Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Serije
  3. Serije
  4. The Wire

The Wire

3 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 4 / 4 Prikazano od 76 do 96 (ukupno 96 rezultata)
Prije pet-šest godina smo supruga i ja počeli s The Wire. Zaspali smo oboje nakon 15 minuta. Mjesec dana poslije smo skupili snagu i krenuli ispočetka i opet smo zaspali nakon 15 minuta. Onda sam obrisao s HDD-a sve sezone.
Prije tri godine sam nabavio sve sezone u 16:9 formatu. Ono prvo gledanje je bilo u 4:3. Rekoh supruzi da krenemo opet, da je slika i format bio problem. Naravno, zahebavao sam se. Uglavnom, nekako smo preživjeli prvu epizodu pa i cijelu sezonu. Uglavnom, petu sezonu smo pogeldali prije nekih pola godine. Eto, toliko nam je ttrebalo da cijelu seriju pogledamo.
Uglavnom, po meni, nikako nam serija nije sjela. Moram priznati da smo ju s mukom gledali iliti kad nismo imali baš ništa drugo za raditi...

Samo sam iskren, nemojte me odmah razapeti!
1 0
Sto se mene tice, jos uvijek ni jedna serija nije uspjela da The Wire skine sa trona.  Bez bespotrebnih napucavanja po ulicama i prije svega, sto inace volim, ni jedan lik nije sto odsto 'cist' niti full negativan. Ostavljeno samom gledaocu da balansira izmedju.

Definitivno broj jedan, a kako stvari sada stoje, i ostace tamo
2 0
Očekivano, serija me kupila odmah od prve epizode. Ne znam, sve mi je prejebeno: prikaz policije koja je em nesposobna, em nevoljna pozabaviti se problemom droge, kucanje na pisačim mašinama na početku 21. stoljeća, širok spektar genijalnih likova koji svi dobiju dovoljno minutaže da sa svakim počneš suosjećat, prikaz svih aspekata dilanja droge od junkieja sve do masterminda koji stoje iza svega... Ima toga još, ali tko će se svega sjetiti. Uglavnom, serija je totalni zakon.
0 0
Briljantna serija, teška za praćenje jer je puno dijaloga i kompleksnih rasprava...meni je slična oz-u.
0 0
Definitivno jedna od najboljih, a nastajala je kada su serije bile nešto drugo.
Fantastična radnja, britak i stvaran pristup kriminalu i svemu što ide uz njega!
0 0
Jos PLUS je taj da je, kako kaze imdb, kostala 1.5mil po epizodi.
... sto joj ( seriji ) ako uporedimo  npr, 6.5 mil., za Sopranove ( ili 13mil za ER, pa 10mil za Westworld ) daje jos vise na kredibilitetu  (y) (y)
0 0
Kad su svi vec pre sto godina odgledali Zicu i ja je imam toliko dugo snimljenu,resih i ja da je odgledam.Svi pricaju da je najbolja krimi serija svih vremena,ali se ja ne bih bas sa tim slozila.Jeste ok ,ali ne bas toliko ,mozda za vreme u kojem je snimana,ali sam ja vise ljubitelj Francuski i Engleskih krimi serija.Pogotovu prve dve tri epizode prve sezone gde mi je radnja bila bas usporena,sad je vec malo interesntnija.Za ovo dosada,sto se mene tice pa mogla sam i da je preskocim.
0 0
ne, nijesam kiksao sa linkom, stringer fakin' bel je DJ  :? ??
https://www.youtube.com/watch?v=lBA9ckGyKcw&ab_channel=DefectedRecords
stvarno nijesam znao, iskoci mi na tel. na yt app.
izneverovah...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
3 0
Bogami dosta dobro zvuči.  (y)
1 0
rekao bih disko haus, onako iz preskoka...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
2 0
rankobibic1
kad se još i s tim stigne baviti

e ni mene nije jasno zivotami, zato se i zacudih kad ga vidjoh za miksetom.
c/p
1 0
Još prije više godina imao sam dva pokušaja gledanja ove serije. Uz veliku volju, jer sam pročitao odlične kritike. Početak mi je bio zahtjevan i uz lošu rezoluciju (480p, uz avi) oba puta odustao. :smfor (10):

