1. Serije
  2. La Treve (The Break)

La Treve (The Break)

Nitko trenutno ne čita ovu temu.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 36 rezultata)
Show 379

Mladi nogometaš kluba Heiderfeld, Driss Assani, rodom iz Gane, nađen je mrtav u rijeci Semois, pored Heiderfelda, malog gradića u belgijskim Ardenima. Istragu vodi iskusni inspektor Yoann Peeters uz pomoć mladog neiskusnog domaćeg inspektora Sebastiena Drummera. Iako opterećen i vlastitim problemom koji je donio sobom vrativši se u rodni grad, uskoro se nađe usred zagonetke, u kojoj krivica jedne osobe ne znači nevinost ostalih.

Godina: 2016.
Mreža: La Une
Žanr: Kriminalistički, Drama
Glumci: Guillaume Kerbusch, Jasmina Douieb, Sophie Maréchal, Aurélien Caeyman, Lara Hubinont, Jean-Henri Compère, Yoann Blanc, Sophie Breyer, Julien Drion, Karim Barras
4 0
Taj rad bratori...  :klapklap:
Podosta smo bogme cekali, ali evo, doslo vreme da i ona dodje na red, da se cita jezikom koji ceo svjet razume  :chickdance:

Belgijanci n' umeju d' omanu, sto ce se pokazati verujem i ovoga puta.  (y)
1 0
Evo prve i druge epizode. Što da kažem? Super! Dugo sam tražio dobre transkripte, mrljao, brljao i konačno nešto našao. Nije ni bajno ni sjajno ali je prevodljivo :). Pogledajte, uskoro će biti još epizoda.
0 0
I treća.
0 0
Evo 4. i 5. epizode. Stigli smo do polovice 1. sezone, ove odlične belgijske serije. Govorim, naravno, sa stanovišta onih koji takve stvari vole i gledaju.  :smfor (9): :smfor (9):
3 0
Za one koji čekaju evo i 6. epizode
0 0
Vazdan velim da mi je belgijska kinematografija fascinantna u svakom pogledu, i da ljudi prosto n' umeju da naprave lose, cega se god dohvate.
Zaista su cudo, i po meni definitivno trenutno drze primat na tlu evropske kinematografije, u smislu da ave sto sam do sada pogledao od njih je bilo dobro, dok kod drugih evropskih zemalja nije slucaj. I zato kazem da su mi najfascinantniji.

Znam, pominjao sam ovo mnogo puta, i mozda sam vise dosadan, ali prosto im se divim.  :sbowing_100-106
1 0
Sta cu, taki sam po celom telu.  :smfor (19):
0 0
[i]Naostrio sam sva moguca seciva jos lane, verujuci da ces to relativno brzo kao sto znas, medjutim, nesto smo zanemocali u preostale 4
epizode. [ :smfor (9):  ;D/i]
0 0
A, eto! Stigosmo i do samog kraja.  Bilo je malo muka i paralelnih otvaranja, ali sad je zgotovljeno. Pa tko gleda, gleda!  ;D
4 0
Pa taj rad buraz. Pretpostavio sam da si je na tren metnuo negde sa strane zbog nekih drugih serija, da ne kazem zaboravio, pa ko velim cisto da te podsetim, i kako to uradih, planuse sve 4 k'o grom izvedra neba. A iskreno mi bio bedak da te podsecam, jer znam kad se uhvatis u kostac sa nekom serijom, posebno onom koja ima malo epizoda, ti to odradis kao dlanom od dlan.

S moje strane jos jednom beskrajno hvala i svaka ti cast.  :clapp
1 0
bf1947(1)
A, eto! Stigosmo i do samog kraja.  Bilo je malo muka i paralelnih otvaranja, ali sad je zgotovljeno. Pa tko gleda, gleda!  ;D

Eto, sad se pripremam za gledanje. Hvala na prevodima.
0 0
Ja sam dosao do sedme, ioako sam je pre gledao bez nasih titlova, serija je svakako vredna gledanja, i smatram da ce se svima dopasti.
Ne bih ja Borisa molio da je serija losa, i da vredi biti prevedena.
0 0
Gledam da skinem neke dobre krimi serije za kad odem na more. Ova mi je zapela za oko
0 0
ivanp
Gledam da skinem neke dobre krimi serije za kad odem na more. Ova mi je zapela za oko
Ipak ti je zapala za oko, a ne zapela.  ;D
Dobro zapazanje ti ima oko, neces pogresiti.
0 0
Odgledao La treve i mogu reći da je serija izvrsna,napeta i do zadnje epizode ne možeš pogoditi tko je ubojica.
Prijevod odličan, tnx Boris.
1 0

Prvih par epizoda sam se mučila, nešto mi nije išlo ( nervirao me glavni lik, priča oko fudbalskog kluba i još neke sitnice), bukvalno sam se naterala da je odgledam  - i drago mi je što nisam odustala  jer je serija,kako je odmicala, bila sve bolja i bolja, a zadnje tri epizode - sjajne.

