1. Serije
  2. The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 2 / 3 Prikazano od 26 do 50 (ukupno 64 rezultata)
4. epizoda je bila teška ali daleko najbolja ove sezone.
Spoiler
Kao da je June umrla, a Offred preživela u toj poslednjoj sceni... Tetka Lydia mi je po prvi put od početka serije ovde bila nekako dopadljiva.
0 0
Dzun je vec umirala u prvoj sezoni, nema potrebe da se ponavlja. Pogotovo ako to vraca pricu na pocetak. Treba imati u vidu da je ovo Hulu, a ne Hbo ili Netflix. Prva sezona je odlicna, ali prati knjigu.

Sent from Tapatalk

0 0
Evo šeste i napokon nekog dešavanja.  :clapp
0 0
Kakva filer epizoda sa verenicom.  :smfor (9):
Ne znam gde vodi ova sezona.
Spoiler
U onolikoj eksploziji niko koristan nije poginuo.
Jedino onaj kao glavni koji se jedva pojavljivao.
0 0
Cure su vidjele neke sluškinje na protestu pa žicale da im skinem
Jer kao super je, svi pričaju o seriji
Onda strašno, nemreš bulivit
Sad sline na drugu sezonu
0 0
Kreatori Voking Đeda gledaju ovo i misle se:"kako spora radnja".

Sent from Tapatalk

0 0
faks86
Kreatori Voking Đeda gledaju ovo i misle se:"kako spora radnja".

Sent from Tapatalk

:smfor (24): :smfor (24): :smfor (24): :smfor (24):
2 0
May the Lord open!  ;D
ljubomilko
Odlična prva i druga sezona,jedva čekam treću.
Šta ti se tačno dopalo u drugoj, osim onog minuta na kraju pete ili šeste?
0 0
Pogledao sam prvu sezonu. U moru serija ne mogu da kažem da je loša. Međutim, pre nekoliko godina sam čitao knjigu i serija mi deluje razblaženo u odnosu na knjigu.
0 0
Ova druga sezona je bila prespora, otegli su.. Sve sto se desilo moglo je u dve epizode da stane.. Drzi me radoznalost.. Sta dalje...  ;Dajd da vidimo i trecu sezonu, valjda ce biti.. Nisam obavestena.rofl.
0 0
I pored 15 nominacija za Emmy Awards 2018, serija je pobedila u 3 sporedne kategorije.
Mislim da je zaslužila daleko više.
Meni je druga sezona je prilično dosadna negde do 5-6 epizode.
Svakako vredi pogledati.
0 0
odlična serija....iako za nijansu slabija druga sezona....prva sezona bila je dinamičnija, u drugoj kao da su željeli zadržati napetost iz prve sezone a ne nudeći nikakav novi zaplet
0 0
Sutra pocinje treca sezona ;D
1 0
Sezona 1 > Tako-tako, dosta zanimljiva radnja i čovjek se zapravo navuče jer ga zanima kako će završiti...
Sezona 2 > Jedva smo supruga ja preživjeli iliti dosada na kvadrat.
Sezona 3 > Samo smo pogledali prvu epizodu. Tko zna hoćemo li nastaviti...
0 0
LeDu
tako i mi otrilike, samo što smo bili malo tolerantniji prema ovoj poslednjoj sezoni, zamalo da prestanemo, ali sada se nazire neki obrt pa mi se vratila zainteresovanost

Ma, vjerovatno ćemo se, kad odemo na more, prisiliti pogledati cijelu sezonu do kraja. U nedostatku boljih serija i ljetne sheme, dobre su i ove lošije serije  ;D
0 0
Gospode, pola sezone bez radnje.  :smfor (9):
Preporučujem onima koji bi seriju i dalje da prate da skinu epizodu, pogledaju Prethodno i ugase.
Toliko bitnih stvari se desi da komotno stane u minut i po uvoda.
1 0
Što se mene tiče, dok je onakvih kadrova i režije mogao bih je gledati godinama i sa malo lošijom radnjom. A užitak gledanja glume Elisabeth Moss i posebno Yvonne Strahovski je neprocenjiv :)..
0 0
Kompletirana sezona.  Utisak mi se nije promenio. :beer2:
0 0
Dacha Leskovac
Jeste serija malo sporija, ali je svakako fenomenalna. Sa neverovatnim kadrovima i izvrsnom glumom Elizabet Mos. Sa nestrpljenjem ocekujem s03e13, finale sezone u cetvrtak. Sluti na to da ce biti gomila obrta.