Sada sam se ponovo ozbiljno zainteresirao i kako je dostupna vrlo kvalitetna reprodukcija (1080p.BlueRay.x265-RARBG), u fazi sam skidanja svih sezona. Ovi vaši prethodni pozitivni komentari potpuno su me uvjerili da ovog puta ne smijem odustati. :smfor (26): ;D

U tijeku su ozbiljne pripreme. Prve epizode gledat ću u poslijepodnevnim satima kad mi je najbolja koncentracija.

Slično mi se dogodilo sa serijom The Americans. Dva odustajanja, a sad mi je to među pet najboljih serija.

I zato idemo na The Wire…. We shall never surrender!  :smfor (27):
W. Shakespeare: "Od ničega samo ništa nastaje"
E, Williame, kakva ironija: Upravo nešto najveće što postoji je nastalo od ničega - SVEMIR
2 0
Pogledala je nekada za vrijeme epidemije nakon dužeg odlaganja. Kupila me odmah na početku, nakon prve epizode.
Zanimljiva i drži pažnju, svakako sve preporuke.  (y)
1 0
serijoljubac53
Još prije više godina imao sam dva pokušaja gledanja ove serije. Uz veliku volju, jer sam pročitao odlične kritike. Početak mi je bio zahtjevan i uz lošu rezoluciju (480p, uz avi) oba puta odustao. :smfor (10):

Sada sam se ponovo ozbiljno zainteresirao i kako je dostupna vrlo kvalitetna reprodukcija (1080p.BlueRay.x265-RARBG), u fazi sam skidanja svih sezona. Ovi vaši prethodni pozitivni komentari potpuno su me uvjerili da ovog puta ne smijem odustati. :smfor (26): ;D

U tijeku su ozbiljne pripreme. Prve epizode gledat ću u poslijepodnevnim satima kad mi je najbolja koncentracija.

Slično mi se dogodilo sa serijom The Americans. Dva odustajanja, a sad mi je to među pet najboljih serija.

I zato idemo na The Wire…. We shall never surrender!  :smfor (27):

Pokušaj svakako. Jedna od najboljih serija svih vremena.  :agree
1 0
prije bas bratu od ujaka pricam. malo mu pojasnih (a okle)...
ee, ocu ocu...
ne znam, mora se to pogledat.
c/p
0 0
Dobio preporuku za ovu seriju i stvarno nije losa. Malo je radnja sporija za moj ukus ali ok :)
0 0
Pa vidi,tema se sporo razvija,ali reditelj Simon je poznat po tome sto zeli da svaki lik u seriji razvije do tancina. Mnogo je kvaliteta u ovoj seriji,uzivaj  :smfor (26):
0 0
Izuzetna serija. Teška za gledanje, sav taj užas. Vredi odgledati, meni je u top 10 svih vremena.
0 0
Jedna od najrealističnijih i najpametnije napisanih serija ikad. Volim kako svaka sezona menja fokus, ali ostaje ista poruka – sistem je komplikovan i često slomljen, a likovi su samo ljudi koji pokušavaju da prežive u njemu. Nema idealizacije, nema heroja, samo brutalno iskrena slika grada, policije, kriminala i politike. Likovi deluju toliko stvarno da ti ostanu u glavi godinama. Serija je spora, ali kad te uvuče, znaš da gledaš nešto posebno.
0 0
Rip zigi...
Sad saznah.
A u pm. Pi!
c/p
1 0
  :smfor (2):
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 4 / 4 Prikazano od 76 do 96 (ukupno 96 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 35 gostiju 4 bota Ukupno: 40

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

40

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.