bugarak
Meni ova serija nije legla. Iako je većina oduševljena, ja sam odustao posle treće epizode.

Događa se. Ovisi o ukusima. Meni se slično dogodilo s kultnom serijom Twin Peaks. Triput sam je pokušavao gledati, ali to, naprosto, za dobar dio moje generacije (postariji tipovi) :) nije uopće gledljivo. Pratim svoje mijene. Kad bijah mlađahan sve sam horrore gledao širom otvorenih očiju. Danas ne mogu mirno pogledati niti jedan.  :smfor (24): Vidjet ćete i čuditi se, djeco draga :)
If two people always agree, one of them is unnecessary
2 0
bf1947(1)
Događa se. Ovisi o ukusima. Meni se slično dogodilo s kultnom serijom Twin Peaks. Triput sam je pokušavao gledati, ali to, naprosto, za dobar dio moje generacije (postariji tipovi) :) nije uopće gledljivo. Pratim svoje mijene. Kad bijah mlađahan sve sam horrore gledao širom otvorenih očiju. Danas ne mogu mirno pogledati niti jedan.  :smfor (24): Vidjet ćete i čuditi se, djeco draga :)

Slažem se , a mora se paziti i na srčeko.
Ima još nešto, lako je zaplašiti nekoga a puno teže nasmijati.

da su virus nazvali Hajduk ne bi nikad ušao u  Evropu
1 0
Bugarak
Meni ova serija nije legla. Iako je većina oduševljena, ja sam odustao posle treće epizode.

Pregrmi nekako prvu sezonu, pa pokušaj ponovno. Vridit će, viruj mi.
Photo
0 0
Ja pogledao prve dvije epizode i stao.
Ajme koliko psovanja!!!
i am a reasonable man get off my case
0 0
c/p
1 0
nedvojbeno najsloženija i najrealističnija serija ikada..i jako teška za pratiti, čak u nekim dijelovima ima sličnosti sa the deuce.
0 0
pogledajte i the corner,takodje dobra serija,mislim da je simon scenarista
0 0
Zapravo su sve simonove serije odlicne..the corner je cak scenaristicki slozenija od the wire.
0 0
Nadam se da je ok da pišem ovdje umjesto da otovaram novu temu.

Za mene vjerovatno nešto najbolje snimljeno kada je o serijama riječ, uz Sopranose. Žici bih možda dao malo prednost zbog kompleksnosti i širine radnje, odnosno, radnji koju su pratili fenomenalno razrađeni likovi sa obje strane zakona. Duboka i teška serija u svakom smislu koja definitivno nije za one koji traže čistu akciju i nešto za opuštanje.

Prije nego sam je počeo gledati čitao sam i slušao iste komentare: 'Prvih par epizodoa bit će teško, a onda će to ići lakše'. Ja nisam imao problem sa serijom od samog njenog početka. Uživao sam u njihovom formiranju jedinice, sporoj izgradnji slučajeva protiv Avona i ostalih, te načinom na koji su se epizode slagale jedna na drugu. No, ja sam neko kome spora radnja itekako odgovara, pa mi nije bilo problem uklopiti se u šablon serije.

Pored odlične radnje, glumci su fenomenalno odradili svoj posao i uklopili su prave karaktere u cijelu priču, a dobra karakterizacija likova je za mene svakako najvažnija stvar, jer zanimljivost, karizma i pozadina likova i jeste ono što izvlači mnoge serije koje se ne mogu pohvaliti pretjerano kvalitetnom radnjom. Kada je o Žici riječ, oni su samo fantastičan dodatak na još fantastičniju radnju.

Tek nakon Žice sam i shvatio koliko su brojne serije slične tematike ustvari plitke.
5 0
The wire je moja omiljena serija, prvenstveno jer je obuhvatila sve društvene slojeve i prikazala trulež sistema jedne države kroz primer jednog grada,nažalost istinita situacija jer sve što je u toj seriji tvorac David Simon prikazao o gradu Baltimoru je surova realnost.
Ova serija od prve epizode pa do poslednje predstavlja savršenu celinu,ima sve od odličnih glumaca, scenario,scenografija i naravno sam kraj koji je više nego realan i po meni savršen.
0 0
Meni je čak bolja nego Sopranosi, nekak su mi likovi draži, sviđa mi se kak David Simon piše, još me čekaju Homicide i ak će mi se dat Treme, jel gledao netko?
0 0
donnie
Meni je čak bolja nego Sopranosi, nekak su mi likovi draži, sviđa mi se kak David Simon piše, još me čekaju Homicide i ak će mi se dat Treme, jel gledao netko?
Homicide pod obavezno, a Treme je malo drugačija, radnja se seli u uraganom razoreni Nju Orleans, inače je fantastična, prepuna sjajne muzike...
Ne pitaj nego gledaj.  ;D
2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 4 Prikazano od 51 do 75 (ukupno 96 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 35 gostiju 4 bota Ukupno: 40

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

40

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.