1. Serije
  2. Goliath

Goliath

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 106 rezultata)
Show 271
"If you think you're too small to make an impact,
try spending the night in a room with a few mosquitoes."

Billy McBride je propali odvjetnik koji više vremena provodi u kafiću nego u sudnici. Nevoljko prihvati slučaj nasilne smrti te se upusti u borbu sa svojom bivšom odvjetničkom firmom.

Godina: 2016.
Mreža: Amazon
Žanr: drama
Glumci: Billy Bob Thornton, Nina Arianda, William Hurt, Maria Bello, Molly Parker, Olivia Thirlby, Damon Gupton
Uredio bilja • 31.03.2026. 17:34
1 0
kompletirana prva sezona  :smfor (27):
0 0
Dobra serija.
0 0
Cela sezona je pala na pleća B.B.Torntona. Čovek je fenomenalan jer mu uloge propalih alkosa i sličnih toksikomana savršeno odgovaraju. Izgleda kao propali advokat koji još nije postao nezaboravni Bad Santa. Jedan od osnivača velike advokatske firme koja je počela sa otvranjem filijala svuda po svetu. U toj firmi mu radi bivša žena koja ima problema sa zajedničkim detetom i to je jedan od klišea koje sam video.

Ukratko, Golijat je pun pogodak na ovu skupoću i to u kompletu. Dobar scenario i još bolji i pri tom dobro raspoložen i glumci.  Tornton je u njegovom blaženom poluraspadnutom stanju. On je u seriji kao osiromašeni uranijum, nikako da se raspadne i pri tom opasan za protivnike. A protivnik i glavni negativac V.Hart je originalan, opasan, perverzan i nakazan u svakom pogledu. Pravi negativac koji štedi reči jer uglavnom koristi kastanjete kojima komunicira. Ipak su mi najviše radosti donele žene sa kojim je Tornton povezan. Ubedljivo najbolja scena je ona u kojoj on vidi sa kim ga bivša žena vara. Scena za uspomenu i dugo pamćenje baš kao i uloge M.Belo i M.Parker koje su me prijatno iznenadile.

Dobra vest je da je betbeđena druga sezona.

Serija je više nego dobra. Jedva čekam drugu sezonu.
1 0
Odgledao tri epizode, odlična serija. Jedino mi smeta stripski prikaz te advokatske kuće.
Scene sa Bilijem si američke, dok su sa Donaldom kao Sin city.
0 0
faks86
Odgledao tri epizode, odlična serija. Jedino mi smeta stripski prikaz te advokatske kuće.
Scene sa Bilijem si američke, dok su sa Donaldom kao Sin city.

uf da, Donny je baš mračan lik.. pravi onaj negativac  :smfor (6):
0 0
Nekako sam stigla da pogledam sezonu. Odlična serija, makar samo zbog Thorntona i Hurta vredi gledati. Kraj mi se izuzetno dopao, upravo onakav kakav sam priželjkivala.  :smfor (6):
Mislim da Thornton neće glumiti u 2. sezoni, ali svakako ću je rado pogledati.
Cico, hvala za sjajne prevode.  :smfor (25):
bilja
Nekako sam stigla da pogledam sezonu. Odlična serija, makar samo zbog Thorntona i Hurta vredi gledati. Kraj mi se izuzetno dopao, upravo onakav kakav sam priželjkivala.  :smfor (6):

jezik pregrizla  :smfor (10): :smfor (10):  ;D
0 0
hyde_sb
bilja

jezik pregrizla  :smfor (10): :smfor (10):  ;D

Bez brige, potvrdjeno je da ce Bili predvoditi glumacku ekipu i u 2.sezoni!
0 0
  Sad mi je lakše. Bilo bi glupo da ga izbace sad kad je razradio advokatsku kancelariju ;D
0 0
da, Biljo  :smfor (21): ;D
0 0
E i meni je sad lakše. Nije ni bilo pomena da će ga izbaciti nego on nije bio siguran hoće li nastaviti sa serijom. Svakako gledam dalje.  :smfor (6):
Nikako da se nakanem da pogledam a sada ne mogu da verujem sta sam propustio.
Odgledao dve epizode. Bas dobra...
0 0
Nikako da zavrsim sezonu a bas mi legla serija .
0 0
Evo nama omiljenog cinika i namcora!!! https://www.imdb.com/list/ls053181649/videoplayer/vi861911065?ref_=hm_hp_i_3
Neka bude kao pola prve, ja zadovoljan!
0 0
Stimpson
Evo nama omiljenog cinika i namcora!!! https://www.imdb.com/list/ls053181649/videoplayer/vi861911065?ref_=hm_hp_i_3
Neka bude kao pola prve, ja zadovoljan!

treba početi taman kad ja trebam roditi  :smfor (24): :smfor (24):
0 0
hyde_sb

ČESTITAM  :thcheerleader3 !!!!
0 0
stipest
hyde_sb

ČESTITAM  :thcheerleader3 !!!!

hvala, ali ima još vremena za čestitarenje ;D
1 0
Izaslo svih 8 epizoda druge sezone  ;D
0 0
veljkov

jok, eto ne znamo  :smfor (19): ;D
0 0
hyde_sb
veljkov

jok, eto ne znamo  :smfor (19): ;D
Racunam, valjda neki (recimo trudnice) imaju preca posla nego da prate sta je novo izaslo, pa da pripomognem...  :smfor (19):
0 0
veljkov
Racunam, valjda neki (recimo trudnice) imaju preca posla nego da prate sta je novo izaslo, pa da pripomognem...  :smfor (19):

sve je spremno, trudnica ima vremena na bacanje.. kad ne leži kao nasukani kit ;D
2 0
postavljen titl za 1. epizodu  :smfor (27):
5 0
Hvala Ivana  :clapp :clapp :clapp !!!
0 0
bit će ovo dobra sezona  :smfor (27): :smfor (27):
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 5 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 106 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,653
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,849
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 95 gostiju 180 botova Ukupno: 276

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više