Hvala Bf na prevodima, a Belgijancima na još jednoj odličnoj seriji.  ;D
1 0
Kat

Prvih par epizoda sam se mučila, nešto mi nije išlo ( nervirao me glavni lik, priča oko fudbalskog kluba i još neke sitnice), bukvalno sam se naterala da je odgledam  - i drago mi je što nisam odustala  jer je serija,kako je odmicala, bila sve bolja i bolja, a zadnje tri epizode - sjajne.

Hvala Bf na prevodima, a Belgijancima na još jednoj odličnoj seriji.  ;D
Da, to je čest problem. Iz istog razloga sam odustao čak i od nekih kultnih serija. Naprosto mi nisu legle. Radi se, jasno, i o razlici u godinama, pa onda i drugačijim ukusima, no problem je svima isti. Zato je jako važno, na forumu davati svoja mišljenja. To dosta olakšava stvar. :smfor (26):
1 0
Da li je još neko primetio  poster filma  Arizona Dream (od Kusturice) na zidu sobe Kevina Fischera ?
0 0
Došla je i prošla (objavljene sve epizode) 2. sezona ove serije.  Kako je prva sezona bila dobra, a i više od toga, moji prvi utisci su da je druga još bolja.  :pijonir Stoga ja krećem polako s prevođenjem (između Shetlanda i Trapped), a kad admini otvore ulaz za titlove, bit će dostupna i vama.  :thspaz
Spoiler
Prijevodi se rade za ovaj release, pa je potražite. U duhu starih običaja neće je uskoro biti lako naći. La.treve.S02.FRENCH.1080p.NF.WEBRip.DDP2.0.x264-SbR
1 0
bf1947(1)
a kad admini otvore ulaz za titlove, bit će dostupna i vama.  :thspaz

popisano  :smfor (26):
1 0
Tnx, Borise  ;D

Ja sam se odlučio pokušati s nekim manjom verzijom, lako ću poslije prilagoditi prijevodima :smfor (19):
1 0
Eto i 1. epizode 2. sezone La Treve. Obećano je. 13 Geboden se ugurao, ali ne za dugo.  :lol2:
1 0
Sem odličnog scenarija,posebnu vrednost seriji daje gluma:i glavni i sporedni glumci su uverljivi,nema preglumljavanja,sve teče prorodno,spontno ne mozes da ne budes uvučen u priču.Ni ova sezona nije prosta krimi priča,tu je drama i lična borba glavnog lika sa bolešću.Hvala na prevodima i preporuka.
0 0
3.
1 0

Premjesti temu

Odaberite odredišni forum

Spoji teme

Odaberite odredišnu temu (ID)

Preimenuj temu

Preimenuj temu

Potvrda brisanja

Želite li obrisati ovu temu? Ovo će privremeno obrisati temu i njezine poruke.

Brzi odgovor

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili.
Pregled se otvara u većem prikazu. Koristite preuzimanje ako želite izvornu datoteku.
Stranica 1 / 2 Prikazano od 1 do 25 (ukupno 36 rezultata)
Tema 888
Poruka 52,652
Serija 686
Filmova 398
Prijevoda 13,847
Član 9,465

Online korisnici (1)

1 član 21 gostiju 74 botova Ukupno: 96

Član

Legenda

[ Administrator ] [ Moderator ] [ VIP ] [ Prevoditelj ] [ Član ]

Rođendani danas

Danas nema rođendana.

Najnoviji član

Rekordi posjećenosti

Danas

495

Oduvijek

5266

28.02.2026 12:00

Jezik:

Autorska prava 2016 - 2026 - Prijevodi-Titlovi.org - Sva prava pridržana.

Koristimo kolačiće

Koristimo nužne kolačiće za osnovne funkcije, a opcionalne kolačiće za analitiku i marketing. Saznaj više