1. Serije
  2. The Handmaid's Tale

The Handmaid's Tale

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 64 (ukupno 64 rezultata)
Gledala sam iako mi je isla na nerve..nekako mi bzvz kako odmice..
1 0
Pogledao prve dve sezone i ono sto sam do tada video je fenomenalno.
E sada sam na 5 ep. 3.sezone i meni nekako deluje kao da ni oni sami ne znaju kuda sve to dalje vodi.Mozda je rano, posto je pocetak, ne znam... Vidim da su obnovili za 4.sezonu. Samo da ne uprskaju, jednu sjajnu seriju kakva je bila prve dve sezone.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

0 0
Dobra serija ali po meni mnogo razvucena,moglo se to mnogo brze odvijati . Bojim se da da ni sami autori ne znaju kako ce se zavrsiti .
0 0
Malo su opet digli kvalitet u zadnjim epizodama, kao da su otvorili pricu za narednu sezonu i konacno razresenje sa pretpostavljam happy endom. Taman sam se opet primio, i sad treba cekati godinu dana.

0 0
Sve u svemu loša mi je ova sezona, ajd zadnjih par epizoda može proći ali prvih desetak mrtva dosada . O onoj devetoj u bolnici neću trošit ni riječi.

Nadam se da će u 4 završit priču sa June jer ovo je stvarno već debelo iscijeđeni limun. Bilo bi zanimljivo vidjet razloge stvaranja Gileada kod Lawrencea ili Nicka malo detaljnije.

Onda kasnije razviti još par sezona sa potpuno drugim likovima pred kraj Gileada da vidimo taj toliko željeni pad.
0 0
prva sezona čisti mrak, nešto što bi se moralo gledati po školama poslije kojekakvih vjeronauka

druga udav na kvadrat, jedva sam se natjerao, na kraju se bavio i fast forwardom

sad ne znam što s trećom, neka se još kiseli dok skupim snage jer koliko vidim po komentarima davno su tu kravu izmuzli
0 0
A ja gledam i dalje, stao negdje na 3. sezoni,ne znam više ni sam koja epizoda. Razvukli su,dosadili su.
0 0
Pista
Prvu sezonu sam odgledao odlicna.Na 2. epizodi druge sezone sam se smorio i prestao da pratim.Citajuci komentare nisam nista propustio
2.sezona je meni skoro pa u rangu prve, onda su se malo izgubili u trecoj, ali mi je kraj vratio nadu. Tako to obicno biva, misle da imaju neiscrpnu ideju, vodjeni uspehom iz ranije sezone, samo stancaju nastavke. E sad mozda bi sve to u kompletu bolje izgledalo da su u 2-3 sezone zaokruzili pricu, dobili bi jednu fenomenalnu seriju, tj.pricu.

0 0
Odlična prva sezona, izvrsna atmosfera, gluma pa i ideja. Druga sezona je dosta repetitivna, pa postaje sve to skupa zamorno, tako da sam stao nakon druge sezone. Ocjena 7/10
0 0
fantastica distopiska prica u super reziranoj i snimljenoj seriji. treba imati zeludac za ovo ali vrijedi
0 0
Imam frendove (muške, naravno) koji ovo jednostavno ne mogu svariti, pa ih ne bi li i oni to sve tako :)
Anyway, jako jako dobra serija, po sezonama ne jenjava oštrica, premda gledajući je, cijelo vrijeme
imam onaj  :smfor (10): osjećaj da bi nekoga tu dobro namlatio...
1 0
Hvala Stipe na titlovima
1 0
Nakon odgledane četvrte sezone čini mi se da mi se doživljaj ove serije nije nimalo promenio u odnosu na ono što sam mislio nakon druge ili treće. Prva je bila izvanredna. Strpljivo i temeljno je građen mučan i turoban antiutopijski svet Gileada u kojem je protiv žena iskorišćena njihova ultimativna dragocenost – sposobnost rađanja. Upoznavali smo jake i, u crvenilu odora, veoma različite i živopisne likove. Čak mi se i  Joseph Fiennes (koji me već svojom pojavom dovoljno nervira) dobro uklopio i verno izneo lik ljigavca sakrivenog iza “višeg cilja”. A onda je usledio pad. Ne drastičan. Više stilski. Cela priča je lagano skliznula u akciju u kojoj June Osborne malo plače, malo besni, a bogami i nemilosrdno ubija. I dalje je to zanimljivo (relativno), ali je manje orvelovski, a više na tragu  Maksima Gorkog. Nadam se da će peta sezona biti i završna jer nisam siguran da bi dalja ponavljanja i prežvakavanja istog mogla da me zadrže i za naredne nastavke.
2 0
uff,,, serija koja se ne propusta ali definitivno treba uzet dosta vremena za pogledat je jer treba se zamislit nad svakom epizodom. serija o kojoj treba razgovarat.
zao mi je tko je nije uspio pratit kako je izlazila jer su se vodile interesante rasprave real time o svakoj epizodi svi tih godina
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 3 / 3 Prikazano od 51 do 64 (ukupno 64 rezultata)
Tema 889
Poruka 52,661
Serija 687
Filmova 398
Prijevoda 13,858
Član 9,484

Online korisnici (1)

1 član 329 gostiju 202 botova Ukupno: 532

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

1055

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više