Elisabeth Moss zapravo nije morala previše glumiti u ovoj seriji. Već nakon prve sezone fanovi su "konstantirali" da je previše sličnosti između Gileada i Scijentologije čiji je EM zdušni član.

"Both Gilead and Scientology both believe that all outside sources (aka news) are wrong or evil…"
https://www.theguardian.com/culture/2017/aug/19/elisabeth-moss-defends-scientology-after-fan-compares-it-to-gilead
Svi koji su gledali izvrsnu dokumentarnu seriju Leah Remini: Scientology and the Aftermath, mogu sami povući neke paralele.
Ocjena na IMDB.u 9.1 https://www.imdb.com/title/tt6244192/

Nakon odgledane 1. sezone koja je stvarno dosta kvalitetno prenijela mračnu atmosferu izvrsne knjige Margaret Atwood, počelo je holivudsko cijeđenje "zlatne" koke koje se pretvorilo u beskrvnu i dosadnu 2. sezonu(nisam izdržao do kraja). Čitajući ove komentare vidim da sam donio ispravnu odluku ne gledati nastavke.
1 0
Procitao sam negde da bi serija mogla da traje 10 sezona, mozda se zbog toga ovoliko dugo razvlaci radnja. Cela treca sezona od 13 epizoda, komotno je mogla da stane u 5-6. A i kraj je mogao da se nasluti. Dzun uspeva da prebaci avion sa decom u Kanadu, ali ona svojevoljno ostaje zarobljena u kandzama Gileada.
0 0
Nikako da odmaknem od trece epizode, trece sezone! Kao da nije u pitanju ista serija od prve dve sezone. Pitam se da li vredi dalje gledati...
0 0
drweb19
Nikako da odmaknem od trece epizode, trece sezone! Kao da nije u pitanju ista serija od prve dve sezone. Pitam se da li vredi dalje gledati...

Još nisam počeao sa trećom sezonom, ali čini se da se smanjila euforija oko ove serije, pa se moglo zaključiti da to nije to kao u prve dvije. Sad kad pročitam ovakve postove onda shvatim da nisam puno pogriješio što nisam započinjao sa trečom sezonom koju vjerovatno preskačem. Nije mi 20 godina pa da nešto radim protiv volje.
0 0
  Odgledao sam treću sezonu, i da budem iskren nije mi se svidela. Moram da napomenem da nisam bio preoduševljen ni u vezi dve prethodne. Žena mog života je bila oduševljena, pa sam gledao i ja. I prve dve su bile zanimljivije, nego sad ova treća.
  Pošto se glavna junakinja June Osborne, prilično "instalirala" u kući svog trenutnog "komandira", počela s njim da upada u diskusije i da mu odgovara, ponadao sam se da će u ovoj (trećoj) sezoni biti preispitivanja tipa: šta smo hteli, a šta smo napravili i da li je bilo vredno svega. Dobro , ako komandir neće na tu temu da razgovara sa služavkom, a onda bar u razgovorima između samih komandira. Ili komandira i njihovih supruga. Ali ništa od toga.
  U ovoj sezoni takođe ima nepotrebne patetike, a akcija s decom na kraju je ... ne znam da nađem pravu reč...
0 0
Jedva sam kompletirao ovu treću sezonu. Ima sjajnih momenata, ali su ga baš razvukli. Mnogo nebitnih i dosadnih momenata. Izgleda da ne znaju kuda dalje i kako ovo završiti. Šteta mogla je ovo biti odlična mini serija.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 2 / 3 Prikazano od 26 do 50 (ukupno 64 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (1)

1 član 329 gostiju 202 botova Ukupno: 532

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više