Prije svega hvala Stipi na seriji Suits, duga je, pomalo zamorna, ali ne moraš sve gledati odjednom. Uglavnom ta bluray verzija je jedino što pristojno možeš skinuti, pa Stipi još jednom kapa do poda. Ali, ipak, kad Suits uspoređujem s britanskom serijom Silk, ovoj drugoj dajem prednost. U svemu, a naročito zbog Maxine Peake i uloge koju je u "Svili" pokazala. A i zbog kratkoće. 3 sezone 18 epizoda i šlus. Sve je rečeno. Ameri, kao i obično ne znaju kad je dosta. Nije Suits loša serija, daleko od toga al sa Silk ne stoji u istoj rečenici![]()
![]()
No to je samo moje mišljenje i nema baš puno onih koji tako misle. Ipak, činjenica da seriju iz 2011 u starijem obliku i dalje možete naći i skinuti, također nešto govori.
Molim. Namjerno sam stvaljao ovu BR 265 verziju, jer je kvalitetna, imaju sve sezone za skinutu, a i nije velika. Serija je meni OK. Je, umorila me na kraju, ali zato, jer sam gledao svih 9 sezona u komadu. Inaće je trebala završiti sa 7 sezonom i bilo bi taman. Čak je i scenarij napisan da je to kraj. 8 je najlošija, a 9 su dobili skraćenu od 10 ep, da ne ostane nezavršena priča.
3
0
o mene, do mene!" što bi rekli u TLN. Konačno, ponešto odgledah pa ukratko...