Prijava Registracija
  1. Početna
  2. TDDCrew Razbibriga
  3. OFF Topic
  4. Sajtovi za online gledanje serija

Sajtovi za online gledanje serija

2 gosta trenutno čitaju ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 27 rezultata)
kao sto naslov kaze...
vise je za tatu koji je nedavno trgovao laptop a posto je non-stop na putu a voli pogledat serije potreban mu je kakav sajt ili 2  ;D dje ima dosta materijala. bitno mi je, a i njemu da su prevodi dobri jer kolko shvatih po tim sajtovima za online gledanje svasta kace. on je probao neke sajtove sa kojih je gledao, ali los kvalitet titlova plus gomila pop-apova bez obzira na adbloker su ga odbili od istih. pitam i za mene, jer nikad to nijesam koristio, koristim torente i linkove, ali stvarno mi je ponekad muka i trazit i cekat da se skine, pa bih onako, na gotovo. jako sam se ulijenio sto cu...  ;D
kolege na poslu koriste neke, ali kad sam vidjeo kako to izgleda... plus su im kompovi puni virusa poslije toga.
unaprijed zahvalan, s postovanjem, kajnd regards, cmok cmok...
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
Znam za filmoviziju, ili vojvodinanet, pa pokusaj sa njima ako ih nisi ranije koristio  ;D
Reality is almost always wrong.
0 0
e super, sad virnuh samo i vidim da moram adbloker disejblovat. znaci poplava popapova ce bit  ;D
hvala vincesteru, ako imate jos koji slobodno se upisite pa cu provjerit kako funkcionisu.
c/p
I'm thinking the Predator picked up the scorpion because he thought it was a facehugger.
0 0
epizode.ws
0 0

Nikad ne nista ne gledam online, uvek skinem na komp, pa onda gledam :clapp
0 0
svaka ti cas'!
sa cu tatu da naucim da torentuje, i da se malo bavi pozivnicama. neka ga i na warez sajtove malo.
c/p
0 0
Haha a da probaš da mu instaliraš popcorn time. Prilično jednostavna aplikacija ima za razne platforme vuče sam titlove...

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

Photo
0 0
pa mogao bih, mada vidim da je poceo da se snalazi sa skidanjem sa jutjuba. te ratne dokumentarce i domace serije i filmove.
c/p
0 0
Krajem prošle godine otkrih Onmovies, imaju dobru foru što sam upload-uješ titl za film/seriju koju hoćeš da gledaš,
e sad, titlovi.com odakle sam ja skidala iste za većinu serija nema ili ima za jednu dve...
tako me je serije UnReal dovela do vas, pošto videh da imate prevod za istu :D
2 0
toeto.
c/p
1 0
oooooppsss!
https://www.youtube.com/watch?v=EBTgyOfORxw
0 0
Evo jedan super link za serije (s titlovima):

https://serijeonline.net/
0 0
sanjanera
Evo jedan super link za serije (s titlovima):

https://serijeonline.net/

Ovo čak i solidno izgleda, ne iskaču toliko reklame ko na drugim stranicama. Mada ja preferiram Popcorn time
0 0
Streaming servisi vladaju, već imamo na ovim prostorima HBO GO, Netflix, Pickbox, Amazon a uskoro nam stižu

Paramount+ i HBO Max stiže na Balkan 2022
Disney+ dolazi na ljeto 2022 u Hrvatsku.
0 0
Stigla nova streaming platforma MovieMix
https://www.24sata.hr/promo-sadrzaj/moviemix-potpuno-drugacija-filmska-platforma-796905
Oskarovci. Festivalski pobjednici. Napeti trileri. Spektakularne akcije. Romanse. Nevjerojatne istinite priče. Komedije. Ekskluzivni dokumentarci i još mnogo toga za ljubitelje sedme umjetnosti!
0 0
Što je tu novo? To je Discovery, samo su nabacili milijun random filmova koji ne valjaju ništa, a reklamiraju se sa desetak zvučnih naslova koje smo ionako već pogledali.
0 0
Uglavnom skidam sve sa torenta, retko gledam online.
0 0
Nije bas za ovu temu, ali ne vidim drugu.

Ode nama najjaci torrent site  :smfor (2):
Hasta la vista
0 0
Nisam bio korisnik, ali sam nailazio na njihove ripove na drugim sajtovima. 🪦

Sent from Tapatalk

0 0
Ma isplivat ce neko drugi, ali rarbg je fakat bio kvalitetan.

Ja sam poceo sa Mininovom, Meganovom, pa Demonoid, Pirate bay (original), Torrentz, eztv... I zaboravio sam vise koliko ih je bilo.

A tek kad se sjetim Rapidshare-a i Megauploada... Patis se ko budala da skines epizodu od 350 MB iz 7 dijelova  ;D
Hasta la vista
1 0
nas nekoliko smo placali acc za rs sad vec davno. sitno nesto.
kako je to skidalo... nijesi ni iskopirao.
prije 2 dana mi rece kolega da je pao rarbg. steta, kul su im bili snimci filmova, ja sam skidao one sa x265 oznakom.
nije im bilo mane na tv.
c/p
0 0
Tema je online gledanje, odnosno strim.

Za ljubitelje azijske produkcije, uvijek valja provjeriti https://www.viki.com/
Sajt je legalan i puno toga na njemu se može gledati besplatno.

Naslove koji se ne nađu, a znate da službeni titlovi postoje (prevedeni), to ili klonovi gledalice ili probajte ovdje:
Spoiler
https://movie-web.app

Apropo RARBG, on je mrtav, kraj priče.
Zasad prava altenativa ne postoji osim što je nekakav lik infinity najavio da će ubuduće što odradi kodirati kao oni i postavljati na TGalaxy, a pahe je počeo stavljati x265 verzije na svoj sajt onoga što oni odrade uključujući i 4K.
Kad kažem alternativa ne postoji mislim na situaciju gdje dođete na sajt i pregledate brzinski što je danas dodano jer osim bezveznih mejnstrimuša se nađe i brdo remasteriranih klasika te dragulja koji su ostalima promakli.
0 0
sitno nadovezivanje jebote.
c/p
1 0
1337x je ok torrentgalaxy je ok ja sam uvek više izvora vijao. Znam da je posle pada RARBG mislim torrentleech otvorio za registraciju. Ako sam dobro zapamtio. TGX je meni sada prvi mada je nezgodno pristupiti blokiran je sajt ovako mislim. Brave ima tor plugin pa može da se uđe. Inače posve dobar sajt. MeGusta ja kad vidim odma skidam kvalitetni 265 ripovi.
Photo
0 0
MeGusta su dobri ripovi, samo me nervira sto ne stave izvor snimka (web, webdl, hdtv...).

Sent from Tapatalk

2 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 27 rezultata)
Tema 880
Poruka 52,426
Serija 681
Filmova 398
Prijevoda 13,752
Član 9,378

Online korisnici (1)

1 član 54 gostiju 3 bota Ukupno: 58

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

58

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing.