1. OFF Topic
  2. Fum release scene

Fum release scene

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 30 rezultata)
Zna li netko zašto oni već danima na izbaciju svoje verzije za serije? Njihove su mi najdraže, jer nema kidanja na kraju epizoda. Naletio sam na komentar da su oni možda povezani s nedavno ukinutim ****. Ne znam je li ovo istinita informacija.
0 0
kad skidam hdtv obicne verzije skidam killers ili ovaj novi sva... fum skidam kad nema tih verzija pa nisam ni primetio...
0 0
groznim84
kad skidam hdtv obicne verzije skidam killers ili ovaj novi sva... fum skidam kad nema tih verzija pa nisam ni primetio...

Mrzim SVA i FLEET :smfor (10): Nikad mi nije bilo jasno, niti će, tko uopće skida ove realeasove, jer gotovo uvijek izrežu epizode čim bude zadnji kadar. Nikada nemaju ni tisućinke od odjavne špice.
0 0
dalmatino
groznim84

Mrzim SVA i FLEET :smfor (10): Nikad mi nije bilo jasno, niti će, tko uopće skida ove realeasove, jer gotovo uvijek izrežu epizode čim bude zadnji kadar. Nikada nemaju ni tisućinke od odjavne špice.
ja to skidam pa obrisem kad pogledam, pa mi nije bitno... a one koje skupljam, se skidaju bolje verzije i sa boljom slikom :D
0 0
ni ja nisam primijetila jer uvijek skidam verziju s najviše seedera, a FUM već odavno nije pri vrhu
0 0
Ja skidam onu verziju za koju izađe transkript, a ove što pratim za koju izađe titl.  ;D
bilja
Ja skidam onu verziju za koju izađe transkript, a ove što pratim za koju izađe titl.  ;D
Iskusno :D
0 0
Skineš 720p web-dl i imas originalnu epizodu sa iTunesa, najslicniju Bluray/dvd ripu.

Sent from Tapatalk

0 0
Ja sam se navukao na 1080p amazon ripove , a i kvalitet je do sad najbolji bez diskusije
0 0
Mislim da zavisi sa koje tv skidaju. Ako nema odjavu to je verovatno zato što nije ni emitovana.
Verovatno ta izdanja i stignu ranije.
Pretpostavljam da to ide ovako snime povade reklame iz sirovog snimka i okače.
Mislim da su hdtv izdanja najbolja po pitanju integriteta sadržaja.
0 0
Ja sam se 'nalozio' na x265 verzije, skinem u 720p ili 1080p za 300-700mb vecinom  ;D
0 0
Hvala svima na konkretnom i direktnom objašnjenju o tome kamo je nestao FUM :smfor (9): :smfor (24):
0 0
dalmatino
Hvala svima na konkretnom i direktnom objašnjenju o tome kamo je nestao FUM :smfor (9): :smfor (24):

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
0 0
Ko bi rekao da ce bas ovoliko precizni biti odgovori.  :smfor (24):
0 0
https://www.reddit.com/r/Piracy/comments/4igfgu/who_are_lol_fum_and_killers_and_why_dont_they/
zapravo FUM i nije torent nego warez a verovatno je kanal kojim su stizali do torenta prekinut
0 0
Pošto skidam serije i za kumu a ona može gledati samo AVI da li me neko može reći gdje skinuti AFG release
0 0
Ne može. Ne stavljamo ovde nikakve linkove.  :smfor (10):
A vidim da se vratio **** jel to legitiman sajt ili neka glupost.
A od popupova ne možeš ni dva klika uraditi :)
0 0
Bon
A vidim da se vratio **** jel to legitiman sajt ili neka glupost.
A od popupova ne možeš ni dva klika uraditi :)

meni je adblock uključen, ništa ne iskače.. vidim da ima nešto, ali nešto mi tanko djeluje.. nema veze, nek se vratio  :smfor (27):
0 0
Tu je on već neko vreme samo da nije fejk.
Ja ću se prebacim verovatno na sledeći najveći **** :)
0 0
Promaklo mi je da je i bitsnoop stavio katanac na operacije.
Piše da su predali bazu Zoogle a ovi da će razmisliti o korišćenju iste.
To je bilo pre gašenja  ETRG.
0 0
Koji su najbolji "izdavači" ako neku seriju želim skinuti i arhivirati?
0 0
Sve zavisi šta ti treba, na čemu puštaš, u kojoj rezoluciji, i koliko prostora želiš da zauzme.
Ako ti ništa od toga nije toliko bitno, uzmeš 1080p Bluray neke nescenske grupe, po mogućnosti HDbits ili BTN internal.
0 0
Mislim da Shannig ili kako se već piše radi cele sezone AVC i HEVC
(i sad da virnem evo šta sam zatekao)

vBulletin Message

ShAaNiG has shut down permanently <<

Every journey must come to an end, This is the end of our journey.

Thank you for all your support.
0 0
Ovo stvarno nije ok, torent stranice padaju ko domine  :? ??
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 30 rezultata)
Tema 892
Poruka 52,717
Serija 690
Filmova 399
Prijevoda 13,904
Član 9,547

Online korisnici (5)

5 članova 32 gostiju 183 botova Ukupno: 220

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

321

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više