1. OFF Topic
  2. 2018 D12 DRAFT DISKUSIJA

2018 D12 DRAFT DISKUSIJA

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 4 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 76 rezultata)
Ovdje ćemo raspravljati o dvobojima i svim vezanim stvarima.  :thcheerleader3

Trenutni igrači:
1. dean.winchester
2. faks86
3. Milan95
4. Bon
5. Gataka
6. godm
7. Ivan
8. tuberajt
9. bilja

Photo
0 0
Koji ti je vremeski okrvir? Nisam najbolje pohvatao pravila.  ;D
0 0
Vremenski okvir za prijavu ne postoji  ;D sve dok ne dobijemo 12 forumaša, onda ide vremenski okvir za biranje likova. Imate 15 sati za biranje lika iz filma/serije. Znači, snake draft. Od 1. do 12. i onda 12. bira odmah dvaput i pokreće novi krug pa se ide od 12. do 1. i onda tad onaj prvi bira dvaput i tako dok ne dođete do 10 likova. Vrlo je jednostavno.

Pitajte ako vam nešto nije jasno. Petak je, možda ljudi idu van pa još nema prijava. Coa znam da pije negdje pivu  :bear3:
0 0
Ja bih se prijavio, ali cini mi se da nisam dobro skuzio pravila  :? ??

Znaci, sastavimo neki svoj tim od 10 likova, posaljemo Mulderu prvog, i sta dalje bude? Kakva je situacija ako se budu likovi 'preklapali' u timovima, nisam skuzio taj dio, a inace mi zvuci zanimljivo  ;D
0 0
Znači ovako. Neće se preklapati isti likovi jer je dradftanje javno. Svatko od vas će znati tko ima kakav tim.

Naprimjer.

1. a
2. b
3. c
4. d
5. f
6. g
7. h
8. j
9. k
10. l
11. č
12. ć

Dakle, svatko od vas je sad izabrao nekog lika. Nema a - a, b - b to jest nema Xander (Buffy) da izabere osoba 1, a onda osoba 5 izabere isto Xander (Buffy). Ne bi trebalo dolaziti do preklapanja jer je draftanje javno, ali kad ćete mi slati kojeg ćete prvo lika slati u rundu/anketu, to neće biti javno tako da nećeš znati hoće li osoba poslati odmah najslabijeg lika koji bi mogao pokupiti jedva par glasova ili najjačeg koji bi mogao pobijediti.

Tipa netko ima Skyler i Waltera Whitea i iz BrBra. Tko god njih ima, ta osoba zna da će joj Walter donijeti puno više bodova a možda i pobijediti dok sa Skyler mora pametno odigrati to jest mora razmisliti kad će je staviti u koju rundu. Zato će vam svaki tim od protivnika biti javno izložen i znat ćete tko što ima, ali nećete znati koji je lik izabrao za koju rundu sve dok ne dođe anketa. Malo jasnije sad  ;D

Ajmooo ljudi, super je ova igra. Pitajte što vam nije jasno. Prvo prijave tamo na onoj drugoj temi i onda kad skupimo 12 ljudi, ide draftanje.
0 0
'Opalio' sam prijavu, sad mi je malo jasnije, a fkt zvuci interesantno  ;D
0 0
Polako, Mulderu, trebaće koji dan da ljudi vide temu.  ;D
Racunaj i na mene.

Sent from Tapatalk

0 0
dean.winchester
'Opalio' sam prijavu, sad mi je malo jasnije, a fkt zvuci interesantno  ;D
Dodano  :smfor (26):
bilja
Polako, Mulderu, trebaće koji dan da ljudi vide temu.  ;D
Taman poslije mamurluka  ;D
faks86
Racunaj i na mene.

Sent from Tapatalk

:smfor (26):
0 0
I ja sam za. Nema teškog dizanja, zašto da ne  ;D
0 0
Još samo 8 :D, ajmo biljo,hyde, ivane, coa, groznim i ostali  ;D
0 0
Neka se prvo jave naši forumaši koji žele da se igraju, a mi ćemo ako bude mesta.  :smfor (26):
Evo da još pojasnim malo pravila. Draft počinje tek kada se prijavi 12 ljudi. Draft je javan. Gledajte to kao NBA draft kada NBA momčadi biraju igrače. Tako vi birate likove, ali javno. Svaki krug jedan lik.

Kako se ko prijavljivao, tako se bira što znači da forumaš dean winchester bira prvi. Od 1. do 12. i onda taj 12. bira dva lika (jednom kako završava prvi krug i drugi put kako započinje drugi krug) i onda se ide od 12. do 1. pa onda 1. (dean winchester) bira dvaput (jednom da završi drugi krug i drugi put da započne treći krug). Nadam se da je malo jasnije, da nije previše konfuzno  ;D

Svaki vaš tim će biti javan. Svatko od igrača će znat koje likove imate, ali ono što neće znati je kojeg lika šaljete za prvu rundu/anketu i tako ostale jer ćete mi slati na pm tog jednog lika kojeg želite da ide u prvu rundu. Nije tako komplicirano.
0 0
Nisam ljubitelj tih forumskih igara, niti sam ikad igrao, ali cu iz postovanja prema Mulderu koji me pozvao, igrati.
Bez da se ostali forumasi uvrede, ali ovaj covek je za mene setajuca serijsko-filmska Vikipedija, odnosno, Mulderpedija.  :sbowing_100-106
1 0
Skužiću igru tokom igre, meni treba malo više da shvatim. Kad budete tražili likove ćemo poslati.
Možda ne bi bilo loše da dobije pohvalu lista i sa najmanje glasova, tu sam najbolji.
0 0
Osam nas je trenutno. Još samo četiri igrača  :smfor (26):
0 0
Može li se smanjiti broj igrača, izgleda da nema zainteresovanih dovoljno?  ;D
0 0
Vala bas, osedecemo cekajuci.
Meni ce proci i uplaceno zimovenje, dok ne sacekom jos cetvoro.
0 0
Što se mene tiče može. Ima vas osam, ali ajmo još pričekati da vidimo hoće li bilja i hyde igrati pošto su rekle da će prvo vidjeti hoće li biti mjesta. Bilja, hyde?  ;D
0 0
Može, piši i mene.  :smfor (26):
ja ću samo navijati  :thcheerleader3
0 0
Pa dobro đe je taj coa? Nemoguće da pet dana pije pivo po PG?
Coa, čekaš se ovamo.  ;D
Nažalost, coa, alfred i još neki ne mogu zbog obaveza ali će pratiti  (y)

Ok, zabilježena si. Hyde ća navijati kao prava navijačica, a mi možemo krenuti. Znači ekipo birate 10 likova. Tih 10 može biti ili serija, ili film. Pokušajte birati likove za koje mislite da će pokupiti najviše glasova. Svako bira jednom.

1. dean.winchester
2. faks86
3. Milan95
4. Bon
5. Gataka
6. godm
7. Ivan
8. tuberajt
9. bilja

Kreće se od deana pa sve do bilje. Čekajte na red, nemojte preskakati. Biljo, ti biraš dvaput jer se onda kreće od tebe. Jednom za prvu rudnu i drugi put za drugu rundu pa onda poslije toga dean bira dvaput. Drugi put za drugu rundu i treći put da započne treću rundu. Eto, možete krenuti. Čeka se prvo dean  :clapp

I pazite ko što bira tako da ne ponavljate ali budem ja zapisivao.
0 0
Nećemo čekati i desetog?
Možemo. Ne znam ko bi mogao još. Mislim da sam svima poslao poruke.
0 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 4 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 76 rezultata)
Tema 894
Poruka 52,727
Serija 691
Filmova 399
Prijevoda 13,914
Član 9,562

Online korisnici (2)

2 člana 21 gostiju 175 botova Ukupno: 198

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

311

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više